• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,8–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 199–192 g/km

A4 Avant > A4 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
Audi A4 Avant

A4 Avant

Entistä näyttävämpi. Entistä tilavampi. Audi A4 Avant.

Audi A4 Avant on kiehtovan edistyksellinen yhdistelmä tekniikkaa ja estetiikkaa. Edistyksellinen muotoilu ja kevyet rakenteet lisäävät auton dynaamisuutta. Lisäksi lisävarusteena on saatavana huippuluokan infotainment-järjestelmä – MMI Navigointi Plus, MMI kosketuspaneelilla. Järjestelmä sisältää myös AUDI Connect Infotainment toiminnot. Audi A4 Avant – jännittävä, inspiroiva, kiehtova.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
 • Vaakasuorat linjat ja kauniisti kaartuva konepelti korostavat Audi A4 Avantin leveyttä edestä katsottaessa. Keulaa hallitsee upeasti leveäksi ja matalaksi muotoiltu Singleframe-säleikkö.

 • Audi A4 Avant yhdistää kauniin muotoilun ja toiminnallisuuden niin, että se on loistava kumppani sekä työhön että vapaa-aikaan.

 • Audi A4 Avantista puhuttaessa on ehdottomasti mainittava siihen saatavana olevat varustelupaketit.

 • Kun tekninen valmius on olemassa, voidaan takaistuimien viihdelaitteistopaketti asentaa autoon koska tahansa.

 • Audi A4 Avantiin on lisävarusteena saatavana liiketunnistimella ohjattu takaluukun avaus. Takaluukku avautuu nopeasti ja helposti vain jalkaa heilauttamalla, joten avaimia ei tarvitse kaivella taskusta.

 • Vakiomallisen Audi A4 Avantin tavaratilan tilavuus on 505 litraa.

 • Lisävarustevalikoimaan kuuluu useita urheiluvälineiden ja vapaa-ajan tavaroiden kuljetusta helpottavia varusteita pyörätelineistä tavaratilan väliritilöihin.

 • A4 Avant: Edistyksellistä muotoilua, jossa huomiota herättävä tyylikkyys on luotu selkeillä pinnoilla ja terävillä linjoilla.

Audi A4 Avantin tekniset tiedot

Vetomassa jopa

2 100

kg

Tavaratilan kokonaistilavuus jopa

1 510

litraa

Tavaratilan tilavuus jopa

505

litraa

Korkealaatuista käytännöllisyyttä
Audi A4 Avantin sisätilojen suunnittelussa on huomioitu kaikki osa-alueet korkealaatuisen tunnelman luomisesta aina vaikuttavan kokoiseen tavaratilaan. Tavaratilan kokonaistilavuus takaistuimen selkänoja taitettuna on 1 510 litraa. Käyttömukavuutta voidaan lisätä lisävarusteena saatavana olevalla, takapuskuriin sijoitettavalla liiketunnistinjärjestelmällä, joka mahdollistaa takaluukun avaamisen kätevästi vain jalkaa heilauttamalla. Kun tämä yhdistetään laadukkaisiin materiaaleihin, uusimpaan haptiseen teknologiaan ja huipputekniikkaa oleviin osiin, saadaan luotua Audi A4 Avantille ominainen vaikuttava tunnelma ja herätettyä auton innovatiivisuus eloon.
Lue lisää tavaratilasta

Entistä parempi sisäilman laatu

Lisävarusteena saatava kaksiosainen panoraamalasikatto toimii loistavasti ilmastoinnin apuna tuomalla sisätiloihin miellyttävää valoa ja tarjoamalla tehokkaan ilmanvaihdon, mikä parantaa sisäilman laatua. Sähkötoiminen aurinkoverho pitää sisätilat viileämpinä ja suojaa paahteelta voimakkaassakin auringonpaisteessa. Integroidut tuulenohjaimet varmistavat miellyttävän hiljaiset sisätilat myös katto auki ajettaessa.

Panorama-Glasdach

Ensiluokkaista ajomukavuutta

Sekä urheilullinen että mukava. Dynaaminen ajettavuus ja ensiluokkainen ajomukavuus perustuvat akselien viisipistetuentaan ja sähkömekaaniseen ohjaustehostimeen, jotka ovat myös erittäin kevyitä ratkaisuja ja näin osaltaan pienentävät polttoaineen kulutusta. Dynaaminen ohjaus on saatavana lisävarusteena. Tämä järjestelmä muuttaa ohjauksen välityssuhdetta ajonopeuden ja ohjauskulman mukaan, mikä tukevoittaa ohjausta ja tarjoaa entistä urheilullisemman ajokokemuksen.

Fahrdynamik
Lue lisää ajodynamiikasta
Lue lisää valaistustekniikasta
Assistance systems

Turvallinen. Mukava. Tehokas.

Audi A4 Avant on varustettu useilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä, jotka esimerkiksi lisäävät ajomukavuutta, parantavat turvallisuutta tai pienentävät polttoaineen kulutusta. Esimerkiksi lisävarusteena saatava ennakoiva taloudellisuusavustin helpottaa ennakoivaa ajamista ja voi pienentää kulutusta jopa 10 %. Stop & Go -toiminnolla ja Traffic Jam Assist -ruuhka-avustimella varustettu mukautuva vakionopeussäädin tekee hitaasti kulkevassa liikenteessä ajamisesta helppoa ja toimii ohjauksen apuna aina 65 km/h nopeuteen asti.

Tärkeitä tietoja kiehtovasti esitettynä

Audi A4 Avant tarjoaa laajan valikoiman älykkäitä tekniikoita, ja se voidaan varustaa huippuluokan infotainment-järjestelmällä – MMI Navigointi Plus. Lisäksi järjestelmän käytöstä on saatu entistä intuitiivisempaa: Innovatiivista navigointitekniikkaa edustava MMI Navigointi Plus tarjoaa laajan toimintavalikoiman, erinomaisen käyttömukavuuden ja paljon muuta. Lisävarusteena saatava Audi virtual cockpit -virtuaalimittaristo on täysin digitaalinen mittaristo, joka esittää tärkeimmät tiedot graafisessa muodossa korkearesoluutioisella, kirkkaan ja yksityiskohtaisen kuvan tarjoavalla 12,3 tuuman LCD-näytöllä, jolloin kuljettaja saa helposti hyvän yleiskuvan tilanteesta.

Information & fascination
Lue lisää käyttökonseptista & infotainment-järjestelmästä

Täyttä asiaa keulasta perään saakka.

Audi A4 Avant on täynnä edistyksellistä muotoilua ja toimivaa käytännöllisyyttä. Tilavat, korkealaatuiset sisätilat sekä innovatiiviset tekniikat tekevät siitä loistavan kumppanin sekä työhön että vapaa-aikaan.

Progressive design