Audi S3 Sedan TFSI | Urheilullinen sedan | Audi
Ajokuva Audi S3 Sedanista sillalla

Uusi S3 Sedan

CO2-päästöt, yhdistetty{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 193–186 g/km

Polttoaineen kulutus, yhdistetty{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–8,2 l/100 km

Teho

245

kW

Kiihtyvyys (0–100 km/h)

4,7

s

Suurin vääntömomentti

420

Nm

Audi S3 Sedan edestä

S erottuu muista.

Uusi Audi S3 Sedan² on täydellinen valinta heille, jotka rakastavat arjen dynaamisuutta. Ulkopuolen ja sisätilojen S-mallikohtaiset yksityiskohdat korostavat sen urheilullisen tyylikästä luonnetta.

Osta Audi S3 Sedan

Osta Audi S3 Sedan.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Vaikuttavaa ajodynamiikkaa.

Uusi Audi S3 Sedan tarjoaa puhdasta ajonautintoa. Tehokas moottori, quattro-neliveto ja muut tekniset kohokohdat korostavat urheilullisen tyylikästä ilmettä.

Audi S3 Sedan ajokuva sivulta

Tehokas moottori: Uuden Audi S3 Sedanin tehokas TFSI-moottori tuottaa 245 kW² tarjoten käyttöön vaikuttavaa suorituskykyä. 4-haarainen pakoputkisto tekee matkasta tunteisiin vetoavan, muhkealta kuulostavan ajoelämyksen.

Urheilullisuutta kaikissa yksityiskohdissa.

Voit itse päättää, minkä ulkovärin myötä uusi Audi S3 Sedan tekee suurimman vaikutuksen, kuten Ascari-sininen metalliväri³.

Tilaa enemmällekin.

Käytännöllinen arjessa, muuntautumiskykyinen vapaa-ajalla. Suhteessa 40:20:40 taittuva takaistuimen selkänoja³ tekee uudesta Audi S3 Sedanista erittäin monipuolisen matkakumppanin. Tavaratilan kapasiteetti toisen istuinrivin takana on yhteensä 325 litraa.

Intensiivinen äänikokemus.

Audi S3 Sedanissa on vakiovarusteena SONOS 3D Premium -äänentoistojärjestelmä. 15 tehokasta kaiutinta mukaan lukien subwoofer tekevät musiikin kuuntelusta unohtumattoman elämyksen. Voit kokea korkeiden ja matalien äänien uskomattoman äänentoiston yhdessä muhkean basson kanssa.

Audi Sonos

Note: The illustration is from the Audi A3 Sportback.

Audin sovelluskauppa¹² omassa Audissasi.

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

Audi A3 Sportbackin ohjaamoAudi A3 Sportbackin ohjaamo

Huom. Kuva on Audi A3 Sportback -mallista.

Koe digitalisaatio.

Navigoi, kommunikoi, hanki tietoja tai vain nauti laajoista infotainment-järjestelmän ominaisuuksista – MMI-kosketusnäytöllä³. varustetussa MMI Navigointi Plus -järjestelmässä. Se tarjoaa myös laajan valikoiman Audi connect -palveluja³,⁶, jotka mahdollistavat pääsyn liikkumisen digitaaliseen maailmaan.

Functions on Demand

Functions on Demand -tilaustoiminnot: Voit tilata monia lisätoimintoja myös auton ostamisen jälkeen esimerkiksi infotainment-järjestelmään tai avustavia järjestelmiä. Vieraile siis myAudi-sovelluksen⁵ Audi Functions Storessa.

Huom. Kuvassa on Audi A3 Sportback -malli.

Henkilökohtaista, ei tavallista.

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi⁵ kohdassa Teemat¹²,¹⁴ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: LED-sisävalopaketti Plus säätää väritunnelman automaattisesti teemaan sopivaksi.

Audi A3 Sportbackin ohjaamoAudi A3 Sportbackin ohjaamo

Huom. Kuva on Audi A3 Sportback -mallista. MMI:n kuva © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Audi exclusive⁸.

Tee Audi S3 Sedanista inspiroivan ainutlaatuinen ja erottuvasti itsesi näköinen. Valitse useista räätälöidyistä ulkoväreistä, kuten Velvet Violet – tai valitse erityisen mattapinnan väriksi Daytona Grey -mattaväri¹⁷.

Audi exclusive S3 Sedan
Audi S3 Sportback.

Audi S3 Sportback.

Audi A3 Sedan.

Audi A3 Sedan.

²Audi S3 Sedan TFSI quattro S tronic 245 kW (333 hv), yhdistetty kulutus 8,5–8,2 l/100km (WLTP), CO2-päästöt, yhdistetty 193–186 g/km (WLTP).
³Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
⁴-
⁵Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
⁶Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
⁷Polarisoivat aurinkolasit rajoittavat tuulilasinäytön hahmottamista.
⁸Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi. Mattavärit eivät ole Suomen tuontiohjelmassa.
⁹Audi Sport GmbH.
¹⁰Kevytmetallivanteita, joissa on sorvattu tai jyrsitty kiiltävä pinta, tai vanteita, joissa on kiillotettu tai osittain kiillotettu pinta, ei saa käyttää talviolosuhteissa. Valmistussyistä johtuen vanteen pintaa ei voida riittävän hyvin suojata korroosiolta talvikäyttöä ajatellen, joten esimerkiksi tiesuola saattaa vaurioittaa vannetta pysyvästi.
¹¹Dinamica on hengittävää mikrokuitukangasta, jonka valmistuksessa hyödynnetään kierrätettyjä polyesterikuituja.
¹²Osa Audin sovelluskaupan varusteista ja älypuhelinliitäntä saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena. Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.
¹³-
¹⁴Osa Audi connect Navigation & Infotainment Plus -palvelun varusteista on saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena.
¹⁵
¹⁶Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
¹⁷Kysy saatavuudesta Audi-jälleenmyyjältä.