Huoltopalvelut > Parasta Audillesi > Audi Finland

Huoltopalvelut

  • 1400x438_ACB-9445_edit.jpg
1400x438_ACB-9445_edit.jpg

Huoltopalvelut

Audi -huollon teema on ”Audi Top Service”.

Audi Top Service syntyy edustamiemme tuotteiden perusteellisesta tuntemisesta, halustamme tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä käyttämistämme alkuperäisistä Audi-varaosista. Merkkihuollettu auto takaa myös sen parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon.

Audin huolto- ja korjaamopalvelut palvelevat sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta.

Käytämme kaikissa toimenpiteissä aina täsmälleen sopivia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Huollattamalla Audisi säännöllisesti merkkiliikkeessä voit nauttia huolettomista ajokilometreistä koko pitkän huoltovälin ajan.

Audin koulutusvaatimusten mukaisesti koulutettu henkilökunta, valmistajan toimittamat erikoistyövälineet ja -laitteet sekä käytettävissä olevat informaatiojärjestelmät takaavat nopean ja virheettömän huoltotapahtuman.

Jos ajoneuvon matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, kattava Audi Liikkumisturva on kehitetty juuri näitä ei-toivottuja tilanteita varten. Lisätietoja saat Liikkumisturvaosiosta, Audi Liikkumisturva -esitteestä, omalta jälleenmyyjältäsi tai Audin palvelunumerosta 0800-922 822.

Audi-lupaus

Audin historia on kertomus teknisestä etumatkasta. Yli sadan vuoden ajanjaksoon on sisältynyt monta vaihetta, joihin edelläkävijyys, premium-laatu ja intohimo autoihin ovat johdonmukaisesti kuuluneet.

Asiakastyytyväisyys on Audille avainasia. Tämän vuoksi olemme tehneet lupauksen, jonka haluamme lunastaa seuraavan Audi-huoltokäyntisi yhteydessä.

Lupaamme

LIIKKUVUUTTA:
Audisi huollon ajaksi tarjoamme Sinulle Audi-sijaisauton kohtuuhintaan. Yllättävän, matkan jatkumisen estävän vian sattuessa apu on lähellä. Audi Liikkumisturvan avulla pidämme Sinut liikenteessä.

JOUSTAVUUTTA:
Halutessasi noudamme Audisi huoltoon ja palautamme sen sovittuun paikkaan. Paikkakuntakohtaisen palveluhinnaston ja lisätiedot saat omalta jälleenmyyjältäsi.

PAREMPAA PALVELUA:
Sen lisäksi, että huolehdimme autosi teknisestä toimivuudesta ja liikenneturvallisuudesta ammattitaitoisella huollolla, pidämme tarvittaessa huolta myös sen ulkoasusta. Palveluihimme kuuluvat auton pesu- ja puhdistuspalvelut, sekä pienten kolhujen korjauspalvelut. Pyrimme palvelemaan sinua myös suorittamalla pienet korjaustoimenpiteet jopa ilman ajanvarausta.

MIELENRAUHAA:
Selvitämme mielellämme kaikki Audisi tarvitsemat huoltotoimenpiteet ja kerromme yksityiskohtaisesti kaikki tehdyt toimenpiteet kun luovutamme auton sinulle takaisin huollon tai korjauksen jälkeen.

LUOTETTAVUUTTA:
Mikäli toiminnastamme riippuvista syistä emme pysty suorittamaan ajanvarauksen
yhteydessä sovittuja töitä yhdellä korjaamokäynnillä, takaamme sinulle veloituksettoman Audi-sijaisauton uusintakäynnin ajaksi*.

Ilmoitamme Teille haluamallanne tavalla heti, kun Audinne on noudettavissa huollosta.

(*Joissakin tapauksissa korjaustarpeen määrittäminen vaatii ennakkotarkastuksen yhteydessä tehtävän vikadiagnoosin tai varaosatilauksen, joka on osa korjausprosessia. Se ei oikeuta sijaisautoon varsinaisen korjauksen yhteydessä.)

Varaa Audi-huolto verkossa Audi_etusivu_varaa_huolto_883x497.jpg

Varaa Audi-huolto kätevästi verkossa. Palvelusta näet Audisi huollon hinnan ja pystyt suoraan varaaman ajan määräaikaishuoltoon, öljynvaihtoon ja vaativampiinkin toimenpiteisiin.