Pääkirjoitus > Audi Magazine 01-18 > Audi Finland

Audi Magazine 01-18

  • Paakirjoitus2_CMS-header_1400X438.jpg
Paakirjoitus2_CMS-header_1400X438.jpg

Audi on kehityksen kärjessä.

Vuosi 2018 alkaa uuden aikakauden merkeissä sekä autotekniikassa että autokaupassa.

Vaihtoehtoisista energiamuodoista on tullut yhä houkuttelevampia vaihtoehtoja bensiinille ja dieselille. Sähköautot tulevat, ja autosta tulee entistä älykkäämpi kuljettajaa avustavine teknisine järjestelmineen.

Audi on jo ottanut tässäkin kehityksessä kärkipaikan. Tässä Audi Magazinessa esitellään tulevaa Audi-mallistoa, joka laajentaa jo nykyisin erittäin kilpailukykyiseksi osoit- tautuneen malliston rohkeasti uudelle alueelle. Uuden nelivetoisen sähköauton e-tron quattron tuotanto alkaa jo tänä vuonna – ja lisää sähköisiä Audeja seuraa perässä. Uusi kevythybriditekniikka täydentää e-tron-täyshybridien valikoimaa. Vuoteen 2018 starttaamme myös vahvalla maa-/ biokaasuautomallistolla – Audi A3 g-tron ja Audi A4 Avant g-tron saavat vahvistusta täysin uudesta Audi A5 g-tronista.

Vuosi 2018 tuo mukanaan myös useita erittäin merkittäviä mallistouudistuksia, joista kuulette vuoden kuluessa lisää.
Uusia Audeja rekisteröitiin vuonna 2017 Suomessa peräti 5 599 kappaletta. Suosituin malli oli Audi A4. Audi oli saksalaisten premium-merkkien SUV-segmentin selkeä markkinajohtaja. Uuden Q2:n ohella vahvin suoritus oli Audi Q7:lla, joka oli oman kilparyhmänsä ylivoimainen ykkönen.

Innovatiivisuus, tekninen etumatka ja muotoilu ovat aina kuuluneet Audin tärkeimpiin menestystekijöihin. Vuosien varrella Audi on tullut tunnetuksi muun muassa dynaamisuutta ja turvallisuutta lisäävästä quattro-nelivetojärjestelmästään, alumiinikorin hyödyntämisestä kevyt- rakennetekniikassa ja suorituskykyisistä urheilumalleistaan. Audilla on vahva historia johtavana autoalan valoteknologioiden kehittäjänä, uusimpia esimerkkejä ovat Matrix LED- ja laser -ajovalot seka animoidut, leveät takavalopaneelit.

Samalla kun vaihtoehtoiset käyttövoimat ja entistä paremman hyötysuhteen turbomoottorit vievät Audi- malliston energiatehokkuuden uudelle tasolle, on Audien muotoilussakin käynnissä uuden aikakauden alku. Muotoilujohtaja Marc Lichten kädenjälki näkyy esimerkiksi uusien Audi A8:n, A7:n ja e-tron-sähköautojen upeissa muodoissa sekä sisätilojen hienostuneessa tyylikkyydessä. Audien infotekniikka, kosketusnäytöt, virtuaalinen mittaristo ja mobiililaitteiden liitettävyys sovelluksineen edustavat tämän päivän nautittavaa ja ajamisen arkea palvelevaa teknologiaa. Sisustuksen yksityiskohtien laadun tuntu on edelleen asia, josta Audeissa ei tingitä.

Kilpailukykyinen Audi-mallisto menee siis voimakkaasti eteenpäin sekä teknisesti että matkustajia palvelevassa mukavuudessa ja käytännöllisyydessä. Tutustu uuteen mallistoon tässä Audi Magazinessa ja verkko-osoitteessa audi. sekä lähimmällä Audi-jälleenmyyjällä.

Audi-verkoston liikkeiden lisäksi näymme monissa vapaa-ajan harrastuksissa ja tapahtumissa. Myös vuonna 2018 Audi on Suomessa mukana monissa urheilulajeissa, kuten maastohiihdossa, alppihiihdossa, golfissa ja purjehduksessa.

Aki Juhakorpi
johtaja, Audi Finland

Julkaisutiedot

Julkaisija: VV-Auto Group Oy, Audi Finland, PL 140, 01511 Vantaa
Päätoimittaja: Pekka Martikainen
Toimituspäällikkö: Raili Tobbi
Tuottaja: Timo Toiviainen/Otavamedia OMA
Art Director: Jani Söderlund/Otavamedia OMA
Digitoteutus: Zeeland Family

Responsible for international Brand Content AUDI AG Michael Finke
Project Director for international brand content Anja Weinhofer
Central Coordination Ilker Yilmazalp (loved gmbh)

Lehdessämme olevissa autokuvissa saattaa esiintyä varusteita, jotka ovat lisävarusteita eivätkä kuulu maahantuontiohjelman mukaisiin autoihin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.