Audi Care Base ja Premium

-huolenpitosopimukset

Nyt kannattaa ottaa uuteen Audiin Audi Care-huolenpitosopimus, sillä siinä on kaikki, mitä valveutunut Audin omistaja huolenpitosopimukselta voi odottaa. Huolenpitosopimus kattaa normaalista auton käyttämisestä aiheutuvat kulut tai vaihtoehtoisesti tarjoaa aivan uuden tason kaiken kattavaa Audi-huolenpitoa.

Huolenpitosopimus – järkevä tapa huolehtia autostasi

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Audi-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan.


Audi Care Base- ja Premium-huolenpitosopimukset takaavat laajat ja laadukkaat palvelut

Audi Care Base -huolenpitosopimus sisältää maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sekä kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuneiden vikojen korjaukset.

Audi Care Premium -huolenpitosopimus sisältää  Base-sopimuksen lisäksi kesä- ja talvipyörien kausivaihdot, katsastustarkastuksen, auton pesun ja sisäpuhdistuksen määräaikaishuoltojen yhteydessä ja sijaisauton kaikkien sopimukselle sisältyvien huolto- ja korjauskäyntien yhteydessä. Erikseen sovittaessa palveluun voi lisätä myös renkaiden säilytyspalvelun tai ajoneuvon nouto ja palautuspalvelun.

Huolenpitosopimus joustaa ajomääräsi mukaan

Huolenpitosopimus voidaan tehdä uuteen autoon aluksi kolmeksi tai neljäksi vuodeksi kerrallaan. Tämän jälkeen sopimusta voidaan jatkaa  jäljellä oleva sopimuskausi kerrallaan, kuitenkin korkeintaan 6 vuodeksi tai 200 000 ajetun kilometrin ajaksi. Sopimushinta määritetään juuri sinun autonkäyttösi mukaan, ottaen huomioon ostamasi Audin malli ja varusteet sekä arvio vuosittaisesta ajosuoritteesta.

Huolenpitosopimukseen sisältyy aina jatkoturva

Kiinteä kuukausihinta sisältää huolenpitoturvan. Se kattaa mm. ennalta arvaamattomien vikojen korjaukset takuuajan jälkeen.

Huolenpitosopimuksella hallitset aina autosi ylläpitokustannukset

Huolenpitosopimus takaa sen, että sinulla on aina tarkka tieto autosi vuotuisista huoltokustannuksista. Se kattaa kaiken muun paitsi, veroluonteiset maksut, polttoaineet, vakuutukset sekä renkaat jäävät erikseen hoidettaviksi.

Audi Care-huolenpitosopimus antaa rahallesi parhaan vastineen

Audi Care -huolenpitosopimusasiakkaana maksat sopimuskauden aikana vain niistä huoltokuluista ja palveluista, joita sopimuskauden aikana käytät. Kaikissa, autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään luonnollisesti vain laadukkaita alkuperäisiä Audi-varaosia. Mikäli sopimuskauden päättyessä maksamasi kuukausimaksut ovat suuremmat kuin toteutuneet sopimuskulut, erotus maksetaan sinulle takaisin.

Huolenpitosopimus varmistaa autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon

Audi Care -huolenpitosopimuksen tarjoamien etujen myötä varmistat uudelle autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon, sillä laadukkaimman mahdollisen huolenpidon kohteena ollut autosi on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto.