Audi Center - Huoltopalvelut > Audi Center > Audi Finland

Audi Center

  • Huoltopalvelut

    hero_1920x600_AC-huolto.jpg

Huoltopalvelut

hero_1920x600_AC-huolto.jpg

Huoltopalvelut. Audisi arvoinen huolto.

Laadukas Audi-huolto syntyy malliston perusteellisesta tuntemisesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta sekä alkuperäisten Audi-varaosien käyttämisestä. Merkkihuollettu auto takaa myös sen parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon. Audi Centerin huolto- ja korjaamopalvelut palvelevat sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä.

Audi

Varaa huolto netistä

Tarjoamme kätevän ajanvarausjärjestelmän, jolla voit varata autollesi ajan suoraan kalenteristamme, sinulle sopivana ajankohtana. Huollon verkkovarauspalvelun kautta voi varata ajan määräaikaishuoltoon ja/tai pieniin korjauksiin.

Mikäli haluat varata ajan soittamalla, katso lisätiedot yhteystiedoista.

Siirry huollon verkkovaraukseen
Audi

Alkuperäinen on paras

Käytämme kaikissa toimenpiteissä aina täsmälleen sopivia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Audin koulutusvaatimusten mukaisesti koulutettu henkilökunta, valmistajan toimittamat erikoistyövälineet ja -laitteet sekä käytettävissä olevat informaatiojärjestelmät takaavat nopean ja virheettömän huoltotapahtuman. Työlle ja varaosille myönnämme 24 kuukauden takuun.

Huollattamalla Audisi säännöllisesti Audi Centerissä voit nauttia huolettomista ajokilometreistä koko pitkän huoltovälin ajan.

Yhteystiedot


Huollon lisäpalvelut. Kaikkiin tarpeisiin.

Audi-huollon lisäpalvelut tekevät auton ylläpidosta helppoa ja pitävät pyörät pyörimässä, oli kyse sitten huoltokäynnistä, korikorjauksesta tai vaikkapa huollon rahoituksesta.

Tutustu eri vaihtoehtoihin
Valitse palvelu
Audi

Rengasselain

Täyden rengaspalvelun lisäksi saat meiltä Continental- ja Gislaved-laaturenkaat Audiisi. Renkaiden valinnassa auttaa rengasselaimemme, joka hakee autoosi sopivat renkaat syöttämäsi rekisterinumeron perusteella. Näet listalta eri rengasvaihtoehtojen hinnat ja muut tarkemmat tiedot.

Selain tarjoaa myös yhteydenottolomakkeen, jolla voi jättää tiedustelun haluamistasi renkaista. Saatuamme rengastiedustelusi, otamme sinuun yhteyttä, kerromme tuotteen saatavuustilanteesta ja autamme lopullisen rengasvalinnan tekemisessä. Halutessasi voit samalla vahvistaa tilauksesi ja varata asennusajan.

Rengasselaimen hinnat sisältävät aina asennustyön ja lakisääteisen kierrätysmaksun.

Siirry rengasselaimeen
Audi

Alkuperäisosat

Meiltä saat aina autoosi parhaiten sopivat varaosat luotettavasti ja varmasti. Niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Alkuperäisosilla ja niiden asennustyöllä on 2 vuoden takuuaika.

Mallikohtaisiin lisävarusteisiin ja tarvikkeisiin voit tutustua verkkokaupassa, osoitteessa shop.audi.fi. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä varasosamyyntiimme. Tuotteen voit noutaa liikkeestä tai tilata sen valmiiksi asennettuna autoosi.

Siirry verkkokauppaan