Audi Summer of Golf 2021 |Tapahtumat

Audi Summer of Golf 2021

  • hero_1920x600_tapahtumat2.jpg
hero_1920x600_tapahtumat2.jpg

Kesän 2021 tapahtumat

Audi on mukana mahdollistamassa kesän parhaita tapahtumia ja kilpailuja. Laadukkaasti järjestetyt tapahtumat ovat rentoja ja nautinnollisia.

Audi Businessaamu

Audi Businessaamu

Golfaavan yrityspäättäjän kohtaamispaikka. Audi Businessaamu on golfaavien yrityspäättäjien moderni golfliiga, joka yhdistää saumattomasti laadukkaan ja jännittävän golfkilpailun tehokkaaseen liike-elämän verkostoitumiseen.

Kiertueen suosion salaisuus:
• Ajankäytöllisesti tehokkaat 9-reiän aamutapahtumat ja businessaamiainen
• Yli 300 yrityskontaktia kiertueen aikana
• Pääkaupunkiseudun lisäksi Oulussa, Tampereella ja Turussa
• Kausi huipentuu kaikki joukkueet yhteen kokoavaan Lucky Winners -tapahtumaan
• Finaalimatka Ahvenanmaalle

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

businessaamu.fi

Audi Finnish PGA Golf Tour

Audi Finnish PGA Golf Tour (FT) on Suomen PGA:n järjestämä ammattilaisten ja amatöörien yhteinen kilpailukiertue. Kausi 2021 on FT:n historian kahdeskymmenes. FT on tärkeä osa suomalaista huippugolfia. FT toimii korkeimpana kansallisena kilpailutasona, ja sen tarkoituksena on tarjota Suomen parhaille mies- ja naispelaajille mahdollisuus kilpailla keskenään mahdollisimman hyvätasoisissa kilpailuissa.

FT:lla pelaavat kategoriajärjestelmän mukaisesti parhaiten menestyneet pelaajat riippumatta siitä, ovatko he ammattilaisia vai amatöörejä.

Lisätiedot:

finnishtour.fi

Audi quattro Cup

Audi quattro Cup

Maailman suurin amatöörien golfkilpailu Audi quattro Cup tarjoaa Audi-kuskeille ympäri maailman unohtumattomia elämyksiä.

Suomessa pelataan 15 osakilpailua, joiden voittajat kohtaavat toisensa Hangossa järjestettävässä Suomen finaalissa. Finaalin voittajapari pääsee edustamaan Suomea syyskuussa Audi quattro Cupin maailman finaaliin Itävallan Kitzbüheliin.

Lisätiedot:

quattrocup.fi