• Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 78 533,65 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,0–2,6 l/100km | Sähkö: 25,0–23,6 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 68–58 g/km

Uutiset > Audi Magazine 01-18 > Audi Finland

Audi Magazine 01-18

 • AudiMagazine_1-18_CMS-header_1400X438.jpg
AudiMagazine_1-18_CMS-header_1400X438.jpg

Uutiset

 • uutinen-A7_CMS-image_734x412.jpg
  Uusi A7 Sportback saapuu Suomeen keväällä.

  Urheilullinen A7 Sportback tarjoaa edistyksellistä muotoilua ja uusinta teknologiaa. Keulan Singleframe-säleikkö on leveä, konepeitto on pitkä ja dynaaminen kattolinja laskee voimakkaasti taakse. Ajovaloiksi ovat saatavana kolme eri vaihtoehtoa, huippuversiossa on HD Matrix LED -ajovalot Audin laservaloilla. Takana on Audin huippumalleista tuttu valonauha, joka liittää takavalot toisiinsa.

  Sisätiloissa vaakasuorat linjat ja tyylikäs kojelauta luovat ilmavan ja avaran tunnelman. Perinteisten painikkeiden ja hallintalaitteiden tilalla on kaksi helppokäyttöistä suuren resoluution kosketusnäyttöä. 21 mm kasvaneen sisäpituuden myötä jalkatilat ovat aiempaa reilummat. 535–1 390 litran tavaratilaan mahtuu esimerkiksi kaksi golfbägia vaakatasoon.

  Ajettavuutta leimaavat urheilullisuus ja mukavuus. Valittavina on neljä jousitusvaihtoehtoa mukaan lukien edelleen kehitetty ilmajousitus. Saatavana ovat myös dynaaminen nelipyöräohjaus ja Sport differential -takatasauspyörästö, joka parantaa käsiteltävyyttä entisestään. Kaikki Audi A7 Sportbackin moottorivaihtoehdot ovat saatavana uudella kevythybridijärjestelmällä (MHEV).

 • uutinen-rs4_CMS-image_734x412.jpg
  RS-ikonin paluu: uusi Audi RS 4 Avant.

  Audi Sport GmbH:n uusin malli RS 4 Avant tulee markkinoille alkuvuodesta 2018. 2.9 TFSI -bensiinimoottorista löytyy tehoa 331 kW (450 hv) ja vääntöä 600 Nm, mikä on 170 Nm enemmän kuin aikaisemmassa mallissa. Voima välittyy quattro-neli­vedon käsiteltäväksi kahdeksanvaihteisen tiptronic-
  automaattivaihteiston kautta. V6-moottorin suorituskyky on vaikuttava, kiihtyvyyslukema 0–100 km on vain 4,1 sekuntia. Keskimääräinen polttoaineenkulutus on kuitenkin vain 8,8 l/100 km. 80 kiloa keventyneen RS 4 Avantin hyötysuhde on parantunut 17 prosenttia. Uusi RS 4 Avant yhdistää vakuuttavan tehon jokapäiväiseen käytettävyyteen.

  Lue lisää
 • uutinen-HIO_CMS-image_734x412.jpg
  HIO! Audi A1 omaksi yhdellä 159 metrin lyönnillä

  Innokas golfaaja Tommi Ratilainen hymyilee leveästi, kun Audi Center Airportin tuotepäällikkö Henri Saarikoski luovuttaa hänelle upouuden Audi A1:n avaimen.
  Auto on palkinto onnistuneesta Hole in One -lyönnistä Vierumäen Lucky Winners -tapahtumassa 7. syyskuuta.

  Audi Center Businessaamujen kotimaan kilpailujen viimeiseen tapahtumaan oli saapunut lähes 200 pelaajaa tavoittelemaan kahta finaalipaikkaa Peraladaan, Espanjaan. Yrittäjä Tommi Ratilainen korjasi tapahtuman jättipotin lyömällä pallon yhdellä lyönnillä reikään Audi HIO Challenge -väylällä.

  ”Ennen lyöntiä sanoin pelikavereille, että nyt otetaan auto kotiin Pikkalaan. Ja niin kävi! Löin 159 metriä lempparimailallani puuseiskalla. Se on takuuvarma maila, ei tule virheitä”, kehaisee 15 vuotta golfia harrastanut Ratilainen.

  Entä mitä mieltä mies on omaksi voittamastaan Audista?
  ”Auto näyttää hyvältä, ja yllättävän tilavakin tämä on. Minulla on aikaisemmin ollut Audi A4.”

  Yhdeksän tasoituksella pelaava Ratilainen kertoo kiertävänsä kenttiä noin sata kierrosta kaudessa. Audi quattro Cupissa hän on ollut mukana jo kuutisen vuotta useiden eri kumppaneiden kanssa.

  ”Audi quattro Cupit ovat loistavia tapahtumia. Vain yhden vuoden olen jättänyt väliin”, sanoo Ratilainen ja käynnistää tyytyväisenä Audi A1 TFSI Ultra S tronic -voittoautonsa.

  Lisätietoja: businessaamu.fi
 • uutinen-huoleton-vaihtoehto_CMS-image_734x412.jpg
  Huoleton vaihtoehto vaihtoauton hankintaan

  Kansainvälinen Audi Approved :plus -vaihtoautokonsepti on tullut myös suomalaisiin Audi-liikkeisiin. Konseptin mukaan tarkastetut autot tarjoavat luotettavan ja huolettoman vaihtoehdon vaihtoauton hankintaan. Enintään viiden (5) vuoden ikäiset autot ovat aina valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti huollettuja. Lisäksi jokaiselle Audi Approved :plus -vaihtoautolle tehdään 110 kohdan tekninen tarkistus, josta asiakas saa Audi-huollon hyväksymän todistuksen.

  Audi-jälleenmyyjä myöntää autolle 12 kuukauden (20 000 km) takuun. Saatavilla on myös huolenpitosopimus jopa viideksi vuodeksi aivan kuten uusiinkin Audeihin.

  Audi Approved :plus -vaihtoautoissa on lisäksi Audi-liikkumisturva ja 10 päivän vaihto-oikeus. Audi-jälleenmyyjien tiloissa auton valinnassa auttavat Audin koulutetut, tuotteet tuntevat ammattilaiset.

  Lue lisää Audi Approved :plus -vaihtoautoista
 • uutinen-tayssahkoauto_CMS-image_734x412.jpg
  Ensimmäinen Audi-täyssähköauto tuotantoon.

  SUV-segmenttiin lukeutuvan Audi e-tron quattro -sähköauton tuotanto käynnistyy jo vuoden 2018 aikana. Vuoden 2019 puolella Audi laajentaa mallistoaan toisella sähköautolla, e-tron Sportbackilla. Molemmat automallit valmistetaan Audin Brysselin-tehtaalla. Upean muotoilun ja edistyksellisen tekniikan yhdistävien premium-luokan nelivetoisten sähköautojen toimintamatka on jopa 500 km.

  320–370 kW:n tehon siivittämänä esimerkiksi e-tron quattro kiihtyy 0–100 km/h vain 4,6 sekunnissa.

  Lue lisää sähköautoista