• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

 • Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 87–72 g/km

A4 Avant > A4 > Audi Finland
A4 Avant

A4 Avant

Urheilullinen ja erittäin käytännöllinen.
Audi A4 Avant.

Audi A4 Avant huokuu urheilullisuutta, laatua, digitaalisuutta ja monipuolisuutta. Päällisin puolin uusi muotokieli erottaa auton selvästi edeltävästä mallista. Upeissa sisätiloissa käytetään kehittynyttä tekniikkaa, joka sulautuu hyvin osaksi digitaalista elämää. Runsas tavaratila antaa joustavuutta kuljetuksiin.


Lataa kaikki
00:00 | 00:00
 • Audi A4 Avant tekee vaikutuksen urheilullisella yleisilmeellään.

 • Erikoisvarusteltu edition one -malli (kuvassa) sisältää 19-tuumaiset alumiinivanteet.

 • Leveää ja matalaa yksiosaista jäähdyttimen säleikköä ympäröivät tunnistettavat ajovalot ja sivuilmanottoaukot.

 • Takaosaa hallitsee vaakasuuntainen muotoilu.

 • Audi renkaat -logo etulokasuojissa kuuluu Audi A4 Avantin erikoisvarusteltuun edition one -malliin (ks. kuva).

 • Audi A4 Avantiin on valittavissa kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

 • Erikoisvarusteltuun edition one -malliin (kuvassa) on mahdollista valita design selection-sisätilapaketin ja S line -sisätilapaketin välillä.

 • Audi A4 Avantin tavaratilan koko on jopa 1 495 litraa takaistuimet laskettuina alas.

 • Audi A4 Avant sulautuu digitaaliseen elämääsi uraauurtavilla teknologioilla, joihin kuuluu esimerkiksi MMI kosketusnäyttö sekä MMI Navigointi plus -järjestelmä

Monipuolista toiminnallisuutta

Audi A4 Avant tarjoaa urheilullista muotoilua ja käytännöllistä tavaratilaa. Näppärät kuorman lastaus- ja purkuratkaisut korostavat auton toimivuutta arjessa. 495-litrainen tavaratila kasvaa takaistuimet alas laskettuina (suhteessa 40:20:40) jopa 1 495 litraan. Vakiovarustukseen kuuluu esimerkiksi sähkötoiminen takaluukku ja takaistuinten etävapautus. Lisävarusteena on tarjolla vieläkin monipuolisempia käyttömahdollisuuksia: kahdella tavaratilan kiskoihin asennetulla teleskooppitangolla kuorma on mahdollista kiinnittää tukevammin paikalleen. Lisävarusteena saatavan liiketunnistimen avulla voit avata tavaratilan helposti jalan heilautuksella, jos kätesi ovat varatut kuormaustilanteessa. Lisävarusteena saatavan Advanced key -avaimen avulla koko ajoneuvo voidaan lukita ja avata ovenkahvoissa olevilla antureilla. Avainta tarvitsee vain kantaa mukana.

Audi A4 Avant

Teknologista edelläkävijyyttä

Audi A4 Avant on intuitiivisten kosketus- ja puhetoimintojen myötä erinomaisen helppokäyttöinen. Infotainment-lisävarusteisiin kuuluu Audi virtuaalinen mittaristo. Kuljettajan eteen sijoitetulla tarkalla 12,3-tuumaisella näytöllä esitetään selvästi kaikki toiminnot, kuten nopeus ja kierrosluku. Muun muassa Audi connect key-¹ ja Audi phone box¹ -lisävarusteilla älypuhelin on mahdollista integroida ajoneuvoon.

Audi A4 Avant
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Tehokkaat moottorivaihtoehdot

Audi A4 Sedanille on saatavilla useita moottorivaihtoehtoja¹. Bensiinikäyttöisestä 2.0 TFSI -moottorista on saatavilla vaihtoehdot 110 kW (150 hv), 140 kW (190 hv) ja 180 kW (245 hv). Näistä viimeisin käyttää ultra-tekniikkaa, joka aktivoi muutamassa millisekunnissa quattro-nelivedon, kun ajotilanne sitä vaatii, mikä varmistaa optimaalisen pidon ja ajodynamiikan. Dieselkäyttöisen 2.0 TDI -moottorin teho on 140 kW (190 hv) ja suuremman 3.0 TDI -moottorin teho 170 kW (231 hv). Lanseerauksen yhteydessä kolme moottorivaihtoehtoa on varustettu 12-voltin MHEV-kevythybridijärjestelmällä, joka vähentää polttoaineenkulutusta ja lisää ajomukavuutta. Tämän teknologian myötä on esimerkiksi mahdollista sammuttaa moottori ajon aikana – eli siirtyä rullaustilaan pienentäen kulutusta.

¹ Yhdistetty polttoaineenkulutus (riippuen valitusta mallista) alkaen*: 5,9 l / 100 km Yhdistetyt CO₂-päästöt (riippuen valitusta mallista) alkaen*: 152 g/km

A4 Avant

Taustatukea

Audi A4 Avantissa on erilaisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä⁵. Voit valita ennalta koottuja varustepaketteja eri tarpeisiin, kuten Teknologia-paketti ”Tour”. Siihen kuuluu maantieajoon ja matka-ajoon tarkoitettuja järjestelmiä, kuten ruuhka-avustin. Se tukee kuljettajaa ohjauksessa nopeuden ollessa enintään 65 km/h varmistaen mahdollisimman mukavan ja luonnollisen ajokokemuksen. Järjestelmä tunnistaa kaistamerkinnät, rakennukset sekä muut ajoneuvot esimerkiksi toisilla kaistoilla. Tour-pakettiin kuuluu myös kääntymisavustin, joka tunnistaa vastaantulevat ajoneuvot vasemmalle käännyttäessä ja auttaa välttämään hätäjarrutustilanteita.

Audi A4 Avant
Audi A4 Avant

Upean toimivaa valaistusta

Audi A4 Avant tekee vaikutuksen myös edistyksellisellä valaistuksellaan. Vakiovarusteluun kuuluu helposti tunnistettavat LED-ajovalot. LED-teknologialla toteutettu valaistus on päivänvalon kaltainen ja nopeatoiminen. Lisävarusteena saatavien LED Matrix ajovalojen ominaisuuksia ovat dynaaminen valaistus ja dynaamiset suuntavilkut. Valaistusjärjestelmä koostuu kamerajärjestelmästä, LED-valonlähteistä ja tarkasta optiikasta. Lopputuloksena tie voidaan valaista tehokkaasti häikäisemättä kuitenkaan vastaantulevia ajoneuvoja. Ajoneuvon avaaminen ja lukitseminen ilmaistaan näyttävästi ajovaloilla. Näyttävä LED-valaistus ja dynaaminen suuntavilkku ovat saatavilla myös taakse.

Yksilöllinen ilme

Valittavissa on 12 värisävyä klassisesta Ibis-valkoisesta näyttävään Tango-punaiseen. Audi exclusive -värivalikoima tarjoaa vielä tätäkin enemmän vaihtoehtoja, kuten Java-vihreän.

Audi A4 Avant
1
Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-kumppaniltasi tai osoitteesta www.audi.com/bluetooth.
2
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.com/connect sekä Audi-kumppaniltasi.
3
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
4
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.
5
Huomaa, että avustavat järjestelmät ainoastaan tukevat kuljettajaa ajamisessa järjestelmän rajojen puitteissa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja siihen tarvittavasta huomiokyvystä.