A3 Sportback TFSI e > A3 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
A3 Sportback TFSI e

A3 Sportback TFSI e

Uusi Audi A3 Sportback TFSI e.

Täysin sähköinen, hybridi vai polttomoottori – sinä päätät. Ladattavassa A3 Sportback TFSI e -hybridissä valittavanasi ovat kaikki ajotyypit. Sinun tehtäväksesi jää nauttia uskomattomasta suorituskyvystä. Sportback-mallin ulkopuoli kertoo myös ajoneuvon dynaamisuudesta, ketteryydestä ja vauhdista. Sisätiloissa puolestaan yhdistyvät tyylikäs muotoilu, toimivuus, käytettävyys ja digitaaliset ratkaisut.

Audi A3 Sportback TFSI e numeroina

e-toimintamatka jopa

66

km*

Kiihtyvyys

7,6

s*

0–100 km/h

Teho

150

kW

(204 hv)

*e-toimintamatka WLTP-mittauksen mukaisesti
Audi A3 Sportback TFSI e etuviistosta

Joustavaa ajomukavuutta: teknologia

Ladattavana hybridinä Audi A3 Sportback TFSI e -mallissa yhdistyvät sekä polttomoottorin että sähkömoottorin edut. Yhdessä litiumioniakun kanssa sähkömoottori tarjoaa urheilullista tukea 1,4-litraiselle TFSI-moottorille mutta tekee vaikutuksen myös täysin sähkökäyttöisessä tilassa. Moottorin ja sähkömoottorin yhdistetty teho on jopa 150 kW (204 hv). Ajoneuvo kiihtyykin nollasta sataan 7,6 sekunnissa. Audi A3 Sportback TFSI e -mallin jousitus on urheilullinen ja tasapainoinen, joten sen dynaamisuus ja ajomukavuus ovat mukavasti tasapainossa.

Vaatimustesi mukaista suorituskykyä

Audi A3 Sportback TFSI e -mallissa yhdistyvätkin molempien maailmojen parhaimmat puolet. Täysin sähköisessä käyttötilassa ajoneuvo on lähes äänetön ja täysin päästötön. Alhaisesta melutasosta huolimatta sähkömoottori tarjoaa tehokkaan väännön. Tämä johtuu siitä, että sähkömoottorilla saavutetaan välittömästi suuri vääntömomentti jo alhaisillakin nopeuksilla. Lisäksi polttomoottori mahdollistaa urheilullisen ajamisen pitkillä matkoilla ilman pysähtymistä ja lataamista. Täysin sähköinen, hybridi vai polttomoottori – sinä päätät. Audi A3 Sportback TFSI e on täysin räätälöitävissä vaatimustesi mukaisesti.

Audi A3 Sportback TFSI e yläviistosta
A3 Sportback TFSI e takaviistosta

Valitse haluamasi ajotila neljästä eri vaihtoehdosta

Ajokonsepti on suunniteltu niin, että suurin osa päivittäisistä lyhyistä ajomatkoista voidaan ajaa käyttämällä täysin sähköistä ajotilaa. Audi A3 Sportback TFSI e -mallissa voi käyttää neljää eri ajotilaa: täysin sähkökäyttöinen ajotila (EV), käyttämällä polttomoottoria ensisijaisesti akun varauksen ylläpitämiseksi (hold) tai sen lisäämiseksi (charge) myöhempää sähkökäyttöä varten tai näiden tilojen tehokas vuorovaikutus (hybrid).

Digitaalinen ja helppokäyttöinen näyttö

Ladattavan hybridin täysin digitaaliseen mittaristoon (Audi virtual cockpit - Audi virtuaalimittaristo) on integroitu tehomittari. Se näyttää järjestelmän kokonaistehon ja ajotilan, akun varauksen ja jäljellä olevan toimintamatkan. Lisäksi tehomittari näyttää, onnistuuko energian talteenotto.

e-tron-kotilatauslaite

Lataus kotona

Vakiovarusteisiin kuuluva e-tron compact -latausjärjestelmä huolehtii latausprosessista kotona. Se sisältää käyttöyksikön, johon kuuluu ajoneuvon liitäntäkaapeli ja kaksi erilaista verkkojohtoa (kotitalousliitoskaapeli tai voimavirtaliitoskaapeli).

julkinen latauspiste

Lataaminen julkisissa latauspisteissä

Ajoneuvossa on vakiomallinen Mode 3 -latauskaapeli julkisissa latauspisteissä lataamista varten. Lisäksi Audi e-tron -latauspalvelulla on Euroopassa lähes 150 000 julkista latauspistettä.

Dynaaminen ja huomiota herättävä ulkomuoto

Audi A3 Sportback TFSI e näyttää nyt urheilullisemmalta kuin koskaan. Sen etunäkymää hallitsee leveä hunajakennokuvioinen Singleframe-jäähdyttimensäleikkö. Keulasta perään katkeamattomasti jatkuva olkalinja pidentää ajoneuvon sivuprofiilia entisestään. Näyttävät pyöränkotelot keräävät katseet. Audi kutsuu niitä quattro-levikkeiksi. Voimakkaasti kaltevat C-pilarit antavat myös tälle viisioviselle ajoneuvolle vakuuttavaa virtaviivaisuutta. Takaluukun TFSI e -merkki kertoo ajoneuvon kuuluvan Audin ladattavaan hybridituoteperheeseen.

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee uudesta Audi A3 Sportback TFSI e -mallista juuri sellainen kuin itse haluat.
N6N6_U72_Pyramid_AU38x_A3_Sportback_001_00.jpg
Turbo-sininen Turbo-sininen
Ibisvalkoinen Ibisvalkoinen
Tango-punainen, metalliväri Tango-punainen, metalliväri
Python-keltainen, metalliväri Python-keltainen, metalliväri
Mythos-musta, metalliväri Mythos-musta, metalliväri
18” alumiinivanteet 5-puolainen "Dynamic" design 18” alumiinivanteet 5-puolainen "Dynamic" design
18” alumiinivanteet 5-Y-puolainen "Dynamik" design, grafiitinharmaa 18” alumiinivanteet 5-Y-puolainen "Dynamik" design, grafiitinharmaa
18” alumiinivanteet 10-puolainen "Star" design, Audi Sport 18” alumiinivanteet 10-puolainen "Star" design, Audi Sport
18” alumiinivanteet 5-puolainen "Blade" design,antrasiitin mustat, osittain kiillotetut, Audi Sport 18” alumiinivanteet 5-puolainen "Blade" design,antrasiitin mustat, osittain kiillotetut, Audi Sport
Urheilulliset ja tyylikkäät sisätilat

Audi A3 Sportback TFSI e -mallin sisätiloissa¹ on tunnusomainen musta panelointi kojelaudassa ja keskikonsolissa. Vaakasuuntaiset pinnat ja selkeä muotoilu korostavat ohjaamon leveyttä. Kaikki ohjaamon toiminnot sijaitsevat helposti kuljettajan ulottuvilla. Jopa uudelleensuunniteltu ilmastointilaitteen käyttöyksikkö on suunnattu kuljettajaa kohti. Lisävarusteena saatavan laajennetun LED sisävalopaketin 30 eri värivaihtoehdolla voit luoda sisätiloihin oman väriprofiilisi ja korostaa ajoneuvosi yksilöllisyyttä.

Tutustu tarkemmin uuteen Audi A3 Sportback TFSI e -malliin

360-näkymä Audi A3 Sportback TFSI e
¹Kuvassa näkyvän erikoisohjauspyörän kehässä on kapasitiivinen HOD (hands off detection) ominaisuus avustavia järjestelmiä varten.
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.