Audi A3 Sedan | Kompakti sedan kevythybridi | Audi
Audi A3 Sedan edestä

Näyttävyyttä teille.

Elegantti siluetti sekä keulan ja takaosan vaikuttava muotoilu herättävät tunteita. Uudessa Audi A3 Sedanissa¹ olet digitaalisesti liikkeessä sekä yhteydessä maailmaan.

Osta Audi A3 Sedan

Osta Audi A3 Sedan.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Ensivaikutelma on ratkaiseva.

Voit itse päättää, minkä ulkovärin myötä uusi Audi A3 Sedan tekee suurimman vaikutuksen, kuten Progressive-punainen metalliväri².

Loistava valinta: Matrix LED -ajovaloissa² on uudelleen muotoillut sisäelementit, jotka antavat uudelle Audi A3 Sedanille² aivan erityistä karismaa. Valitse itseäsi miellyttävä vaihtoehto neljästä uudesta päiväajovalojen valokuviostamme. Takaosan erottuva valokuvio korostaa yleisilmettä.

Enemmän tilaa.

Käytännöllinen arjessa, muuntautumiskykyinen vapaa-ajalla. Suhteessa 40:20:40 taittuva takaistuimen selkänoja², tekee uudesta Audi A3 Sedanista erittäin monipuolisen matkakumppanin. Tavaratilan kapasiteetti toisen istuinrivin takana on yhteensä 425 litraa.

Intensiivinen äänikokemus.

Audi A3 Sedaniin on tilattavissa lisävarusteena SONOS 3D premium -äänentoistojärjestelmä². 15 tehokasta kaiutinta mukaan lukien subwoofer tekevät musiikin kuuntelusta unohtumattoman elämyksen. Voit kokea korkeiden ja matalien äänien uskomattoman äänentoiston yhdessä muhkean basson kanssa.

Audi Sonos

Audin sovelluskauppa⁷ omassa Audissasi.

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

Audin sovelluskauppaAudin sovelluskauppa

Huom: Kuva Audi A3 Sportback -mallista.

Koe digitalisaatio.

Navigoi, kommunikoi, hanki tietoja tai vain nauti laajoista infotainment-järjestelmän ominaisuuksista – MMI-kosketusnäytöllä varustetussa MMI Navigation plus² -järjestelmässä. Se tarjoaa myös laajan valikoiman Audi connect -palveluja²,⁴ jotka mahdollistavat pääsyn liikkumisen digitaaliseen maailmaan.

Functions on Demand

Functions on Demand -tilaustoiminnot: Voit tilata monia lisätoimintoja myös auton ostamisen jälkeen, esimerkiksi infotainment-järjestelmään tai auton avustaviin järjestelmiin liittyen. Vieraile siis myAudi-sovelluksen³ Audi Functions Storessa.

Huom. Kuva on Audi A3 Sportback -mallista.

Henkilökohtaista, ei tavallista.

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi³ kohdassa Teemat⁹,¹¹ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: LED-sisävalopaketti plus² säätää lisäksi väritunnelman automaattisesti teemaan sopivaksi.

Audi A3 Sportbackin ohjaamoAudi A3 Sportbackin ohjaamo

Huom. Kuva on Audi A3 Sportback -mallista. MMI:n tausta © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Dynaaminen joka kuvakulmasta.

Parempaa mukavuutta tai urheilullisempaa ajettavuutta – sinä päätät, miten haluat ajaa uutta Audi A3 Sedania. Samalla älykkäät avustavat järjestelmät²,⁵ auttavat sinua ajamisessa ja kevythybriditekniikka¹² mahdollistaa jarrutusenergian talteenoton.

Audi exclusive¹⁴.

Tee uudesta Audi A3 Sedanista inspiroivan ainutlaatuinen ja erottuvasti itsesi näköinen. Valitse useista räätälöidyistä ulkoväreistä, kuten Java Green -metalliväri.

Audi A3 Limousine Audi Exclusiv

Mukauta tarpeidesi mukaan.

Lukuisilla alkuperäisillä Audi Genuine Accessories -lisävarusteilla¹⁵ saat Audiisi vielä enemmän haluamiasi ominaisuuksia. Hyödynnä juuri sinulle räätälöityjä ratkaisuja upeine muotoiluineen ja toiminnallisuuksineen.

Audi A3 Sedan

Dynaamisuus asuu yksityiskohdissa: Viimeistele uusi Audi A3 Sedan upeasti valitsemalla hiilikuituinen² takaluukun spoileri. Sen muotoilu ja materiaali korostavat auton urheilullista luonnetta samalla, kun spoileri viimeistelee upean ilmeen.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback.

Audi A3 allstreet

Audi A3 allstreet.

¹Kulutus- ja päästötiedot vahvistamatta. Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
²Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
³Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
⁴Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
⁵Kuljettaja on vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa
⁶Kevytmetallivanteita, joissa on sorvattu tai jyrsitty kiiltävä pinta, tai vanteita, joissa on kiillotettu tai osittain kiillotettu pinta, ei saa käyttää talviolosuhteissa. Valmistussyistä johtuen vanteen pintaa ei voida riittävän hyvin suojata korroosiolta talvikäyttöä ajatellen, joten esimerkiksi tiesuola saattaa vaurioittaa vannetta pysyvästi.
⁷Osa Audin sovelluskaupan varusteista ja älypuhelinliitäntä saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena. Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.
⁸-
⁹Osa Audi connect Navigation & Infotainment plus -palvelun varusteista on saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena.
¹⁰-
¹¹Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
¹²Tiedot vielä vahvistamatta
¹³Polarisoivat aurinkolasit rajoittavat tuulilasinäytön käyttöä.
¹⁴Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi
¹⁵Audi Genuine Accessories -lisävarusteet ovat erillisiä Audin huoltoverkoston kautta myytäviä tuotteita, eivätkä ne sisälly auton hintaan. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.