Mikä on Audi Approved :plus -vaihtoauto? Lue lisää.

Mikä on Audi Approved :plus -vaihtoauto?

  • Audi_approved_plus_header_2.jpg
Audi_approved_plus_header_2.jpg

Audi Approved :plus – varmasti laadukas.

Audi Approved :plus -vaihtoautot ovat erittäin houkutteleva vaihtoehto Premium-luokan autoiluun. Valikoimassa on loistokunnossa olevia Audi-vaihtoautoja, esimerkiksi alle vuoden ikäisiä maahantuonnin henkilökunnan käytössä olleita autoja tai Audi-jälleenmyyjän esittelyautoja. Autot ovat huolellisesti tarkastettuja ja erinomaisessa kunnossa.

Audi-jälleenmyyjät tarjoavat myös monia muita palveluja. Voit luottaa siihen, että ostamasi auto täyttää korkeat vaatimukset ja ilahduttaa sinua pitkään.

:plus 110 kohdan tekninen tarkastus

Jokainen Audi Approved :plus -vaihtoauto käy läpi perusteellisen 110 kohdan teknisen tarkastuksen. Siinä auton lukuisat eri toiminnot tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan Audin alkuperäisosilla. Saat tarkastuksesta Audi-huollon hyväksymän todistuksen.

:plus 12 kk takuu

Audi-jälleenmyyjä myöntää ostamallesi Audi Approved :plus -vaihtoautolle 12 kuukauden tai 20 000 km takuun. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältä.

:plus Audi-vaihtoauton huolenpitosopimus

Audi Approved :plus -vaihtoautoon on mahdollista tehdä jopa viiden vuoden huolenpitosopimus. Huolenpitosopimuksen kuukausierä kattaa niin auton määräaikaishuollot kuin korjauksetkin. Tarkempia lisätietoja ja huolenpitosopimustarjouksen saat Audi-jälleenmyyjältä.

:plus Sijaisauto

Jos autosi joutuu korjaamolle – vaikka tarkastushuoltoon, Audi-jälleenmyyjäsi voi tarjota käyttöösi edullisen sijaisauton. Kaikissa Audi Approved :plus -vaihtoautoissa on myös voimassa Audi Liikkumisturva, jonka tarkoituksena on liikkumisen varmistaminen tien päällä sattuvissa yllättävissä tapauksissa. Lisätietoa Audi Liikkumisturvasta saat Audi-jälleenmyyjältä tai Audi Liikkumisturva -sivulta.
Lue lisää Audi Liikkumisturvasta

:plus Rahoitus

Audi-jälleenmyyjät tarjoavat sinulle yksilöllisiä rahoituspalveluja, joissa on edulliset kuukausierät ja jotka ovat joustavia sopimuksen päättyessä. Kysy rahoitustarjousta Audi-jälleenmyyjältä.

:plus Vakuutus

Audi-jälleenmyyjä on aina ammattitaitoinen kumppani auttamaan sinua ajoneuvon vakuutusasioissa ja hoitaa sen tarvittaessa puolestasi. Myyjillä on myös paras tieto ajankohtaisista vakuutustarjouksista.

:plus Koeajo

Jos haluat selvittää, mikä auto olisi sinulle sopivin, Audi-jälleenmyyjä antaa mielellään haluamasi auton koeajoon.

:plus Vaihtoauton arviointi

Kun ostat Audi Approved :plus -vaihtoauton, Audi-jälleenmyyjä tekee mielellään kilpailukykyisen ostotarjouksen nykyisestä autostasi.

:plus Vaihto-oikeus

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen valintaasi, voit vaihtaa Audi Approved :plus -autosi toiseen Audi Approved :plus -vaihtoautoon kymmenen arkipäivän kuluessa kauppasopimuksen tekemisestä. Lisätietoja ehdoista saat Audi-jälleenmyyjältä.
Audi Approved :plus -valikoima GW_Plus_A6_320x160.jpg

Löydä uusi unelmiesi auto Audi Approved :plus -haulla.

Audi Approved :plus -takuuehdot 320x160_AGW_161004.jpg

Tutustu tarkemmin kattaviin takuuehtoihin.