Audi A3 Sportback | Kompakti hatchback kevythybridi | Audi
Audi A3 Sportback sivulta

Uusi A3 Sportback

Audi A3 Sportback edestä

Tunteita herättävä muotoilu.

Koe uusi Audi A3 Sportback¹, jossa on vaikuttava keulan ja takaosan muotoilu sekä dynaaminen siluetti. Tämä auto pitää sinut digitaalisesti liikkeessä sekä yhteydessä maailmaan.

Osta Audi A3 Sportback

Osta Audi A3 Sportback.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Teiden koriste.

Voit itse päättää, minkä ulkovärin myötä uusi Audi A3 Sportback tekee suurimman vaikutuksen, kuten District-vihreä metalliväri².

Enemmän tilaa.

Käytännöllinen arjessa, muuntautumiskykyinen vapaa-ajalla. Suhteessa 40:20:40 taittuva takaistuimen selkänoja¹ tekee uudesta Audi A3 Sportbackistä erittäin monipuolisen matkakumppanin. Tavaratilan tilavuutta voidaan lisätä 380 litrasta 1 200 litraan istuimien ollessa taitettuna kokonaan alas.

Audi A3 Sportback trunk

Intensiivinen äänikokemus.

Uuteen Audi A3 Sportbackiin on tilattavissa lisävarusteena SONOS 3D premium -äänentoistojärjestelmä². 15 tehokasta kaiutinta mukaan lukien subwoofer tekevät musiikin kuuntelusta unohtumattoman elämyksen. Voit kokea korkeiden ja matalien äänien uskomattoman äänentoiston yhdessä muhkean basson kanssa.

Audi Sonos

Audin sovelluskauppa¹² omassa Audissasi.

Voit käyttää laajaa ja jatkuvasti kasvavaa valikoimaa suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

Audi A3 Sportback CockpitAudi A3 Sportback Cockpit

Koe digitalisaatio.

Navigoi, kommunikoi, hanki tietoja tai vain nauti laajoista infotainment-järjestelmän ominaisuuksista – MMI-kosketusnäytöllä². Se tarjoaa myös laajan valikoiman Audi connect -palveluja²,⁴ , jotka mahdollistavat pääsyn liikkumisen digitaaliseen maailmaan.

Henkilökohtaista, ei tavallista.

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi³ kohdassa Teemat¹⁴,¹⁶ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: LED-sisävalopaketti plus² säätää lisäksi väritunnelman automaattisesti teemaan sopivaksi.

Audi A3 Sportbackin ohjaamoAudi A3 Sportbackin ohjaamo

Huom. MMI:n tausta © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Kauttaaltaan dynaaminen.

Parempaa mukavuutta tai urheilullisempaa ajettavuutta – sinä päätät, miten haluat ajaa uutta Audi A3 Sportbackia. Samalla älykkäät avustavat järjestelmät²,⁵ auttavat sinua ajamisessa ja kevythybriditekniikka¹⁷ mahdollistaa jarrutusenergian talteenoton.

Audi exclusive¹⁹.

Tee Audi A3 Sportbackistä inspiroivan ainutlaatuinen ja erottuvasti itsesi näköinen. Valitse useista räätälöidyistä ulkoväreistä, kuten Shiraz-punainen metalliväri.

Audi A3 Sportback Exclusicve

Mukauta tarpeidesi mukaan.

Lukuisilla alkuperäisillä Audi Genuine Accessories -lisävarusteilla²⁰ saat Audiisi vielä enemmän haluamiasi ominaisuuksia. Hyödynnä juuri sinulle räätälöityjä ratkaisuja upeine muotoiluineen ja toiminnallisuuksineen

Audi A3 Sportback sivulta

Dynaamisuus piilee yksityiskohdissa: Ilmavirtausta ohjaava katon yläreunan spoileri on hiilikuitua², joten se istuu täydellisesti Audisi luonteeseen. Se korostaa entisestään urheilullista muotoilua ja antaa auton takaosalle huikean viimeistelyn.

Audi A3 Sedan.

Audi A3 Sedan.

Audi A3 allstreet.

Audi A3 allstreet.

¹Kulutus- ja päästötiedot vahvistamatta. Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
²Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
³Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
⁴Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
⁵Kuljettaja on vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
⁶Vain S line -varustetason yhteydessä.
⁷Audi Sport GmbH.
⁸Kevytmetallivanteita, joissa on sorvattu tai jyrsitty kiiltävä pinta, tai vanteita, joissa on kiillotettu tai osittain kiillotettu pinta, ei saa käyttää talviolosuhteissa. Valmistussyistä johtuen vanteen pintaa ei voida riittävän hyvin suojata korroosiolta talvikäyttöä ajatellen, joten esimerkiksi tiesuola saattaa vaurioittaa vannetta pysyvästi.
⁹Pulse-kangas on kestävä materiaali, joka valmistetaan osittain kierrätyskuiduista.
¹⁰Vain S-sisustan yhteydessä.
¹¹Kudottu Impressum-tekstiili on kestävä materiaali, joka valmistetaan osittain kierrätyskuiduista.
¹²Osa Audin sovelluskaupan varusteista ja älypuhelinliitäntä saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena. Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.
¹³-
¹⁴Osa Audi connect Navigation & Infotainment Plus -palvelun varusteista on saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena.
¹⁵-
¹⁶Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
¹⁷Tiedot vielä vahvistamatta.
¹⁸Polarisoivat aurinkolasit rajoittavat tuulilasinäytön käyttöä.
¹⁹Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi
²⁰Audi Genuine Accessories -lisävarusteet ovat erillisiä Audin huoltoverkoston kautta myytäviä tuotteita, eivätkä ne sisälly auton hintaan. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
²¹Vaatii erilliset kattotelineet.