Tapahtumat > Audi Finland

Tapahtumat

  • audi-golf-6.jpg
audi-golf-6.jpg

Kesän 2018 tapahtumat

Audi on mukana mahdollistamassa kesän parhaita tapahtumia ja kilpailuja. Laadukkaasti järjestetyt tapahtumat ovat rentoja ja nautinnollisia.

Audi-kuljettajille tarjolla on mahtavan päivän lisäksi -30% etu osallistumismaksusta Anna Golf Tourilla.

Anna Golf Tour

Naiset valtaavat golfkentät. Anna Golf Tour on tasokas golfkiertue naisille. Hyvinvointi, yhdessäolo ja golf yhdistyvät ikimuistoiseksi tapahtumaksi. Kiertueen pelimuotona on rento pistebogey.

Tarjolla on laadukkaita tuotepalkintoja ja jokaisen osakilpailun voittaja kutsutaan syksyllä Portugalissa pelattavaan finaaliin.


Osakilpailut

20.5. Pickala Golf
9.6. Aurinko Golf
10.7. Linna Golf
19.7. Kytäjä Golf
28.7. Alastaro Golf
4.8. Tapiola Golf
11.8. Imatran Golf
25.8. Nevas Golf
2.9. Lakeside Golf

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Audi Center Businessaamu

Golfaavan yrityspäättäjän kohtaamispaikka. Audi Center Business­aamu on golfaavien yrityspäättäjien moderni golfliiga, joka yhdistää saumattomasti laadukkaan ja jännittävän golfkilpailun tehokkaaseen liike-elämän verkostoitumiseen.

Kiertueen suosion salaisuus:
• Ajankäytöllisesti tehokkaat ­9-reiän aamutapahtumat ja ­businessaamiainen
• 144 yrityskontaktia kiertueen aikana
• Pääkaupunkiseudun ­lisäksi Hämeenlinnassa, Oulussa, ­Tampereella ja Turussa.
• Kausi huipentuu kaikki joukkueet yhteenkokovaan Lucky Winners -tapahtumaan Vierumäellä
• Finaalimatka Espanja, PGA Catalunya

Lisätiedot ja ilmottautuminen:

Audi Finnish PGA Golf Tour

Audi Finnish PGA Golf Tour (FT) on Suomen PGA:n järjestämä ammattilaisten ja­ amatöörien yhteinen kilpailukiertue. Kausi 2018 on FT:n historian seitsemästoista. FT on tärkeä osa suomalaista­ huippugolfia. FT toimii korkeimpana kansallisena kilpailutasona, ja sen tarkoituksena on tarjota Suomen parhaille mies- ja naispelaajille mahdollisuus kilpailla keskenään mahdollisimman hyvätasoisissa kilpailuissa.

FT:lla pelaavat kategoriajärjestelmän mukaisesti parhaiten menestyneet pelaajat riippumatta siitä, ovatko he ammattilaisia vai amatöörejä.

Lisätiedot:

Finnish Flash Golf Kultarannassa

Teemu Selänteen ystäviensä kanssa vuonna 1994 perustama Finnish Flash ry. on kerännyt ja lahjoittanut yli 1,5 miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen kymmenille eri järjestöille. Tänä kesänä yhdistyksen jo yhdettätoista kertaa järjestämä hyväntekeväisyysgolfkilpailu Finnish Flash Golf pelataan 31.7.2018 Kultaranta Resortissa. Neljän hengen ryhmässä on mukana joko PGA Pro tai Finnish Flashin edustaja. Kisaan on vielä paikkoja vapaana.

Lisätietoja: