A1 citycarver > A1 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
A1 citycarver

A1 citycarver

Itsevarma edelläkävijä.
Audi A1 citycarver.

Helposti tunnistettava muotoilu, monipuoliset varustevaihtoehdot ja ketterä ajotuntuma tekevät Audi A1 citycarverista monien etujen auton. Urheilullinen. Innostava. Moderni.

Voimakas ulkoasu

Audi A1:n entuudestaan vahvaan muotoiluun on tullut citycarverin myötä uudenlaista jykevyyttä. Konepellin alapuolella on hillityt ilmanottoaukot, ja pyöränkaariin ja kynnyslistoihin on lisätty tyylikkäät sivupaneelit. Auton keulaa hallitsee suuri kahdeksankulmainen yksiosainen jäähdyttimensäleikkö. Lyhyet ylitykset edessä ja takana, leveät pyöränkaaret ja lisävarusteena saatavat 18 tuuman vanteet antavat autolle voimakkaan ja urheilullisen ilmeen.

Miellyttäviä ja käytännöllisiä ominaisuuksia

Audi A1 citycarverin kokonaiskorkeus, maavara ja istumakorkeus ovat suuremmat kuin A1 Sportbackin. Kompaktiksi autoksi Audi A1 citycarverissa on myös reilun kokoinen tavaratila: 335 litraa. Takaistuimien selkänojat alas taitettuina tavaratilan kokonaistilavuus on 1 090 litraa – ihanteellinen matkatavaratila kahden hengen lomailuun. Kattoboksilla ja muilla alkuperäisillä Audi-lisävarusteilla säilytystilaa on helppo lisätä entisestään.

Audi A1 citycarver

Digitaalisesti monipuolinen

Audi A1 citycarveriin on saatavilla runsaasti digitaalisia toimintoja ja palveluita, kuten täysin digitaalinen 10,25 tuuman mittaristo, josta nopeutta ja muita ajoneuvon tietoja on helppo seurata. Lisävarusteena on myös saatavilla Audin virtuaalinen mittaristo, joka näyttää tiedot eri näyttöympäristöissä. Keskikonsolin vakiovarusteisiin kuuluvasta MMI-järjestelmästä voidaan käyttää mm. Audi connectin digitaalisia palveluita.

Audi A1 citycarver

Tyylikkäät ja mukavat sisätilat

Audi A1 citycarverin edistyksellinen muotoilu jatkuu luontevasti sisätiloissa. Uuden joustavan varustelutasokonseptin ansiosta eri sisätilapaketit ovat vapaasti yhdisteltävissä ulkoisiin elementteihin.

Audi A1 citycarver

Vaikuttava ajokokemus

Audi A1 citycarverin alusta, ohjaus ja painonjakauma on tasapainotettu täydellisesti keskenään urheilullista ajotyyliä varten.

Audi A1 citycarver

Yksilöllinen luonne

Audi A1 citycarver on tehty niille, jotka etsivät kompaktin kokoluokan autoa joka erottautuu massasta - käytännöllisyydestä tinkimättä.

Audi A1 citycarver
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjiltä.