Audi A3 Sportback TFSI e | Kompakti hybridi | Audi
Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSI e

Vakuuttaa käyttövoimasta riippumatta

Audi A3 Sportback TFSI e tarjoaa jokaiseen tilanteeseen sopivan käyttövoiman: täyssähköajo, hybriditila tai polttomoottorikäyttö.

Audi e-tron Sportback

Mittatiedot

Osta Audi A3 Sportback TFSI e

Osta Audi A3 Sportback TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

A3 Sportback 40 TFSI e² – tärkeitä lukuja:

Toimintamatka sähköllä jopa

59–63

km*

Kiihtyvyys (0–100 km/h)

7,6

s**

Järjestelmän teho

150

kW**

*Yhdistetty toimintamatka sähköllä WLTP-mittauksen mukaisesti 16–18 tuuman vanteilla. **Yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,2–1,3 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 14,8–15,5 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 26–30 g/km. Vaihteluväleinä ilmoitetut polttoaineenkulutuksen, sähkönkulutuksen ja CO₂-päästöjen arvot määräytyvät autossa käytetyn rengas-/vannesarjan mukaan.

Kehitetty vastaamaan tarpeitasi

Audi A3 Sportback TFSI e:ssä yhdistyvät molempien maailmojen parhaimmat puolet. Täyssähköajossa se etenee tiellä hiljaisesti ilman paikallisia päästöjä. Alhaisesta melutasosta huolimatta sähkömoottori tarjoaa tehokkaan väännön.

Lataa vaivattomasti

Audi A3 Sportback TFSI e:n lataamiseen on useita eri vaihtoehtoja sekä kotona että tien päällä.

Audi A3 Sportback TFSI e kotilataus

Lataaminen kotona: Kotilataus enimmillään 3,6 kW:n latausteholla⁵ onnistuu vakiona e-tron compact -latausjärjestelmällä, ja lisävarusteena saatavat Audi Wallbox⁶ -mallit tekevät lataamisesta jopa vielä kätevämpää.

Audi A3 Sportback TFSI e edestä

Dynaaminen ja huomiota herättävä

Audi A3 Sportback TFSI e näyttää nyt urheilullisemmalta kuin koskaan. Sen etunäkymää hallitsee leveä hunajakennokuvioinen Singleframe-jäähdyttimensäleikkö. Keulasta perään katkeamattomasti jatkuva olkalinja pidentää ajoneuvon sivuprofiilia entisestään. Näyttävät pyöränkotelot keräävät katseet.

Audi A3 Sportback

1
Mainittu arvo on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
2
Audi A3 Sportback 40 TFSI e: Yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,2–1,3 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 14,8–15,5 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 26–30 g/km
3
Voi lisätä polttoaineen kulutusta.
4
Kuvassa näkyy erikoisohjauspyörämalli, jossa on otteen tunnistustoiminto. Toiminto on saatavana vain yhdessä mukautuvan vakionopeussäätimen kanssa, mukautuvan vakionopeussäätimen ja hätäavustimen kanssa tai MMI navigation -järjestelmän ja MMI touch -toiminnon sisältävän avustinpaketin kanssa
5
Latauskapasiteetti riippuu toimitetusta teollisuuspistokkeesta ja sähköverkon markkinakohtaisista ominaisuuksista.
6
Tarjoaja: Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
7
Lisätietoja e-tron Charging Service -latauspalvelusta on osoitteessa https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-fi.