Käyttövoimavaihtoehdot > Käyttövoimat > Audi Finland
Gebrauchtwagen online kaufen

Käyttövoimavaihtoehdot

Energiaa lataamalla tai tankkaamalla. Valitse sinulle sopivin.

Auton ja käyttövoiman valinta lähtee liikkumistarpeistasi. Esimerkiksi päivittäiset ajomatkat, vuotuinen kilometrikertymä ja asuinpaikka ovat seikkoja, joita on hyvä pohtia sinulle sopivaa automallia valittaessa. Tietoa eri käyttövoimien ominaisuuksista löydät ohesta.

 • content_bensa-2.jpg
  Bensiini on yleisin käyttövoima

  Bensiinillä toimiva auto on monessa tapauksessa hankintahinnaltaan edullisin, mutta käyttökulut voivat yllättää paljon ajavan. Hybriditekniikalla voidaan parantaa hyötysuhdetta.

  Lue lisää
 • content_diesel-2.jpg
  Diesel on mainettaan parempi

  Uusien dieselmoottorien päästöt ja kulutuslukemat ovat alhaiset. Dieselin vääntö tuo voimaa ja ajomukavuutta. Bensiiniversiota korkeampi käyttövoimavero nostaa hieman vuosittaisia kustannuksia, mutta toisaalta dieselin litrahinta on bensiiniä alhaisempi.

  Lue lisää
 • content_kaasu-1.jpg
  Kaasuauto on ympäristötietoisen valinta

  Kaasukäyttöinen auto tarjoaa edulliset kilometrit. Kaasutankkausasemien verkosto ei vielä kata koko maata, mutta kehittyy jatkuvasti. Biokaasua tankkaavalle auto on arvovalinta.

  Lue lisää
 • content_plugin-2.jpg
  Ladattava hybridi on aito sähköauto

  Ladattavalla hybridillä pääsee useita kymmeniä kilometrejä pelkällä sähköllä – mallista riippuen. Pitemmät reissut tehdään polttomoottorilla.

  Lue lisää
 • content_tayssahko-3.jpg
  Täyssähköauto edustaa uutta ajattelua

  Täyssähköauton käyttökulut ovat edulliset ja paikalliset hiilidioksidipäästöt 0 g/km. Toimintamatkan pituus riippuu automallista, ajotavasta ja olosuhteista.

  Lue lisää
 • content_mildhybrid-1.jpg
  Mild hybrid -teknologialla energiatehokkuutta

  Mild hybrid (MHEV) -tekniikka tukee auton polttomoottorin toimintaa ja vähentää kulutusta sekä päästöjä.

  Lue lisää