Audi A4 Avant | Kevythybridi farmari | Audi
Audi A4 Avant

Audi A4 Avant

Videoesittely

Tutustu Audi A4 Land of quattro -malliston ominaisuuksiin ja varusteluun oheisella videolla.

00:00 | 00:00
Audi A4 Avant takaa

Urheilullinen ja erittäin käytännöllinen

Audi A4 Avant huokuu urheilullisuutta, laatua, digitaalisuutta ja monipuolisuutta.

A4 Avant ylhäältä

Mittatiedot

Urheilullinen ulkoasu

Audi A4 Avant tekee vaikutuksen edessä leveällä Singleframe-jäähdyttimen säleiköllä ja korostetuilla leveillä ilmanottoaukoilla. Takana diffuusori, integroiduilla pakoputken ulostuloilla viimeistelee kokonaisuuden.

A4 Avant edestä

Runsaasti vaihtoehtoja: Voit yhdistellä haluamiasi ulko- ja sisätilojen varustetasoja ja -paketteja. Lisävarusteena saatavaan S line -pakettiin kuuluu yksilöllisiä lisäominaisuuksia, kuten urheilullinen alusta, S line -varustelutasolle tunnusomainen Singelframe -jäähdyttimen säleikkö ja mattatitaaninmusta diffuusori.

Mukauta ajoa haluamallasi tavalla

7-vaihteinen S tronic -vaihteisto, etuveto tai quattro-neliveto. Jotkin moottoriversioista hyödyntävät kevythybridi -tekniikkaa, vähentää mikä polttoaineen kulutusta energian talteenoton avulla.

A4 Avant

Tehokas moottori: Audi A4 Avant -mallille on saatavilla on laaja valikoima TFSI- ja TDI-moottoreita, joiden teho vaihtelee 100−150 kW:iin (yhdistetty polttoaineen kulutus¹: 4,0–7,2 l/100 km; Yhdistetyt CO₂-päästöt*: 106–167 g/km).

Ylellisiä yksityiskohtia makusi mukaan

Audi A4 Avantin sisätiloissa ajoneuvon leveyttä korostavat muun muassa yhtenäinen kromisomisteella varustettu tuuletussuutin. Lisävarusteena saatavat S urheiluistuimet S-logoilla ja timanttitikkauksilla antavat erinomaisen tuen.

Sinulle räätälöityjä ratkaisuja

Audi A4 Avant -mallille saatavilla olevat Audi Genuine Accessories lisävarusteet⁵ helpottavat elämää jokaisena päivänä. Esimerkiksi Dualfix i-SIZE -lastenistuimia on saatavilla vastasyntyneistä aina 105 cm:n pituisille lapsille. Istuin kääntyy 360 astetta, joten lasten on helppo poistua autosta mukavasti. Istuin voidaan asentaa lapsen kasvot joko menosuuntaan tai taaksepäin tarpeen mukaan.

Functions on Demand -toiminnot

Audi tarjoaa asiakkailleen entistä joustavammat varusteluvaihtoehdot myöhemmin toimitettavien Functions on Demand -toimintojen myötä. Monia eri toimintoja on mahdollista lisätä koska tahansa. Toimintojen valinta on nopeaa ja helppoa myAudi-sovelluksessa⁶.

A4 Avant
Audi A4 Sedan

Audi A4 Sedan

Mikä Audi-malli sivulle sopisi?
1
Mainittu arvo on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
2
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
3
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
4
Audi exclusive on Audi Sport GmbH:n lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi.
5
AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
6
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on kerrottu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.