• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

 • Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 88–72 g/km

#AudiTogether > Audi Finland
#AudiTogther

#AudiTogether

Ollaan kotona, pidetään etäisyyttä, pysytään terveinä, tuetaan toisiamme – kohtaamme ja voitamme haasteet yhdessä.

Audin toimintaa määrittää intohimo asioiden edistämiseen ja syvälle juurtunut usko parempaan tulevaisuuteen. Yhdessä voimme aina vaikuttaa asioihin ja saada kaiken järjestymään.

#AudiTogether on yksi esimerkki Audin tavoista sitoutua maailman tapahtumiin ja näyttää yhdessä toimimisen voima. Nyt sitä tarvitaan ehkä enemmän kuin koskaan ennen.

#AudiTogether

Tietoa verkossa.

Vaikka olemme kotona ja etäällä toisistamme, haluamme tuoda Audin maailman ja ajattelutavan lähemmäksi sinua vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Tarjoamme käyttöösi Korona-aiheeseen liittyvää ajankohtaista tietoa, online-tapahtumia, mielenkiintoisia haastatteluja – ja jopa viihdettä päivän piristykseksi.

#AudiTogether kokoaa yhteen hyödyllisiä ja innostavia tapoja kokea Audin yhteishenki verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Tutustu tarjontaan oheisesta linkistä.

Siirry #AudiTogether -sivuille
#AudiTogether

Asioi turvallisesti.

Meille on tärkeää, että saat asianmukaista Audi-palvelua myös poikkeusoloissa. Voit käyttää yleisimpiä palveluitamme kätevästi netissä: koeajovaraus, huollon varaus, chat – kaikki digitaaliset kanavamme ovat helposti käytettävissäsi. Voit myös tilata autollesi nouto- ja palautuspalvelun, mikäli haluat hoitaa asian kokonaisuudessaan kotoasi käsin.

Painotamme asiakaspalvelu- ja huoltotyössä hyvää hygieniaa ja olemme erityisen tarkkoja koeajo- ja esittelyautojen puhtaudesta, joten voit olla varma myös liikkeessä asioidessasikin, että kaikki on otettu huomioon.

Asiantuntevat myyjämme ovat sinua varten. Lähetä viesti, soita, chattaa, kysy – jälleenmyyjämme auttavat sinua kaikissa tilanteissa yksilöllisesti.

Katso digitaaliset palvelut ja jälleenmyyjät