Summer of Golf 2018 > Audi-tietoa > Audi Finland

Summer of Golf 2018

  • audi-golf-1.jpg
audi-golf-1.jpg

Audi Summer of Golf 2018 – unelmien golfkesä

Suomen kesä ja golf tarjoavat nautintoja golfin harrastajille läpi maan. Audin vahva panostus golfiin näkyy monilla rintamilla: niin tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien avulla golfkentillä, tapahtumissa ja golfopetuksessa kuin ammattilaiskentilläkin.

Summer of Golf –kokonaisuuden avulla Audi haluaa tehdä Audi-kuljettajan golfkesästä parhaan mahdollisen. Kattavasta tarjoomasta löytyy aivan varmasti jotain jokaiselle: mahtavia etuja, tapahtumia, palveluita ja sisältöjä.

Voit esimerkiksi vierailla Audin yhteistyökentillä kaksi yhden hinnalla -edun avulla, osallistua laadukkaisiin tapahtumiin edullisemmin, tuoda vielä lajia harrastamattoman Audi-kuljettajan mukaan lajiin Peltomäki Golfin alkeiskurssin kautta tai uppoutua Audin tarjoaman golfsisällön pariin näillä sivuilla.
Toivotamme Sinulle upeita golfhetkiä Audi Summer of Golf -kokonaisuuden parissa!
aki-juhakorpi.jpg
Kesä tuo mukanaan entistäkin parempia golf-etuja.

Nautinnollista golfkesää.

Talvi on jälleen selätetty, ja on tullut aika suunnata katseet kohti uutta golfkautta.
Kesä 2018 tarjoaa Audin omistajille ja heidän ystävilleen entistäkin parempia ja monipuolisempia etuja sekä nautinnollisia golf-elämyksiä.

Audi toteuttaa tänäkin vuonna Audi Summer Of Golf -kokonaisuuden pitkäaikaisten yhteistyökumppanien ja Suomen parhaiden golfkenttien kanssa.

Tutustu siis tämän kesän erikoisuuksiin tämän Audi Summer of Golf -kokonaisuuden
kautta ja hyödynnä edut.

Turvallisia kilometrejä, ja nähdään viheriöillä!

Aki Juhakorpi
Johtaja, Audi Finland

mikko_ilonen.jpg
Pitkä, kuuma golfkesä

Tai näin ainakin yleisesti toivotaan. Ok, myönnän, että Suomen kesä ei ihan aina ole kuuma eikä niin pitkäkään, mutta mahtava se on varmasti. Esimerkiksi ainutlaatuiset valoisat yöttömät yöt ja kuulaat aurinkoiset aamut tarjoavat pelikokemuksille näyttämön, jollaisesta muualla maailmassa voidaan vain unelmoida.

Entä jos sataa? Ei sekään haittaa ja se pitää kääntää positiiviseksi asiaksi. Ei ainakaan ole hyttysiä. Ilma on raikas ja täynnä happea. Luonnon väripaletti on runsaimmillaan. Golf on kivaa silloinkin. Mikä parasta, golf toimii hyvänä tekosyynä lähteä luontoon vaikka sataisi.

Lopulta kyse on asenteesta. Haluatko nauttia kesästä sen kaikissa olomuodoissa vai et. Suosittelen vahvasti positiivista asennetta kaikille, sen avulla Suomen golfkesä on takuuvarmasti mahtava elämys.

Hyvää golfkesää ja onnistuneita lyöntejä!

Mikko Ilonen