Audi A3 Sportback g-tron - A3-mallisto - Audi.fi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A3 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

Kompakti, sporttinen ja kaasukäyttöinen.
Audi A3 Sportback g-tron.

Urheilullinen ja edistyksellinen ulkoa, täysin digitaalinen sisältä: paineistetulla maakaasulla tai biokaasulla toimiva Audi A3 Sportback g-tron on monitaituri kaikilla osa-alueilla.

Audi A3 Sportback g-tron²– tärkeitä lukuja:

Enimmäistoimintamatka kaasulla

450

km*

(paineistettu maakaasu, WLTP)

Hiilidioksidipäästöt

20

%

vähemmän kuin vastaavassa bensiinimallissa

Energiatehokkuusluokka

A+

*Tiedot koskevat autoja, joissa on 16–18-tuumaiset vanteet.

Vaihtoehtoinen käyttövoima: Bio- tai maakaasu

Audi A3 Sportback g-tron -mallissa on kaksoiskäyttöinen 1,5 litran TFSI-moottori. Ajoneuvoa käytetään pääasiassa paineistetulla maakaasulla (CNG) tai biokaasulla. Sen kokonaisteho on 96 kW (131 hv) ja vääntömomentti 200 Nm, minkä ansiosta kiihdytys 0–100 km/h kestää vain 9,7 sekuntia. 7-vaihteisessa S tronic-mallissa vaihteiden vaihto käy sujuvasti ja salamannopeasti.

Pidempi toimintamatka kolmen kaasusäiliön ansiosta

Aivan kuten edeltäjässään, tässä viisiovisessa ajoneuvossa on tavaratilan lattian alla kaksi hiilikuituvahvisteisesta polymeeristä (CFPR) valmistettua säiliötä. Molempiin säiliöihin mahtuu 7 kg kaasua. Uudessa Audi A3 Sportback g-tron -mallissa on lisäksi terässylinteri, johon mahtuu 4 kg maakaasua. Näin kaasua koskeva toimintamatka on jopa 450 kilometriä (WLTP). Paineistettua maakaasua voidaan lisätä millä tahansa kaasutankkausasemalla. Jos kaasu alkaa olla vähissä, ajoneuvo vaihtaa varakäyttötilaan, joka toimii bensiinillä. Vaihto toimintatilasta toiseen tapahtuu automaattisesti.

Audi A3 Sportback g-tron takaa

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee uudesta Audi A3 Sportback g-tronista juuri sellainen kuin itse haluat.

2Y2Y_V29_Pyramid_AU38x_A3_Sportback_004_00.jpg
Glacier-valkoinen metalliväri Glacier-valkoinen metalliväri
Atoll-sininen metalliväri Atoll-sininen metalliväri
Manhattan-harmaa metalliväri Manhattan-harmaa metalliväri
Phyton-keltainen metalliväri Phyton-keltainen metalliväri
Tango-punainen metalliväri Tango-punainen metalliväri
Alumiinivanteet 10-puolainen "Star" design Alumiinivanteet 10-puolainen "Star" design
Alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen design Alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen design
Alumiinivanteet 5-Y-puolainen "Dynamik" design, grafiitinharmaa Alumiinivanteet 5-Y-puolainen "Dynamik" design, grafiitinharmaa
Alumiinivanteet 5-puolainen "Dynamic" design Alumiinivanteet 5-puolainen "Dynamic" design
Alumiinivanteet 5-puolainen "Flag" design, platinanharmaa Alumiinivanteet 5-puolainen "Flag" design, platinanharmaa

Urheilullinen suunnittelu: ulkomuoto

Vaihtoehtoisesta käyttövoimasta kertoo vain yksi, mutta näyttävä yksityiskohta: g-tron-merkki 280-litraisen tavaratilan luukussa. Se on selkeä tunnusmerkki maakaasulla kulkevasta Audi-mallista. Matalalla sijaitsevat kaasusäiliöt on integroitu täydellisesti alustaan, eikä niillä ole vaikutusta ajodynamiikkaan. Huomiota herättävien pyöränkoteloidensa, leveän raidevälinsä ja aaltomaisen olkalinjansa ansiosta Audi A3 Sportback g-tron -mallin tunnistaa selkeästi.

Audi A3 Sportback g-tron
Toimivaa tyylikkyyttä: sisätilat

Audi A3 Sportback g-tron -mallin sisätilat viimeistelevät tyylikkäät mustat paneelit. Selkeä muotoilu ja vaakasuorat pinnat korostavat ohjaamon leveyttä. Kuljettajan istuimen viereiseen keskikonsoliin on sisäänrakennettu pyöreä äänenvoimakkuuden säädin, jota käytetään kevyesti sormiliikkeillä. Suuri säilytyslokero sisältää lisävarusteisen Audi phone boxin sekä kaksi USB-liitäntää. Voit korostaa Audi A3 Sportback g-tron -mallin yksilöllisiä sisätiloja lisävarusteena saatavalla laajennetulla LED sisävalopaketilla. Valittavissa on 30 erilaista väriä, joilla voit säätää tunnelmavalaistuksen mieleiseksesi.

Digitaalista ergonomiaa: näyttö ja sen toiminnot

Audi A3 Sportback g-tron -mallissa on täysin digitaalinen ja helppokäyttöinen näyttö ja käyttökonsepti. Kuljettajan huomioivan asettelun ansiosta lukuisia toimintoja on helppo käyttää myös ajon aikana esimerkiksi kosketusnäytön kautta. Digitaalinen 10,25 tuuman mittaristo näyttää jäljellä olevan toimintamatkan molemmissa tiloissa (maakaasu ja bensiini) erikseen. Lisävarusteena saatavassa Audi virtual cockpit plus -mittaristossa on 12,3-tuuman näyttö ja muita graafisia esitysvaihtoehtoja. Lisävarusteena saatava head-up display -tuulilasinäyttö heijastaa tärkeimmät tiedot tuulilasiin kuljettajan näkökenttään.

Sisätilat Audi A3 Sportback g-tron

Muut Audi g-tron -mallit