• Q7 e-tron quattro
  Q7 e-tron quattro
  Hinta: alkaen 99 713,65 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistelmä: 1,9–1,8 l/100km | Strom 190,0-181,0 Wh/km

  CO2-päästöt, yhdistelmä: 50–48 g/km

 • SQ7 TDI
  SQ7 TDI
  Hinta: alkaen 146 431,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistelmä: 7,6–7,2 l/100 km

  CO2-päästöt, yhdistelmä: 199–189 g/km

Audilla lentokoneen ovelle asti > Audi Finland

Audi Magazine 01-18

 • Audilla-lentokoneen-ovelle-asti_CMS-header_1400X438.jpg
Audilla-lentokoneen-ovelle-asti_CMS-header_1400X438.jpg

Audilla lentokoneen ovelle asti

Helsinki-Vantaan lentoasemalla VIP-asiakkaita kyyditään ylellisesti Audi A8 L quattrolla.

VIP-palvelut kuuluvat olennaisena osana kansainvälisten ja kiireisten lentoasemien toimintaan. Myös Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa näitä lennolle siirtymistä ja takaisin palaamista helpottavia VIP-palveluja.

Finavian kaupallisten palvelujen johtaja Jukka Iso­mäki kertoo, että VIP-palvelujen käyttäjäkunta on laaja. ”VIP-palveluja hyödynnetään esimerkiksi valtiovierailujen yhteydessä, jotta asiakkaiden siirtyminen ja käytännön järjestelyt sujuvat mahdollisimman vaivattomasti. Palveluja käyttävät myös yritykset sekä toki myös yksityishenkilöt.”
Käytännössä palveluun kuuluu esimerkiksi matkalle lähdettäessä kulku oman sisäänkäynnin kautta Helsinki-Vantaan lentoaseman viihtyisiin VIP-tiloihin, joissa henkilökunta huolehtii matkatavaroista, lähtöselvityksistä ja muista muodollisuuksista.

Lentokoneeseenkin siirrytään eri reittiä kuin tavallisesti. Kun lennon lähtöaika lähestyy, kyyditään VIP-asiakas lentokoneelle asti Audi-malliston lippulaivalla, ylellisen mukavalla A8 L quattrolla.

”Audi A8 soveltuu erinomaisesti VIP-asiakkaiden kyydityksiin. Olemme saaneet positiivista palautetta sekä palvelun sujuvuudesta että Audin mukavuudesta. Reilut tilat, turvallisuus ja ylellinen matkustamo nahkaverhoiluineen keräävät kehuja. L-mallissa on vielä tavallista suuremmat jalkatilat”, sanoo Isomäki.
Finavian ja Audin yhteistyösopimuksen myötä Helsinki-Vantaan VIP-palvelut ovat nousseet eurooppalaiselle tasolle. Isomäki kertoo nähneensä muillakin maailman lentoasemilla Audeja terminaalikuljetuksissa. ”Mutta meillä on erittäin tyylikäs versio”, hän huomauttaa.

Audin kuljettajina toimivat tarvittavan koulutuksen saaneet VIP-palvelun ammattilaiset. Finavian VIP-palvelu toimii ympäri vuorokauden. Suuremmille seurueille kuljetuksiin on järjestettävissä myös useampia autoja.

Siirry lehden edelliseen tai seuraavaan artikkeliin: