A7 TFSI e Progress -paketti > Ajankohtaisia etuja > Audi Finland

Ajankohtaisia etuja

  • kampanjaotsikko_1400x438_A7TFSIeProgress.jpg
kampanjaotsikko_1400x438_A7TFSIeProgress.jpg

Audi A7 TFSI e Progress-lisävarustepaketti nyt erikoishintaan alk. 1990 €.

Koe kahden maailman edut. Sähkömoottorin ansiosta voit käyttää Audi A7 Sportback 50 TFSI e quattroa jokapäiväisiin ajoihin pelkällä sähköllä - yhdellä latauksella jopa 57 km (WLTP). Ja kun kaipaat urheilullista ajoa, niin Audi A7 Sportback 50 TFSI on siihen välittömästi valmis: yhdessä 2,0-litraisen TFSI-moottorin kanssa auton järjestelmäteho on vakuuttava 220 kW (299 hv) ja kiihtyvyys nollasta sataan 6,3 sekuntia.

Urheilullista ja eleganttia muotoilua korostaa Progress-varustepaketti, joka on nyt tilattavissa Audi A7 Sportback 50 TFSI Electrified Edition -mallin yhteydessä.

A6 TFSI e Progress
Progress-lisävarustepaketti sisältää S line Sport -paketin ja äänieristetyt sivulasit.

Varusteet:
Frequenz Alcantara/nahkaverhoillut urheiluistuimet
S line -logot istuimien selkänojissa.
Tumma harjattu alumiini-somistelistat
Yksilölliset somistelistat tuovat näyttävyyttä sisätiloihin.
Polkimet ja jalkatuki jaloteräspinnoitteella
Kestävä pinta, hyvä tuntuma.
Musta sisäkaton verhoilu
Tumma kattoverhoilu lisää urheilullista tunnelmaa.
S line -yksityiskohdat
Kontrastisaumaompeleet S line -ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimessa, istuimissa, matoissa, keskikyynärnojassa sekä ovien kyynärnojissa; S line -logot istuimien selkänojissa, ohjauspyörässä, ovien kynnyslistoissa sekä etulokasuojissa
20” alumiinivanteet
Tyylikäs 5-kaksoispuolainen design, Audi Sport
Etusivulasit äänieristelasia
Hyvä äänieristys tekee ajomatkasta vieläkin nautinnollisemman.
  • kampanjakuva_734x412_A7TFSIeProgress.jpg
    Audi A7 Sportback Business Sport Electrified Edition 50 TFSI e alk. 73 872 €

    Audi A7 Sportback Business Sport Electrified Edition 50 TFSI e quattro S tronic 2.0 220 kW (299 hv) alk. 73 871,60 €, hinta CO₂-päästöllä 26 g/km (uusi mittaustapa). Vapaa autoetu 1240 €, käyttöetu 1075 €. Yhdistetty EU-kulutus 1,1 l/100 km.

    Tutustu Audi A7 Sportback TFSI e -malleihin
Hinnasto 8.7.2021. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvien autoissa erikoisvarusteita. Progress-varustepaketti on tilattavissa vain 50 TFSI e Electrified Edition -mallin yhteydessä.
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.