• SQ2
    SQ2
    Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

    Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

    CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

A3 Sportback g-tron > A3 > Audi Finland
A3 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

Vaihtoehtoista premium-autoilua.
Audi A3 Sportback g-tron.

Dynaaminen ajettavuus, nykyaikainen teknologia ja edistyksellinen suunnittelu – Audi A3 Sportback g-tron on ihanteellinen kumppani jokapäiväiseen käyttöön.

Jotakin aivan erityistä

Audi A3 Sportback g-tron tarjoaa käyttöösi monipuolisia ominaisuuksia. Kaasujärjestelmä yhdistää urheilullisen ja tehokkaan ajamisen Audi A3 -tuoteperheen menestysmalliin. Arjessasi ei muutu juuri mikään – paitsi tankatessa. Voit tankata Audi A3 Sportback g-tronin millä tahansa bio-/maakaasutankkausasemalla. Kevytrakenteiset säiliöt sijaitsevat tilan säästämiseksi tavaratilan lattian alla. Kaasun ollessa lopussa auto siirtyy käyttämään bensiiniä ilman, että edes huomaat sitä.

Audi A3 Sportback g-tron
Lue lisää ajojärjestelmästä

Urheilullisesti tien päällä

Audi A3 Sportback g-tron saa tehonsa 96 kW:n (131 hv:n) ja 1,5 litran TFSI-moottorista. Se kiihtyy nollasta sataan 9,4 sekunnissa. Huippunopeus on 211 km/h. Lisävarusteena saatava progressiivinen ohjausjärjestelmä parantaa dynamiikkaa entisestään. Voit hyödyntää suorempaa ohjauskäyttäytymistä esimerkiksi mutkaisilla maanteillä.

Audi A3 Sportback g-tron

Urheilullinen ulkomuoto

Audi A3 Sportback g-tronin linjakkaat muodot antavat autolle urheilullista luonnetta. Pitkä akseliväli ja lyhyt etuosa korostavat tasapainoista ulkoasua ja kompaktia muotoilua. Suuri yksiosainen etusäleikkö kerää katseita. Ajovalojen ja sivulla olevien ilmanottoaukkojen kanssa se muodostaa huomiota herättävän kokonaisuuden.

Audi A3 Sportback g-tron

Matkantekoa hyvillä mielin

Audi A3 Sportback g-tronin sisätilat tarjoavat laadukkaiden materiaalien lisäksi käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Voit valita lisävarusteena urheilulliset istuimet. Tyylikkäät selkänojan reunat tukevat kaarreajossa. Anna Audi A3 Sportback g-tronillesi yksilöllinen ilme lukuisilla lisävarusteilla.

Sisätilat Audi A3 Sportback g-tron

Tärkeitä tietoja

Kierroslukumittari, nopeusmittari, kello ja lämpömittari – näiden vakionäyttöjen lisäksi ohjaamossa on myös kaksi polttoainenäyttöä, joista toinen ilmaisee maakaasun määrän. Muut luvut, tiedot ja faktat näkyvät lisävarusteena saatavasta MMI navigointi plus -järjestelmästä, jossa on MMI-kosketusnäyttö. Järjestelmä on sijoitettu selkeästi näkökenttääsi.

Audi virtual cockpit Audi A3 Sportback g-tron
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Näe ja tule nähdyksi

Voit valita Audi A3 Sportback g-troniin lisävarusteena Audi Matrix LED -ajovalot sekä etu- ja takaosan dynaamiset vilkut, jotka taatusti kääntävät katseita.

Audi A3 Sportback g-tron