Audi A4 Avant - A4-mallisto - Audi.fi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A4 Avant

A4 Avant

Urheilullinen ja erittäin käytännöllinen.
Audi A4 Avant.

Audi A4 Avant huokuu urheilullisuutta, laatua, digitaalisuutta ja monipuolisuutta. Päällisin puolin uusi muotokieli erottaa auton selvästi edeltävästä mallista. Upeissa sisätiloissa käytetään kehittynyttä tekniikkaa, joka sulautuu hyvin osaksi digitaalista elämää. Runsas tavaratila antaa joustavuutta kuljetuksiin.


Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a4-avant-rear-AA4_A_191002_1.jpg
1920x1080-audi-a4-avant-rear-AA4_A_191002_1.jpg
  • Takaosaa hallitsee vaakasuuntainen muotoilu.

  • Anna Audi A4 Avantin tehdä vaikutus.

  • Audi A4 Avant tekee vaikutuksen urheilullisella yleisilmeellään.

  • Erikoisvarusteltu edition one -malli (kuvassa) sisältää 19-tuumaiset alumiinivanteet.

  • Leveää ja matalaa yksiosaista jäähdyttimen säleikköä ympäröivät tunnistettavat ajovalot ja sivuilmanottoaukot.

  • Audi A4 Avantiin on valittavissa kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

  • Audi A4 Avantin tavaratilan koko on jopa 1 495 litraa takaistuimet laskettuina alas.

  • Audi A4 Avant sulautuu digitaaliseen elämääsi uraauurtavilla teknologioilla, joihin kuuluu esimerkiksi MMI kosketusnäyttö sekä MMI Navigointi plus -järjestelmä

Urheilullinen ulkokuori

Audi A4 Avantin dynaaminen luonne näkyy joka suunnasta. Etuosassa vaikutuksen tekevät leveä yksiosainen jäähdyttimen säleikkö ja suurikokoiset ilmanottoaukot ja takana taas erottuva diffuusori, integroidut pakoputkenpäät ja yhtenäinen kromilista, joka liittää LED-valot yhteen. Yksi erityisominaisuuksista on modulaarinen varustelukonseptimme. Sen myötä erilaisia varustepaketteja on mahdollista yhdistellä entistä joustavammin monipuolisiksi kokonaisuuksiksi. Esimerkiksi A4 S line -varustetaso antaa erityisen urheilullisen ilmeen. Varustetasoon sisältyy mm. urheilullinen alusta sekä S-sarjan tyypillinen jäähdyttimen säleikkö ja diffuusori.

Tilava, korkealaatuinen, persoonallinen

Audi A4 Avantin sisätilat on suunniteltu mahdollisimman valoisiksi ja avariksi. Esimerkiksi ajoneuvon leveyttä korostaa kromisella koristelistalla varustettu yhtenäinen tuuletussuutin. Lisävarusteisiin kuuluvat timanttitikkauksilla ja S-logolla koristellut, sähköisesti säädettävät S-urheiluistuimet, jotka antavat tukevan ajoasennon.

Monipuolista toiminnallisuutta

Audi A4 Avant tarjoaa urheilullista muotoilua ja käytännöllistä tavaratilaa. Näppärät kuorman lastaus- ja purkuratkaisut korostavat auton toimivuutta arjessa. 495-litrainen tavaratila kasvaa takaistuimet alas laskettuina (suhteessa 40:20:40) jopa 1 495 litraan. Vakiovarustukseen kuuluu esimerkiksi sähkötoiminen takaluukku ja takaistuinten etävapautus. Lisävarusteena on tarjolla vieläkin monipuolisempia käyttömahdollisuuksia: kahdella tavaratilan kiskoihin asennetulla teleskooppitangolla kuorma on mahdollista kiinnittää tukevammin paikalleen. Lisävarusteena saatavan liiketunnistimen avulla voit avata tavaratilan helposti jalan heilautuksella, jos kätesi ovat varatut kuormaustilanteessa. Lisävarusteena saatavan Advanced key -avaimen avulla koko ajoneuvo voidaan lukita ja avata ovenkahvoissa olevilla antureilla. Avainta tarvitsee vain kantaa mukana.

