Audi Summer of Golf 2022 | Peliedut

Audi Summer of Golf 2022

  • hero_1920x600_edut.jpg
hero_1920x600_edut.jpg

Kesän 2022 peliedut Audi-kuljettajille

Audi Summer of Golf tarjoaa Audilla ajaville mahtavia pelisetuja, voit esimerkiksi pelata Audin yhteistyökentillä kaksi yhden hinnalla -edulla.

Kaksi yhden hinnalla

Kaksi yhden hinnalla -peliedut

Nauti golfkesästä useilla laadukkailla golfkentillä Audi Summer of Golf -peliedulla!

Tilaa etuvoucher tekstiviestillä ja varaa tiiaika kenttien normaalien varaussääntöjen mukaisesti. Voucheria vastaan saat green feen kahdelle yhden hinnalla kulloinkin voimassa olevan hinnoittelun mukaisesti.

Näin tilaat Audi Summer of Golf -etuvoucherin:

1. Lähetä tekstiviesti ASOG numeroon 040 4800 700.
2. Saat paluuviestinä linkin etuvoucheriin.
3. Avaa voucher puhelimesi ruudulle.
4. Voucheria ja Audin avaimia näyttämällä voit hyödyntää peliedut.

Audi Summer of Golf -pelietujen voimassaolot:
Kesä 2022
Tarjouksen voi käyttää yhden kerran per kenttä.
Tarjous lasketaan normaalihintaisesta greenfeestä.

*rangepallot avaimia näyttämällä
**sisältää rangepallot molemmille pelaajille
***etu käytettävissä kyseisillä viikoilla vain arkipäivisin
Vko 20 (16.-22.5.)
Ålands Golfklubb, Pickala Golf, Santa Claus Golf*
Vko 21 (23.-29.5.)
Aura Golf, Ålands Golfklubb, Pickala Golf*, Santa Claus Golf*
Vko 22 (30.5.-5.6.)
Aura Golf, Pickala Golf*, Levi Golf, Santa Claus Golf*
Vko 23 (6.6.-12.6.)
Levi Golf, Pickala Golf, Santa Claus Golf*
Vko 24 (13.-19.6.)
Kalajoki Golf, Ålands Golfklubb, Kankaisten Golf, Levi Golf, Pickala Golf*, Santa Claus Golf*
Vko 25 (20.-26.6.)
Ålands Golfklubb, Kankaisten Golf, Levi Golf, Pickala Golf*, Santa Claus Golf*
Vko 26 (27.6.-3.7.)
Levi Golf, HanGolf**, Golf Pirkkala, Pickala Golf*, Santa Claus Golf*
Vko 27 (4.-10.7.)
Master Golf***, Pickala Golf*, Linna Golf
Vko 28 (11.-17.7.)
HanGolf**, Master Golf***, Pickala Golf*, Linna Golf
Vko 29 (18.-24.7.)
Master Golf***, Pickala Golf*, Linna Golf
Vko 30 (25.-31.7.)
Master Golf***, Pickala Golf*, Linna Golf
Vko 31 (1.-7.8.)
Kokkolan Golf, Pickala Golf*
Vko 32 (8.-14.8.)
Kokkolan Golf, Pickala Golf*
Vko 33 (15.-21.8.)
Kalajoki Golf, Pickala Golf*
Vko 34 (22.-28.8.)
Oulun Golfkerho, Pickala Golf*
Vko 35 (29.8.-4.9.)
Oulun Golfkerho, Golf Pirkkala, Pickala Golf*, Santa Claus Golf*
Vko 36 (5.-11.9.)
HyviGolf, Pickala Golf*, Santa Claus Golf*
Vko 37 (12.-18.9.)
HyviGolf, Ålands Golfklubb, Pickala Golf*, Santa Claus Golf*
Vko 38 (19.-25.9.)
Ålands Golfklubb, Pickala Golf*, Santa Claus Golf*

Kentät
Pickala Golf
Kolme ainutlaatuista ja luonteeltaan erilaista 18 reiän kenttää ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa. Pelaa avarissa peltomaisemissa, ihaile kumpuilevaa metsää ja rauhoitu raikkaassa merenrannassa. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä löydät upeat puitteet niin ammattilaisten golfkisoihin kuin iloisiin vapaa-ajan peleihinkin.

https://pickalagolf.fi/
Master Golf
Tervetuloa Masteriin nauttimaan inspiroivasta ympäristöstä ja hyväntuulisesta golfista huippuluokan kentillä. Master Golf sijaitsee kauniin Bodominjärven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon mailla Espoossa, vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta. Kaksi 18-reikäistä kenttää tarjoavat sinulle ikimuistettavia hetkiä ja pelaamisen iloa, olitpa haasteita hakeva kilpaurheilija tai rentoa klubipelaamista arvostava harrastaja.

https://mastergolf.fi/
Linna Golf
Kansainvälisen tason championship-kenttä, laadukas hotelli ja huippuravintolat muodostavat kokonaisuuden, joka kerää vuosi toisensa perään kansainvälistä tunnustusta — Linna Golf on valittu useaan otteeseen Suomen parhaaksi golfresortiksi ja -kentäksi.

https://linnagolf.fi/
Ålands Golf
Ålands Golfklubbin kaksi 18-reikäistä kenttää Slottsbanan ja Kungsbanan sekä Prinsessan-lyhytlyöntirata sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla merenlahden tuntumassa, noin 20 minuutin automatkan päässä Maarianhaminasta.

