Audi S3 Sportback | Urheilullinen hatchback | Audi
S3 Sportback sivulta

Uusi S3 Sportback

Teho

245

kW

Kiihtyvyys (0–100 km/h)

4,7

s

Suurin vääntömomentti

420

Nm

#

Kaikkea muuta kuin arkinen.

Uusi Audi S3 Sportback²: vaikuttava ajodynamiikka yhdistettynä erinomaiseen soveltuvuuteen arjen menoissa. S-yksityiskohdat korostavat urheilullista luonnetta niin sisätiloissa kuin ulkopuolella.

Osta Audi S3 Sportback

Osta Audi S3 Sportback.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Vaikuttavaa ajodynamiikkaa.

Uusi Audi S3 Sportback tarjoaa puhdasta ajonautintoa. Tehokas moottori, quattro-neliveto ja muut tekniset kohokohdat tekevät siitä aidosti urheilullisen.

Ajokuva sivulta

Tehokas moottori: Uuden Audi S3 Sportbackin¹ tehokas TFSI-moottori tuottaa 245 kW² tarjoten käyttöön vaikuttavaa suorituskykyä. Lisävarusteena saatava Peerformance-pakoputkisto³ titaanista valmistettuine takaäänenvaimentimineen tekee matkasta tunteisiin vetoavan, muhkealta kuulostavan ajoelämyksen.

Urheilullisuutta kaikissa yksityiskohdissa.

Voit itse päättää, minkä ulkovärin myötä uusi Audi S3 Sportback tekee suurimman vaikutuksen, kuten Daytona Gray -mattaväri Audi exclusive -valikoimasta⁸.

Enemmän tilaa.

Käytännöllinen arjessa, muuntautumiskykyinen vapaa-ajalla. Suhteessa 40:20:40 taittuva takaistuimen selkänoja³ tekee uudesta Audi S3 Sportbackistä erittäin monipuolisen matkakumppanin. Tavaratilan tilavuutta voidaan lisätä 325 litrasta 1 145 litraan istuimien ollessa taitettuna kokonaan alas.

Intensiivinen äänikokemus.

Uudessa Audi S3 Sportbackissä on vakiovarusteena SONOS 3D Premium -äänentoistojärjestelmä. 15 tehokasta kaiutinta mukaan lukien subwoofer tekevät musiikin kuuntelusta unohtumattoman elämyksen. Voit kokea korkeiden ja matalien äänien uskomattoman äänentoiston yhdessä muhkean basson kanssa.

Audi Sonos

Huo. Kuvat Audi A3 Sportback -mallista.

Audin sovelluskauppa¹² omassa Audissasi.

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

Audi A3 Sportbackin ohjaamoAudi A3 Sportbackin ohjaamo

Huom. Kuvat on Audi A3 Sportback -mallista.

Koe digitalisaatio.

Navigoi, kommunikoi, hanki tietoja tai vain nauti laajoista infotainment-järjestelmän ominaisuuksista – MMI-kosketusnäytöllä varustetussa MMI Navigointi Plus³ -järjestelmässä. Se tarjoaa myös laajan valikoiman Audi connect -palveluja³,⁶ jotka mahdollistavat pääsyn liikkumisen digitaaliseen maailmaan.

Functions on Demand

Functions on Demand -tilaustoiminnot: Voit tilata monia lisätoimintoja myös auton ostamisen jälkeen esimerkiksi infotainment-järjestelmään tai avustavista järjestelmiä. Vieraile siis myAudi-sovelluksen⁵ Audi Functions Storessa.

Huom. Kuva on Audi A3 Sportback -mallista.

Henkilökohtaista, ei tavallista.

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi⁵ kohdassa Teemat¹²,¹⁴ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: LED-sisävalopaketti Plus säätää väritunnelman automaattisesti teemaan sopivaksi.

Audi A3 Sportbackin ohjaamoAudi A3 Sportbackin ohjaamo

Huom. KUva on Audi A3 Sportback -mallista. MMI:n tausta © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Audi exclusive¹⁶.

Tee Audi S3 Sportbackistä inspiroivan ainutlaatuinen ja erottuvasti itsesi näköinen. Valitse useista räätälöidyistä ulkoväreistä, kuten Arrow Green -helmiäisväri – tai valitse erityisen mattapinnan väriksi Daytona Grey -mattaväri¹⁷.

Audi S3 Sportback Exclusicve

CO2-päästöt, yhdistetty{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 199–191 g/km

Polttoaineen kulutus, yhdistetty{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,7–8,4 l/100 km

Audi S3 Sedan.

Audi S3 Sedan.

Audi A3 Sportback.

Audi A3 Sportback.

²Audi S3 Sportback TFSI quattro S tronic 245 kW (333 hv), yhdistetty kulutus 8,7–8,4 l/100km (WLTP), CO2-päästöt, yhdistetty 199–191 g/km (WLTP).
³Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
⁴-
⁵Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
⁶Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
⁷Polarisoivat aurinkolasit rajoittavat tuulilasinäytön hahmottamista.
⁸Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi. Mattavärit eivät ole Suomen tuontiohjelmassa.
⁹Vain Musta Optiikka Plus -paketin yhteydessä.
¹⁰Audi Sport GmbH.
¹¹Kevytmetallivanteita, joissa on sorvattu tai jyrsitty kiiltävä pinta, tai vanteita, joissa on kiillotettu tai osittain kiillotettu pinta, ei saa käyttää talviolosuhteissa. Valmistussyistä johtuen vanteen pintaa ei voida riittävän hyvin suojata korroosiolta talvikäyttöä ajatellen, joten esimerkiksi tiesuola saattaa vaurioittaa vannetta pysyvästi.
¹²Osa Audin sovelluskaupan varusteista ja älypuhelinliitäntä saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena. Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.
¹³-
¹⁴Osa Audi connect Navigation & Infotainment Plus -palvelun varusteista on saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena.
¹⁵-
¹⁶Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
¹⁷Kysy saatavuudesta Audi-jälleenmyyjältä.