A3 Sportback e-tron > A3 > Audi Finland

A3 Sportback e-tron

Muuttaa maailmaa, ei arkea.

Tulevaisuuden liikkuvuuteen liittyy monia haasteita. Audilla on niihin vastaus: Audi A3 Sportback e-tron. Ensiluokkainen kompakti pistokehybridi sopii erinomaisesti päivittäiseen ajoon. Siinä yhdistyvät sähkömoottorin ja polttomoottorin parhaat puolet. Voit siis nauttia sähkövoimalla ajamisesta, ja tehokas nelisylinterinen moottori takaa pitkän toimintasäteen.

  • 563x317_AA3_E-TRON_161004.jpg
    Tutustu Audi A3 Sportback e-troniin kaikilta puolilta

    Täältä löydät videoita ja kuvia, jotka voit myös ladata itsellesi.

    Tutustu nyt
Lataa vaivattomasti

A3 Sportback e-tronin latauskonsepti on yhtä kehittynyt kuin itse autokin. A3 Sportback e-tron latautuu 2,5 tunnissa kolmivaihepistorasiasta tai julkisesta latauspisteestä. Latauspistoke löytyy säleikön Audi-tunnuksen takaa. Kotitalouspistorasiasta auto latautuu alle 4 tunnissa.

Miksi kannattaa valita e-tron?

Sähköistä arkipäivän liikkuvuutta ilman rajoituksia. A3 Sportback e-tron on pistokehybridi, jossa yhdistyvät sähkö- ja polttomoottoriautojen parhaat puolet: sähkömoottorin energiatehokkuus ja päästöttömyys sekä urheilullinen ajodynamiikka, pitkä toimintasäde ja monipuoliset latausmahdollisuudet niin kotona kuin tien päälläkin. Tutustu uuteen A3 Sportback e-troniin, joka sopii päivittäiseen arkikäyttöön.

00:00 | 00:00