A4 Allroad quattro | Farmari nelivedolla | Audi
Audi A4 allroad quattro takaa

Audi A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro Car

Vaikuttava monitaituri

Audi A4 allroad quattro -mallissa on vaikuttavat offroad-ominaisuudet, kuten vakiovarusteinen quattro-neliveto, tehokas moottori ja allroad-malleille tyypillinen alusta.

A4 allroad quattro takaa

Mittatiedot

Osta Audi A4 allroad quattro

Osta Audi A4 allroad quattro.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Ratin takana on hauskaa ja mukavaa

Vakiovarusteisiin kuuluva quattro-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon ja erinomaisen ajodynamiikan.

Korkeampi maavara: Vakiovarusteisen allroad-alustan ansiosta Audi A4 allroad quattro on 23 millimetriä perusmallia korkeampi. Lisävarusteena saatava sähköisesti säädettävä allroad-iskunvaimennus parantaa maastoajo-ominaisuuksia entisestään.

Muotoilua, josta et voi erehtyä

Audi A4 allroad quattron tunnusomainen ulkoasu korostaa sen offroad-ilmettä. Korostetut Allroad pyöränkaaret, etupuskuri ja sivuhelmat takana ovat allroad-mallille tunnusomaisia piirteitä. Renkaat ovat 12 mm suuremmat kuin perusmallissa, ja niiden raideleveys on leveämpi edessä ja takana. Takaosan alustansuoja ja allroad-spesifi diffuusori keräävät ansaitusti katseet. Keulassa on tunnusomainen Audi-singleframe -jäähdyttimen säleikkö pystytukineen, josta et voi erehtyä.

Ylelliset ja tilavat sisätilat

Audi A4 allroad quattron sisätiloissa ajoneuvon leveyttä korostaa muun muassa yhtenäinen kromisomisteella varustettu tuuletussuutin. Keskikonsolissa on suuri ja käytännöllinen säilytyslokero. Vakiovarusteiset lukuvalot saa kytkettyä päälle edessä hipaisemalla valaisinta. Lisävarusteena saatavilla LED-sisävalopaketeilla voi viimeistellä sisätilojen tunnelman.

Monipuolinen ja käytännöllinen: Audi A4 allroad quattro -mallin tavaratilan tilavuus on 495 litraa. Kun takaistuimen selkänoja on laskettu alas, (suhde 40:20:40) se on jopa 1 495 litraa. Vakiovarustukseen kuuluu esimerkiksi sähkötoiminen takaluukku ja takaistuinten selkänojan etävapautus tavaratilasta käsin.

Uusia ideoita – entistäkin enemmän mahdollisuuksia

Räätälöi ajoneuvosi henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Audi Genuine Accessories⁴:n korkealaatuiset ratkaisumme sopivat ajoneuvoihin jokaisessa yksityiskohdassa. ja tarjoavat sinulla monia tapoja nauttia luovuudestasi.

Audi A4 allroad quattro lastenistuin

Functions on Demand -toiminnot

Functions on Demand -palvelulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Useita toimintoja voidaan lisätä milloin tahansa. MyAudi App⁵ tekee toimintojen valinnasta intuitiivista ja nopeaa.

myAudi App
Audi A4 Avant

Audi A4 Avant

1
Mainittu arvo on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
2
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
3
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
4
AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
5
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on kerrottu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.