Ladattavat hybridit | Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
Ladattavat hybridit

Ladattavat hybridit

Audin ladattavien hybridien toimitusajat vain n. 6–10 kk.

Urheilullinen ja suorituskykyinen. Taloudellinen ja päästötön. Sähkömoottorin ja polttomoottorin yhdistävissä ladattavissa hybridimalleissa voit kokea kaikki autoilun parhaat puolet.

Audin ladattavat hybridit ovat nyt saatavilla huippuvarusteltuina Progress-malleina.
Toimitusajat ovat mallista riippuen vain n. 6–10 kk.

Kysy tarkempia tietoja Audi-jälleenmyyjiltä.


Audin ladattavien hybridien mallisto


Ladattavien hybridien ominaisuuksia

Audi

Voimaa kahdesta moottorista.

Audin hybridimallit ovat ladattavia plug-in hybridejä, joissa bensiinimoottorin lisäksi voimanlähteenä on integroitu sähkömoottori. Sähkömoottorin toimintamatka on useita kymmeniä kilometrejä, joten pelkkä sähkökäyttö riittää usein päivittäisiin ajoihin - ilman paikallisia päästöjä ja lähes äänettömästi. Mutta koska kyseessä on Audi, ovat tehokkuus ja ajonautinto myös aina etusijoilla. Kiitos polttomoottorin ja sähkömoottorin kehittyneen yhdistelmän, kokonaistehoa ja suorituskykyä on tarjolla ajotilanteen niin vaatiessa todella reilusti.

Audi EV

Älykästä teknologiaa.

Audi pistokehybridimallit sisältävät teknologioita, jotka tarjoavat lisämukavuutta ja tukevat tehokasta ajotapaa. Ajotiloja on kolme: EV-tilassa auto liikkuu yksinomaan sähköllä, hybriditila on taloudellinen molempien käyttövoimien yhdistelmä ja hold-tilassa säilytetään akun senhetkinen lataustaso käytettäväksi myöhemmin.

Audi Connect älypuhelimessa

Lataustila aina tiedossa.

MyAudi-sovellus² mahdollistaa Audi connect³ -palveluvalikoiman palvelujen käytön älypuhelimella. Tämä on erittäin hyödyllinen toiminto mm. A6, A7 ja Q5 TFSI e-malleissa. Sovelluksella voi tarkistaa esimerkiksi akun tilan ja toimintamatkan, aloittaa latauksen, ohjelmoida latausajan ja tarkastella lataus- ja kulutustietoja. Lisäksi sovelluksen reittisuunnittelutoiminto ja MMI Navigation¹ -järjestelmä näyttävät latauspisteet.


Ladattava hybridi ajoon Audi Yksityisleasingilla?

Audi Yksityisleasing on yksityishenkilöille tarkoitettu riskitön ja moderni tapa autoilla, jossa auton omistamisen sijaan maksat vain sen käytöstä. Saat uuden Audin käyttöösi haluamallasi palvelutasolla ja kuukausimaksulla. Palvelutasoja on valittavissa laajuuden mukaan kolme, S, M ja L.

Lisätietoja palvelusta ja yksityisleasingin hintaesimerkkejä ladattavista hybridimalleista saat Audi Yksityisleasing -sivulta.

1
Vakiovaruste A6 TFSI e, A7 TFSI e, A8 TFSI e, Q7 TFSI e ja Q8 TFSI e -malleissa.
2
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Tuetut käyttöjärjestelmät Apple iOS 10.0 ja Android 6. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.
3
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjältä.
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.