• Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 78 533,65 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,0–2,6 l/100km | Sähkö: 25,0–23,6 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 68–58 g/km

Maailman parasta audihuoltoa > Audi Finland

Audi Magazine 01-18

 • MaailmanParastaAudihuoltoa_CMS-header_1400X438.jpg
MaailmanParastaAudihuoltoa_CMS-header_1400X438.jpg

Maailman parasta Audi-huoltoa

Suomen maajoukkue voitti jo toisen kerran peräkkäin kultaakansainvälisessä Audi Twin Cup -huoltokilpailussa. Menestys on hieno osoitus Suomen Audi-verkoston ammattitaidosta.

Timo Toiviainen (teksti) & Audi AG (kuvat)

Espanjan Sevillassa järjestetyssä Audi-huollon ammattilaisten maailmanmestaruuskilpailuissa juhlittiin jälleen kerran Suomen joukkueen voittoa. Asiakaspalveluun keskittyvässä huoltosarjassa Audi Center Helsingin joukkue, Mikko Aaltonen, Jaani Kaukonen ja Juha Ylisipola, voitti ensimmäisen sijan.

Vuosittain järjestettävään Audi Twin Cup -kilpailuun osallistui 65 joukkuetta 33:sta eri maasta, joten maailmanmestaruus on pieneltä markkina-alueelta tuleville suomalaisille erinomainen saavutus. Vielä maukkaammaksi voiton tekee se, että se oli tässä sarjassa jo toinen peräkkäinen Suomen joukkueelle.

”Kilpailun taso on nykyisin erittäin kova. Tehtävät ovat vaativia kokeneillekin ammattilaisille. Suomen Audi-verkosto osallistui Twin Cupiin kahdella joukkueella, joiden kaikki osallistujat olivat ensikertalaisia tässä kansainvälisessä kilpailussa. Siinäkin mielessä voitto on loistosaavutus”, toteaa Suomen joukkueen johtajana toiminut Osmo Hagelberg.

 • MaailmanParastaAudihuoltoa_1_CMS-image_734x412.jpg

  Audi-huollon ammattilaisten maailmanmestaruuskilpailun kirjalliset ja käytännön tehtävät painottuivat 2017 kilpailussa Audi Q7:n infotainment-järjestelmiin ja muuhun tekniikkaan sekä tuotetuntemukseen.

 • MaailmanParastaAudihuoltoa_2_CMS-image_734x412.jpg

Twin Cupissa on nimensä mukaisesti kaksi sarjaa: huoltosarja ja tekniikkasarja sekä näiden yhteiskilpailu. Asiakaspalvelun ja teknisen osaamisen lisäksi kilpailussa korostuu joukkueen yhteistyökyky.

Vuoden 2017 kilpailu oli järjestyksessään jo kuudestoista. Kaksipäiväisen loppukilpailun kirjalliset ja käytännön tehtävät painottuivat Audi Q7:n infotainment-järjestelmiin ja muuhun tekniikkaan sekä tuotetuntemukseen ja varusteisiin. Osallistujat saivat ratkottavakseen käytännönläheisiä haasteita.

2017 tekniikkasarjan voitto meni tällä kertaa Intiaan. Suomea tekniikkasarjassa edustivat Salon Traktoauto Oy:n joukkueessa Toni Lintula, Matti Majanoja ja Jani Rantalampi.

Yhdistetyn kokonaiskilpailun voitti Audin kotimaa Saksa.

Suomen Audi-huoltojoukkue on juhlinut palkintosijaa eri sarjoissa jo kolmena peräkkäisenä vuotena, joten menestystä ei voi pitää sattumana. Hagelberg sanoo menestyksen olevan osoitus siitä, että panostus verkoston koulutukseen on kannattanut. Suomalaisen Audi-huollon osaaminen on kansainvälistä huipputasoa.

Audi-huollossa asioivalle asiakkaalle ammattitaito tuo selkeää etua. Tieto ja osaaminen tekevät huoltopalvelusta tehokasta.

Seuraavan Twin Cup -huoltokisan kansalliset karsinnat on jo pidetty. Taitokilpailufinaalissa vuoden 2017 voittajatiimit uusivat mestaruutensa sekä huolto- että tekniikkasarjassa. Voittaneet tiimit muodostavat Suomen edustusjoukkueen vuoden 2018 kansainväliseen Audi Twin Cup -huoltokilpailuun.

Siirry lehden edelliseen tai seuraavaan artikkeliin:

 • 605-hv_CMS-etusivukuva.jpg
  < 605-hevosvoimainen perheauto

  ”Audi RS 6 on täydellinen paketti. Oikea susi lampaan vaatteissa”, kiteyttää Teemu Selänne suosikkimallinsa ominaisuudet.

  Lue lisää
 • Askel-tulevaisuuteen_CMS-etusivukuva.jpg
  Askel tulevaisuuteen >

  Sähköautot e-tron quattro concept ja e-tron Sportback concept tulevat tuotantoon 2018 ja 2019.

  Lue lisää