Audi Summer of Golf 2021
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Summer of Golf 2021

Audi Summer of Golf 2021

Audi Summer of Golf 2021 – unelmien golfkesä

Suomen kesä ja golf tarjoavat nautintoja golfin harrastajille läpi maan. Audin vahva panostus golfiin näkyy monilla rintamilla, mm. tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien avulla golfkentillä ja tapahtumissa.

Summer of Golf -kokonaisuuden avulla Audi haluaa tehdä Audi-kuljettajan golfkesästä parhaan mahdollisen. Kattavasta tarjoomasta löytyy aivan varmasti jotain jokaiselle: mahtavia etuja, tapahtumia, palveluita ja sisältöjä.

Voit esimerkiksi vierailla Audin yhteistyökentillä kaksi yhden hinnalla -edun avulla, osallistua laadukkaisiin tapahtumiin edullisemmin tai uppoutua Audin tarjoaman golfsisällön pariin näillä sivuilla.

Toivotamme Sinulle upeita golfhetkiä Audi Summer of Golf -kokonaisuuden parissa.

Golf on peli, jonka oppii pelaamalla

MPiltz.jpg
Vaikka golfvalmentajana näen jatkuvasti paljon epäedullisuuksia harrastajien ja kilpapelaajienkin tekniikoissa, ymmärrän myös sen, että golf on lopulta peli, jota voi pelata monin eri tavoin, tekniikoin ja tyylein.

Toki pelaaminen on usein miten helpompaa, tuloksekkaampaa ja sitä kautta miellyttävämpää, kun tekniset asiat ovat mahdollisimman hallussa tai ainakin ymmärryksessä. Golftekniikka on loppuelämän projekti, jossa ei valmista tule koskaan, siksi ymmärrys on tärkeää.

Alkuasento, liikkeellelähtö, suunnanvaihto. Tässä minun mielestäni golfsvingin pyhä kolminaisuus. Hyvä alkuasento (sisältää myös suuntauksen haluttuun kohteeseen) mahdollistaa liikkeellelähdön ja taakseviennin. Käytän varmasti yli 80% opetusajastani pelaajien alkuasennon korjaamiseen. Se on kaiken perusta.

Liikkeellelähtö ja siitä seuraava vartalonkierroilla syntyvä taaksevienti lataa jousen. Unohda kädet ja laita vartalo hommiin! Samalla tulee hyötyliikuntaa, kun kroppa kiertyy.

Suunnanvaihto on minusta ainoa vaikea asia golfissa. Sitä opetellaan sitten loppuikä, kun kaksi edellä mainittua asiaa on kunnossa. Ja sillä hetkellä, kun nuo kaikki asiat toimivat täydellisesti, on tunne lyönnissä huumaava, koukuttava.

Jo edesmennyttä mäkilegendaamme vapaasti lainaten, ”Kesä on golfarin parasta aikaa”. Peli opettaa pelaamalla. Pelaa siis niin paljon, kuin vain suinkin mahdollista! Audi Summer of Golf tarjoaa Audi-kuljettajille tähän erinomaisia mahdollisuuksia. Yksittäisiä onnistumisia, oivalluksia svingissä ja kesän parhaita kierroksia ja tunnelmia on sitten mukava muistella talven pimeinä iltoina ja haaveilla tulevista kierroksista ja golfhetkistä hyvässä seurassa.

Golf on peli, jonka oppii pelaamalla. Oppimista helpottaa toki myös se, että ymmärtää oppimisen olevan loppuelämän projekti. Siksi rento asenne ja prosessista nauttiminen on tärkeää.

Rentoja ja runsaita pelejä!

Mika Piltz
golf

Audi-golfedut

Parempia hintoja ja muita etuja. Audi-kuljettajana nautit golfkesästä laadukkailla golfkentillä ja pääset hyödyntämään lukuisat Audi Summer of Golf -peliedut!

Tutustu etuihin
Mikko Ilonen

Tapahtumat

Yhdessäoloa, kilpailua ja bisnestä. Audi mahdollistaa hienoja golftapahtumia läpi koko kesän.

Tutustu tapahtumiin
golf

Tie huipulle

Tie huipulle -videosarja kertoo neljän suomalaisen golfikonin tarinan kohti menestystä. Mikko Ilonen, Minea Blomqvist-Kakko, Mika Piltz ja Roope Kakko haastavat ensin muut golfhaasteeseen omalla vahvuusalueellaan, ja tämän jälkeen siirrytään keskustelemaan kunkin tiestä kohti huippua.

Katso jaksot
Mikko Ilonen

Audi-golftuotteet verkkokaupasta

Anna merkin näkyä myös pelikentällä. Tutustu tyylikkäisiin ja laadukkaisiin Audi-golftuotteisiin.

shop.audi.fi