Audi A1 Sportback | Kompakti kaupunkiauto | Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback

Tilava, urheilullinen ja tunteita herättävä:
Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback määrittelee kompaktien autojen luokan uudelleen. Urheilullisesta Ur-quattrosta viitteitä saanut vaikuttava, maskuliininen muotoilu on suositun kompaktin auton toisen sukupolven tunnusmerkki. Sisätiloissa painopisteenä on kuljettaja, ja muotoilu on tunnepohjaista ja mukautettavaa. Tavoitteeksi ilmoitettiin ”kompaktien autojen luokan urheilullisimmat sisätilat”. Koska auton infotainment-järjestelmä ja kuljettajaa avustavat järjestelmät ovat suuremman kokoluokan autojen tasolla, A1 Sportback on tiiviisti yhteydessä digitaaliseen maailmaan.

Ota yhteyttä

Osta Audi A1 Sportback.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Tee autosta omasi
A1 Sportback on saatavana kymmenessä eri värissä, jotka kaikki korostavat auton muotoilukieltä. Kompaktin mallin katto voi olla asiakkaan valinnan mukaan myös eri väriä A-pilarista kattospoileriin saakka. Myös ulkopeilien kotelot, etuspoileri ja kynnyslistat ovat saatavana erivärisinä.
Lisätietoja varustelutasoista

Ulkomuoto: vaikuttava ja maskuliininen

Keulassa huomio kiinnittyy leveään, alas sijoitettuun Singleframe-säleikköön ja sivuilla oleviin ilman sisäänottoaukkoihin. Konepellin reunan alla olevat yksityiskohdat viittaavat merkin ralli-ikoniin, Sport quattroon. Matala, intensiivinen ilme ja ajovalojen yläosan pienet vinoneliöt viimeistelevät urheilullisen ulkoasun.

Front

Kattavat yhteydet, upea 3D-ääni

Audi A1 Sportback sopii hyvin digitaaliseen tulevaisuuteen. Perusvarusteltu versiokin sisältää vakiovarusteena monitoimiohjauspyörän ja täysin digitaalisen mittariston, jossa on tarkka 10,25-tuumainen näyttö. Lisävarusteena hankittava Audin virtuaalinen mittaristo ja sen monipuoliset toiminnot esittävät tietoa laajasti ja monipuolisesti. Järjestelmä tuo esimerkiksi animoituja navigointikarttoja ja grafiikoita kuljettajaa avustavista järjestelmistä suoraan kuljettajan näkökenttään. Audi-älypuhelinliittymä takaa, että yhteydet ovat aina kunnossa uudessa A1 Sportbackissa. Musiikin ja akustiikan ystäviä varten saatavana ovat Digital Audio Broadcasting -viritin, Audi-äänentoistojärjestelmä ja Bang & Olufsenin Premium-äänentoistojärjestelmä.

Audi A1
Lisätietoja infotainment-järjestelmästä

Jousitus: säädetty urheilulliseksi ja vakaaksi

Audi A1 Sportbackin akseleiden rakenne mahdollistaa ketterän käsiteltävyyden sekä urheilullisen ja vakaan ajokokemuksen. Dynaamiset paketit, jotka määritetään erikseen jokaiselle moottoriversiolle, sisältävät yhteen kerättyjä varustevaihtoehtoja, joilla A1 Sportbackista tulee entistäkin urheilullisempi kokonaisuus. Uuden A1 Sportbackin jarrujen toiminta on täsmällistä. Ne tarjoavat herkän ja jäntevän poljintuntuman. Valinnainen mäkilähtöavustin parantaa turvallisuutta ylä- ja alamäissä, sillä auto ei valu pysäyttämisen jälkeen. Vanteita on saatavissa 15 tuuman koosta 18 tuumaan saakka. Uuteen A1 Sportbackiin on hankittavissa tehdasvarusteena Audin dynaaminen drive select -järjestelmä. Kyseisessä järjestelmässä kuljettajan valittavana on neljä ajodynamiikkaan vaikuttavaa tilaa: auto, dynamic, efficiency ja individual.

A1 Sportback
Sicherheit

Kuljettajaa avustavat järjestelmät: turvallisuus ennen kaikkea

Audi A1 Sportbackiin on tarjolla itseään suuremman kokoluokan auton kuljettajaa avustavat järjestelmät. Ne avustavat pysäköinnissä ja pitävät auton oikealla etäisyydellä edessä olevasta autosta, joten kuljettajan on entistä helpompi pysyä kaistalla. Kaistavaroittimen avulla kuljettaja pitää auton helpommin kaistalla, kun ajonopeus on vähintään 65 km/h. Mukautuva nopeusavustin pitää Audi A1 Sportbackin halutun matkan päässä edessä olevasta ajoneuvosta. Audi pre sense front tunnistaa kriittiset tilanteet, joissa on mukana ajoneuvon edessä olevia muita ajoneuvoja, edessä liikkuvia jalankulkijoita tai pyöräilijöitä. Pysäköintiavustimen uuden version myötä A1 Sportback osaa pysäköidä itsensä kohtisuoriin pysäköintiruutuihin. Järjestelmä osaa tehdä useita korjauksia tarvittaessa. Järjestelmä osaa lisäksi poistua taskuparkeista.

Enemmän tilaa ja mukavuutta

A1 Sportback on paljon entistä tilavampi. Sen ansiosta matkanteko on mukavampaa niin kuljettajalle, etumatkustajalle kuin takamatkustajillekin. A1 Sportback on merkittävästi aiempaa pidempi: pituutta on kasvatettu 56 millimetriä, joten kokonaispituus on nyt 4,03 metriä. Samaan aikaan leveys on pysynyt lähes ennallaan (1,74 m). Uuden sukupolven auto on vain 1,41 metriä korkea. Tavaratila on kasvanut 65 litraa. Normaalisti sen tilavuus on 335 litraa, mutta takaistuimet taitettuna alas tilaa on peräti 1 090 litraa. Lastauskorkeus on mukavan matala eli 67 cm.

A1 Sportback Raumangebot