Autoilun tulevaisuus > käyttövoimat > Audi.fi
Tulevaisuudennäkymiä

Autoilun tulevaisuus

Audi on paras valinta tulevaisuudessakin.

Teknistä etumatkaa. Audi on näyttänyt suuntaa muille läpi autoilun historian ja haluaa olla kehityksen kärjessä jatkossakin, oli kyse sitten ympäristön huomioimisesta tai vaikka uusista liikkumisen visioista.

hero_1920x1080_tulevaisuu-1.jpg
Miltä näyttää tulevaisuuden auto? Mihin tarkoitukseen sitä käytetään ja miten? Mikäli Audin muotoiluosastoa on uskominen, edessämme siintää todella mielenkiintoisia ratkaisuja eri käyttötarkoituksiin. Kaikki neljä visionääristä konseptiautoa – Audi Aicon, AI:ME, AI:RACE ja AI:TRAIL – ilmentävät Audin täysin uudenlaista tulevaisuuden liikkumiskonseptia, joka perustuu yksilölle räätälöityihin tarpeisiin. AUDI AG:n muotoilujohtaja Marc Lichte esittelee tiiminsä visiot oheisessa videossa.
content_tulevaisuus3.jpg
Audi valmistaa paljon autoja. Hyviä ja laadukkaita sellaisia. Mutta tunnemme myös vastuumme ympäristön ja kestävän kehityksen suhteen. Miten ympäristöasiat otetaan huomioon Audin tuotantoprosessissa nyt ja tulevaisuudessa? Miten pienennämme hiilijalanjälkeämme ja takaamme puhtaamman tulevaisuuden? Keinoja on olemassa monia, katso videolta, kuinka ne Audilla toteutetaan.

Käyttäjälähtöistä suunnittelua.

Esittelyssä Audin uusi AI-konseptimalliperhe.
00:00 | 00:00

Vihreä tulevaisuus.

Katsaus Audin kestävän kehityksen ratkaisuihin.
00:00 | 00:00