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee Audi A4 Avantista juuri sellainen kuin itse haluat.
Y1Y1_47E_Pyramid_AU49x_A4_Avant_001_00.jpg
Tango-punainen, metalliväri Tango-punainen, metalliväri
Manhattan-harmaa, metalliväri Manhattan-harmaa, metalliväri
Floret-hopea, metalliväri Floret-hopea, metalliväri
Ibisvalkoinen Ibisvalkoinen
19” 5-V-puolainen "Star" design, titaaninharmaat, Audi Sport 19” 5-V-puolainen "Star" design, titaaninharmaat, Audi Sport
18” 10-puolainen "V" design 18” 10-puolainen "V" design
19” 10-puolainen "Turbine" design, platinanväriset, Audi Sport 19” 10-puolainen "Turbine" design, platinanväriset, Audi Sport
18” 5-kaksoispuolainen "Star" design 18” 5-kaksoispuolainen "Star" design
19” 5-puolainen "Torsio" design, Audi Sport 19” 5-puolainen "Torsio" design, Audi Sport

Teknologista edelläkävijyyttä

Audi A4 Avant on intuitiivisten kosketus- ja puhetoimintojen myötä erinomaisen helppokäyttöinen. Infotainment-lisävarusteisiin kuuluu Audi virtuaalinen mittaristo. Kuljettajan eteen sijoitetulla tarkalla 12,3-tuumaisella näytöllä esitetään selvästi kaikki toiminnot, kuten nopeus ja kierrosluku. Muun muassa Audi connect key-¹ ja Audi phone box¹ -lisävarusteilla älypuhelin on mahdollista integroida ajoneuvoon.

Audi A4 Avant
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Tehokkaat moottorivaihtoehdot

Audi A4 Avantilleon saatavilla useita moottorivaihtoehtoja. Bensiinikäyttöisestä 2.0 TFSI -moottorista on saatavilla mm. vaihtoehdot 110 kW (150 hv), 150 kW (204 hv) ja 195 kW (265 hv). Nelivetoisissa versioissa on käytössä ultra-tekniikkaa, joka aktivoi muutamassa millisekunnissa quattro-nelivedon, kun ajotilanne sitä vaatii, mikä varmistaa optimaalisen pidon ja ajodynamiikan. Dieselkäyttöisistä moottoreista on saatavilla mm. vaihtoehdot 100 kW (136 hv), 140 kW (190 hv) ja 170 kW (231 hv). Suurin osa moottoreista on varustettu 12-voltin MHEV-kevythybridijärjestelmällä, joka vähentää polttoaineenkulutusta ja lisää ajomukavuutta. Tämän teknologian myötä on esimerkiksi mahdollista sammuttaa moottori ajon aikana – eli siirtyä rullaustilaan pienentäen kulutusta.

Nyt saatavilla myös uusi TFSI 150 kW/204 hv MHEV quattro-neliveto.

Avustinjärjestelmät Audi A4 Avant

Taustatukea

Audi A4 Avantissa on erilaisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä⁵. Voit valita ennalta koottuja varustepaketteja eri tarpeisiin, kuten Teknologia-paketti ”Tour”. Siihen kuuluu maantieajoon ja matka-ajoon tarkoitettuja järjestelmiä, kuten ruuhka-avustin. Se tukee kuljettajaa ohjauksessa nopeuden ollessa enintään 65 km/h varmistaen mahdollisimman mukavan ja luonnollisen ajokokemuksen. Järjestelmä tunnistaa kaistamerkinnät, rakennukset sekä muut ajoneuvot esimerkiksi toisilla kaistoilla. Tour-pakettiin kuuluu myös kääntymisavustin, joka tunnistaa vastaantulevat ajoneuvot vasemmalle käännyttäessä ja auttaa välttämään hätäjarrutustilanteita.

Audi A4 Avant

Upean toimivaa valaistusta

Audi A4 Avant tekee vaikutuksen myös edistyksellisellä valaistuksellaan. Vakiovarusteluun kuuluu helposti tunnistettavat LED-ajovalot. LED-teknologialla toteutettu valaistus on päivänvalon kaltainen ja nopeatoiminen. Lisävarusteena saatavien LED Matrix ajovalojen ominaisuuksia ovat dynaaminen valaistus ja dynaamiset suuntavilkut. Valaistusjärjestelmä koostuu kamerajärjestelmästä, LED-valonlähteistä ja tarkasta optiikasta. Lopputuloksena tie voidaan valaista tehokkaasti häikäisemättä kuitenkaan vastaantulevia ajoneuvoja. Ajoneuvon avaaminen ja lukitseminen ilmaistaan näyttävästi ajovaloilla. Näyttävä LED-valaistus ja dynaaminen suuntavilkku ovat saatavilla myös taakse.

Yksilöllinen ilme

Valittavissa on 12 värisävyä klassisesta Ibis-valkoisesta näyttävään Tango-punaiseen. Audi exclusive -värivalikoima tarjoaa vielä tätäkin enemmän vaihtoehtoja, kuten Java-vihreän.

Audi A4 Avant
myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

1
Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-kumppaniltasi tai osoitteesta www.audi.com/bluetooth.
2
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.com/connect sekä Audi-kumppaniltasi.
3
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
4
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.
5
Huomaa, että avustavat järjestelmät ainoastaan tukevat kuljettajaa ajamisessa järjestelmän rajojen puitteissa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja siihen tarvittavasta huomiokyvystä.