Audi A4 Avant g-tron - A4-mallisto - Audi.fi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A4 Avant g-tron

A4 Avant g-tron

Kaasukäyttöinen monitaituri.
Audi A4 Avant g-tron.

Innovatiivisella käyttövoimajärjestelmällä varustettu monipuolinen farmariauto – Audi A4 Avant g-tron. Paineistettua maakaasua tai biokaasua käyttävä 2,0-litrainen TFSI-moottori mahdollistaa samaan aikaan sekä urheilullisen että taloudellisen ajotavan. Käytännöllisyyden ja tilavan tavaratilan ansiosta se on ihanteellinen kumppani jokapäiväiseen elämään.

Audi A4 Avant g-tron numeroina

Kaasusäiliön tilavuus

17,3

kg

(Paineistettu maakaasu)

Yhteistoimintamatka

yli 440

km

paineistetulla maakaasulla (CNG) ja bensiinillä.

Polttoainesäiliön tilavuus

7

l

(Bensiini)

Taloudellinen ja innovatiivinen – käyttövoima

Audi A4 Avant g-tronin kaikkein tunnusmerkkisin ominaisuus on sen käyttövoima. 2,0 litran TFSI-moottorin käyttövoimana on paineistettu maakaasu (CNG). Maakaasun palaessa ajoneuvo tuottaa vain pieniä hiukkasmääriä. Moottorin teho on 125 kW (170 hv) ja suurin vääntömomentti 270 Nm, ja auto kiihtyy nollasta sataan 8,4 sekunnissa.

Lue lisää tankkaamisesta

Monipuoliset toiminnot.

Lisävarusteena saatava infotainment-järjestelmä MMI navigation plus MMI touch -kosketuspaneelilla tuo käyttöösi Audi connectin¹ digitaaliset palvelut. Järjestelmää käytetään keskikonsolissa olevalla 10,1 tuuman kosketusnäytöllä, joka antaa kosketuspalautteen painalluksen yhteydessä. Mielenkiintoiset paikat on helppo etsiä kiinnostavien kohteiden hakutoiminnolla, ja online-liikennetiedotteet auttavat välttämään liikenneruuhkia. Erittäin yksityiskohtainen Google Earth™² -satelliittikartta näyttää nopeimmat reitit.

Infotainment-järjestelmä MMI navigation plus MMI touch -kosketuspaneelilla
Audi A4 Avant g-tronin tavaratila

Muunneltavuutta jokapäiväiseen käyttöön

Sisätiloissa Audi A4 Avant g-tron tarjoaa laadukkaiden materiaalien ja huipputeknologian lisäksi ennen kaikkea runsaasti tilaa kaikilla istumapaikoilla. Lisäksi muuntuva lastauskonsepti takaa soveltuvuuden arkikäyttöön. Koska kaasusäiliöt on tilan säästämiseksi sijoitettu varapyörän paikalle, tavaratilan tilavuus on 415 litraa ja istuimet taitettuina jopa 1 415 litraa.

Urheilullinen ulkonäkö

Audi A4 Avant g-tronin dynaaminen luonne näkyy joka suunnasta. Etuosaa hallitsevat leveä, litteä Singleframe-säleikkö ja leveät ilmanottoaukot. Sivunäkymässä erottuvat tyypilliset Avant-linjat: pidennetty keula ja pitkä, suora kattolinja ja matalaprofiilinen D-pilari. Kattospoileri, porrastettu diffuusorin pinta ja puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät antavat loppusilauksen takaosan ilmeelle. Takaluukun g-tron-logo ilmaisee, että auto on maakaasukäyttöinen.

myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

1
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect tai Audi-jälleenmyyjiltä.
2
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.