Audi A4 Progress-lisävarustepaketti > Ajankohtaisia etuja > Audi Finland

Ajankohtaisia etuja

 • kampanjaotsikko_1400x438_A4.jpg
kampanjaotsikko_1400x438_A4.jpg

Audi A4 Progress-lisävarustepaketti nyt erikoishintaan alk. 750 €.

Uusi Progress-lisävarustepaketti tuo Audi A4 -malliston jo valmiiksi erittäin runsaaseen varusteluun lisää urheilullisuutta, käytännöllisyyttä ja turvallisuutta. Tyylikäs S line -sisätilapaketti korostaa A4:n sporttista luonnetta ohjaamossa, adaptiivinen vakionopeudensäädin ja huippukirkkaat Matrix LED -ajovalot ottavat huomioon muun liikenteen automaattisesti, ja virtuaalimittaristo esittää kaiken olennaisen tiedon suoraan kuljettajan näkökentässä. Äänieristetyt etusivulasit lisäävät matkustusmukavuutta entisestään.

Progress-lisävarustepaketti on saatavilla A4 Sedan ja A4 Avant -malleihin. Mallistossa nyt uutuutena esim. TFSI 150 kW/204 hv MHEV quattro-neliveto.

Varustepakettitarjous ei koske g-tron-mallia.

Progress-lisävarustepaketti sisältää:

 • S-line-animaatio.gif
  S line -sisätilapaketti

  Sequenz kangas/-nahkaverhoillut urheiluistuimet, harjattu tumma alumiini matta -somistelistat, musta sisäkaton verhoilu, polkimet ja jalkatuki jaloteräspinnoitteella, kiiltävän mustat somisteet (sis. säilytyslokeron kannen automaattivaihteisissa malleissa), kontrastisaumaompeleet S line -monitoimiurheiluohjauspyörässä ja otekohdat rei'itetyllä nahalla, S line -logot selkänojissa, ohjauspyörässä ja kynnyslistoissa. Valaistut alumiiniset etuovien kynnyslistat S-logolla.

 • A4_kampanjakuva_734x412_2.jpg
  Adaptiivinen vakionopeudensäädin ja kaistallapysymisvahti

  Audi adaptive cruise control -järjestelmä Stop&Go-toiminnolla & Audi active lane assist -aktiivinen kaistallapysymysvahti. Sisältää myös ruuhka-avustimen sekä Audi pre sense -järjestelmän eteen.

 • _kampanjakuva_734x412_3.jpg
  Matrix LED -ajovalot dynaamisilla etu- ja takavilkuilla

  Innovatiivisessa tekniikassa yhdistyvät LED-valotekniikka ja tarkka optiikka muodostaen mukautuvan valaistuksen tilanteen mukaan. Valaistus kohti vastaantulevaa ja edellä ajavaa liikennettä himmennetään siten, että kaikki muut alueet siinä välissä pysyvät edelleen kirkkaasti valaistuina. Staattinen kääntymisvalo, huonon sään valo, risteysvalo, moottoritievalot ja dynaamiset kaarrevalot ovat integroitu LED-tekniikkaan. Navitietoihin perustuvan toiminnon avulla valot reagoivat jo hieman ennen ohjauspyörän kääntämistä (jos autossa Navigointijärjestelmä).

 • _kampanjakuva_734x412_4.jpg
  Audi virtuaalinen mittaristo plus

  Täysin digitaalinen 12.3" yhdistelmämittaristo esittää kaikki merkittävät tiedot kuljettajan näkökentässä. Järjestelmän kielivaihtoehtoina nyt myös suomi ja ruotsi. Ei tilattavissa g-tron-mallin yhteydessä.

 • _kampanjakuva_734x412_5.jpg
  Etusivulasit äänieristelasia

  Hyvä äänieristys tekee ajomatkasta vieläkin nautinnollisemman.


Tutustu Audi A4 -mallistoon

Suunnittele omasi

Hinnasto 20.9.2021. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvien autoissa erikoisvarusteita. Progress-lisävarustepaketti ei tilattavissa g-tron-mallin yhteydessä.