S1 Compact Coupé > A1 > Audi Finland

S1 Compact Coupé

S-urheilullinen Audi S1 Compact Coupé

Valloita kadut - joka päivä uudelleen. Audi S1 Compact Coupé tarjoaa Sinulle kaikki urheiluauton ominaisuudet: reilusti voimaa, suoraviivaisen käsiteltävyyden ja quattro-nelivedon. Tartu rattiin ja koe suorituskyky, joka hakee vertaistaan. Ja design, joka valloittaa sydämet. Urheilullisuutta. S-mallin erityisyyttä. Edistyksellisyyttä. Audi S1 Compact Coupé. Kaupunki on Sinun.

Galleria – Audi S1

Lisää kuvia ja videoita
 • Yksilöllinen kuten Sinä.

  Audi S1 Compact Coupé
 • Näyttävä olemus. Audi S1 Compact Coupén ulkoasu.
  480x270__0008_AS1_131002_2.jpg

  Huippuhieno viimeiseen yksityiskohtaan. Audi S1 Compact Coupén tinkimättömän urheilullinen olemus viekoittelee ja vie mukanaan. S1-logo ja S-tyyppinen etupuskuri suurilla ilmanottoaukoilla, takapuskurin suuri diffuusori, pakoputkiston neljä ovaalinmuotoista ulostuloa ja S-tyyppinen kattospoileri alleviivaavat Audi S1 Compact Coupén vauhdikasta luonnetta. Xenon plus -ajovalot ja LED-takavalot viimeistelevät upean kokonaisuuden.

 • Suurta valikoimaa. Audi S1 Compact Coupén lisävarusteet.
  480x270_AS1_D_131056_1.jpg

  Vakuuttavaa laatua. Täydennä Audi S1 Compact Coupén hyvä vakiovarustelu hienoilla lisävarusteilla: MMI® navigointi plus. Panoraamalasikatto, joka tuo sekä valoa että ilmaa ohjaamoon. Infotainment-listalta voi puolestaan valita Audi phone boxin, Audi conncetin tai Bose surround sound -äänentoistojärjestelmän.

 • Innostavaa suorituskykyä. Audi S1 Compact Coupén TFSI®-moottori
  480x270__0006_AS1_131006.jpg

  Vaikuttavaa suorituskykyä. 0 - 100 Km/h vain 5,8 sekunnissa. Se sujuu kevyesti 2.0 TFSI -moottorin vauhdittamana. Huipputehokas nelisylinterinen suorasuihkutteinen bensiinimoottori tuottaa 170 kW (231 hv). Hydraulisella monilevykytkimellä totetutettu quattro-neliveto, johon on yhdistetty pyöräkohtainen vetovoimanhallinta, tarjoaa äärimmäistä ketteryyttä ja täsmällistä ohjautuvuutta. Upeaa ajettavuutta, joka valloittaa.

 • Tyylikästä urheilullisuutta. Audi S1 Compact Coupén sisätilat.
  480x270__0002_AS1_D_131017_1.jpg

  Tyyliä ja urheilullisuutta: Klassisen tummasävyinen Audi S1 Compact Coupén ohjaamo alleviivaa auton ainutlaatuista olemusta. Myös tuuletussuuttimien kehyksissä on kiiltävän musta väritys. S-malleile tyypilliset harmaapohjaiset mittarit korostavat tinkimätöntä urheilullista tunnelmaa, jonka rosteripintaiset polkimet vielä viimeistelevät.