Audi A5 Progress-lisävarustepaketti > Ajankohtaisia etuja > Audi Finland

Ajankohtaisia etuja

 • kampanjaotsikko_1400x438_A5.jpg
kampanjaotsikko_1400x438_A5.jpg

Audi A5 Progress-lisävarustepaketti nyt erikoishintaan alk. 940 €.

Audi A5:n urheilullinen ja elegantti muotokieli tekee vaikutuksen – jo ennen ensimmäistä ajokertaa, kaikista katselukulmista. Sama tyyli jatkuu myös sisätiloissa, jonka olemusta on nyt mahdollisuus muokata vieläkin urheilullisemmaksi ja yksilöllisemmäksi uuden Progress-lisävarustepaketin avulla, joka sisältää mm. näyttäviä Audi S line -yksityiskohtia.

Progress-lisävarustepaketti on saatavilla A5 Coupé ja A5 Sporback -malleihin.
Varustepakettitarjous ei koske g-tron-mallia.

Progress-lisävarustepaketti sisältää:

 • A5_kampanjakuva_734x412-Sline.gif
  S line -sisätilapaketti

  Sequenz kangas/-nahkaverhoillut urheiluistuimet, harjattu tumma alumiini matta -somistelistat, musta sisäkaton verhoilu, polkimet ja jalkatuki jaloteräspinnoitteella, kiiltävän mustat somisteet keskikonsolissa, kontrastisaumaompeleet S line -monitoimiurheiluohjauspyörässä, ohjauspyörän otekohdat rei'itetyllä nahalla, S line -logot istuimien selkänojissa, ohjauspyörässä sekä ovien kynnyslistoissa, valaistut alumiiniset etuovien kynnyslistat S-logolla.

 • A5_kampanjakuva_734x412_2.jpg
  Audi virtuaalinen mittaristo plus

  Täysin digitaalinen 12.3" yhdistelmämittaristo esittää kaikki merkittävät tiedot kuljettajan näkökentässä. Järjestelmän kielivaihtoehtoina nyt myös suomi ja ruotsi. Ei tilattavissa g-tron mallien yhteydessä.

 • A5_kampanjakuva_734x412_3.jpg
  Seisontalämmitys ja -tuuletus, kauko-ohjattava

  Kauko-ohjaus käytettävissä kaukosäätimellä tai älypuhelimella. Lisätietoa yhteensopivista älypuhelimista Audi-jälleenmyyjältäsi.


Tutustu Audi A5 -mallistoon

Suunnittele omasi

Hinnasto 20.9.2021. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvien autoissa erikoisvarusteita. Varustepakettitarjous ei koske g-tron-mallia.