https://www.agk.ax/fi/
Aura Golf
Lauri Arkkolan ja seuran oman jäsenen Pekka Sivulan suunnittelema 18-reikäinen championship-tason puistokenttä Ruissalon saarella. Golfkenttä on rakennettu 54 ha:n maa-alueelle, joka on vuokrattu Turun kaupungilta. Kentän hyvä kunto vuodesta toiseen on jäsenistölle jatkuva ylpeydenaihe. Ensimmäiset yhdeksän reikää avattiin jo vuonna 1969 ja 18-reikäiseksi kenttä laajeni vuonna 1983, neljäntenä koko maassa.

https://auragolf.fi/
Levi Golf
Levin upea golf-kenttä sijaitsee mahtavan Levitunturin ja kauniina kimaltelevan Ounasjoen välissä. Lähes 100 hehtaarin maa-alue tekee pelaamisesta vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Lapin olosuhteet tekevät Levillä golfaamisesta tavanomaista mielenkiintoisempaa. Upeat maisemat ja Levin rento lappilainen meininki rauhoittavat ja auttavat unohtamaan arjen huolet. Kentällä voit törmätä esimerkiksi poroihin, palloja varastelevaan kettuun tai vaikkapa hiiripöllöön poikasineen.

https://www.levi.fi/aktiviteetit/pelit-ja-seikkailut/golf/
Kalajoki Golf
Kalajoki Golfin 18-reikäinen PAR73 -kenttä sijaitsee länsirannikolla Kalajoella Hiekkasärkkien suositulla matkailualueella. Kenttä sijaitsee lähellä merta ja on hiekkapohjansa ansiosta pelikunnossa aikaisesta keväästä myöhälle syksyyn – sadekaan ei haittaa pelaamista. Kentän kapeat väylät ja leveät hienohiekkaiset bunkkerit antavat riittävästi haastetta kaikentasoisille pelaajille.

https://www.kalajokigolf.fi/
Kankaisten Golf
Turun keskustasta vain 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Kankaisten Golf on alueen ainoa 27 reikäinen golfkeskus. Kankaisten Golf tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan kolmen yhdeksän reiän kenttäkokonaisuuden. Klubitalon modernit ja viihtyisät tilat täydentävät viihtyvyyden omille ja vieraspelaajille, jotka ovat lämpimästi tervetulleita.

https://kgm.fi/
HanGolf
Hangon golfkenttä sijaitsee Täktomissa, 7 kilometrin päässä Hangon keskustasta. Suomen eteläisin golfkenttä on rakennettu kauniiseen metsämaisemaan, rauhalliseen ja idylliseen ympäristöön. Väylät 1-9 sijoittuvat metsäiseen maisemaan, väylät 10-18 ovat puistomaisia.

https://hangolf.fi/
Pirkkala Golf
Golf Pirkkala on huippukuntoinen 18 reiän kenttä lyhyen ajomatkan päässä Tampereen ytimestä. Pirkkalassa yhdistyvät loistavat pelipinnat ja mahtavat harjoitusmahdollisuudet.

https://golfpirkkala.fi/
Kokkolan Golf
Vain muutaman kilometrin päästä torilta, löydät kauniin golfkentän jonka erilliset etu- ja takakierrokset tarjoilevat kaksi täysin erilaista golfkokemusta.

https://kokkolangolf.fi/
Oulun Golf
Oulun Sankivaaran 36-reikäinen golfkeskus tarjoaa loistavat puitteet golfille. Sankivaarassa on kaksi 18 reiän kenttää sekä 2021 valmistunut huippuluokan 6-reikäinen Par 3 -kenttä keinoviheriöillä.

https://oulugolf.fi/
HyviGolf
Hyvigolfin kenttä on 18-reikäinen. Vaikka kenttä ei ole pituudeltaan kovinkaan pitkä, tarjoaa se mukavasti haasteita kaikentasoisille pelaajille. Suuret korkeuserot ja kentän läpi virtaava Vantaa-joki lisäävät mielenkiintoa ja haastetta. Monipuolinen kenttä sijaitsee Hyvinkäällä.

https://hyvigolf.fi/
Santa Claus Golf
Ylitä Napapiiri golfaten Santa Claus Golfissa! Joulupukin kotikaupungissa Rovaniemellä golfata voi niin kesä- kuin talvigolfkentällä. Ounasvaaran rinteillä sijaitseva Santa Claus Golf tarjoaa rentouttavia golfkokemuksia kauniissa vaaramaisemissa. Kenttä on luonnonkaunis ja oman pohjoisen luonteensa omaava – korkeuseroineen ja poroineen. Kesägolfista Napapiirillä nautitaan toukokuun alusta lokakuun puoliväliin. Kesä- ja heinäkuussa golfata voi vaikka ympäri vuorokauden keskiyön auringossa. Peliseuraksi saattavat paikallisten lisäksi liittyä myös kentällä vapaasti vaeltavat porot. Kierroksella pelaajat pääsevät nauttimaan Suomen parhaan taukokioskin palveluista ja lappilaisista herkuista mm. lohileivistä ja poromakkaroista. Santa Claus Golf palkittiin vuonna 2021 Suomen viihtyisimpänä golfkenttänä.

https://santaclausgolfclub.fi/