Audi e-tron Sportback -konseptiauto > Audi Finland

Audi e-tron Sportback -konseptiauto

Ladattu kiehtovuudella.

Maailma muuttuu - ja liikkuvuus sen mukana. Anna itsesi inspiroitua ja koe huomisen liikkuvuusratkaisu. e-tron ei tee sähköautoilusta pelkästään kestävän kehityksen ehdoilla tapahtuvaa liikkumismuotoa, vaan tekee siitä myös innostavan kokemuksen: sähköistävän tyylikkäällä muotoilulla ja henkeä salpaavan innovatiivisella tekniikalla, joka antaa sinulle reilusti liikkumisen vapautta. e-tron on ladattu sähköllä – ja suurilla odotuksilla. Ole osa sähköautoilun vallankumousta ja tutustu Audi e-tron Sportback -konseptiautoomme.

Galleria

 • Kiihtyvyys
  0-100 km/h

 • 4,5

  sekuntia

 • Toimintamatka
  jopa

 • 500

  kilometriä

 • Teho
  jopa

 • 320

  kW

Ladattu mukavuudella.

Audi e-tron Sportback tuo sähköisyyden luonnolliseksi osaksi nautittavaa autoilua: se kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa 4,5 sekunnissa, tuottaa normaaliajossa 320 kilowatin tehon (tarvittaessa jopa 370 kW) ja omaa jopa 500 kilometriin yltävän toimintamatkan. Siksi se on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön – ja moneen muuhun.

e-tron ei pelkästään kuulosta ja tunnu inspiroivalta, vaan se myös näyttää siltä. Audi e-tron Sportback hengästyttää äärimmäisen urheilullisilla linjoillaan, leveillä keulan muodoillaan ja kapenevalla takaosallaan. Muita huomiota herättäviä yksityiskohtia ovat keulan valaistu Audi-logo ja virtuaaliset sivupeilit. e-tron näyttää voimakkaalta, mutta samalla erittäin elegantilta. Sisätiloissa huomion kiinnittää innovatiivinen lakkapinnoite, joka tarjoaa kiehtovan kosketuksen.
1400x438_X17_015.jpg
Ladattu muotoilulla.

Audi e-tronin valaistusteknologia viitoittaa tietä Audin dynaamiselle ja älykkäälle tulevaisuudelle. Esimerkiksi takavalot hyödyntävät animaatiota tarjotakseen mahdollisimman selkeän huomiovalaistuksen takana ajaville ajoneuvoille. Ne pystyvät myös tuomaan lisäturvallisuutta heijastamalla informaatiota tiehen ja korostamaan jarru- tai huomiovaloja tilanteen niin vaatiessa.

Aika on kypsä kestävän kehityksen liikkuvuudelle.

Audi e-tron Sportback -konseptiauto osoittaa, että täysin sähköinen tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia. Mutta jo nyt, Audi jo tarjoaa valikoiman tehokkaita hybridiautoja. Audi Q7 e-tron quattro, ensimmäinen hybridi-ominaisuudella tarjottava quattro-neliveto, on erittäin tehokas ja tarjoaa laajimman toimintamatkan luokassaan. Kompakti Audi A3 Sportback e-tron yhdistää sähkömoottorin vahvuudet ja nelisylinterisen taloudellisen polttomoottorin edut, tarjoten pitkän toimintamatkan jokapäiväiseen käyttöön.
 • 563x317_X17_INT_009.jpg
  e-tron-uutiset

  Rekisteröidy nyt ja hyppää kehityksen mukaan! Ole ensimmäisten joukossa vastaanottamassa kiehtovia kuulumisia e-tron-maailmasta.

  Rekisteröidy