• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

 • Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 87–72 g/km

A4 Sedan > A4 > Audi Finland
A4 Saloon

A4 Sedan

Aitoa urheilullisuutta.
Audi A4 Sedan.

Uusi muotokieli ja lähes täysin uudistunut kori tuovat Audi A4 Sedanin sporttisen luonteen entistä paremmin esille: dynaaminen ja voimakas auto on samalla upean näyttävä. Se tarjoaa korkealaatuiset ja toiminnallisuutta ajatellen suunnitellut sisätilat sekä innovatiiviset digitaaliset teknologiat, infotainment-ominaisuudet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät. Kokonaisuuden kruunaavat tehokkaat moottorivaihtoehdot.Lataa kaikki
00:00 | 00:00
 • Edessä vaikutuksen tekevät entistä leveämpi ja matalampi jäähdyttimen säleikkö sekä näyttävät ilmanottoaukot.

 • Lähes täysin uudistunut kori saa Audi A4 Sedanin näyttämään sporttisemmalta kuin koskaan.

 • Kylkilinjaa määrittävät selvästi erottuvat lokasuojan kaaret ja alemmas laskettu hartialinja, jotka muodostavat voimakkaat ääriviivat ja tuovat esille auton quattro-geenit.

 • Takana diffuusorin ja pakoputkenpäiden muotoilu antaa sporttisen ilmeen.

 • Ennakkomyynnin alkaessa moottorivaihtoehtoihin kuuluu kolme bensiini- ja kaksi dieselmoottoria.

 • Audi A4 Sedaniin on valittavissa kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

 • Lisävarusteena saatava LED Matrix -ajovalojärjestelmä mahdollistaa dynaamisen valaistuksen ja dynaamisen vilkun.

 • Audi A4 Sedan tarjoaa tilavat sisätilat, joihin on saatavilla lisävarusteena esimerkiksi LED-sisävalopaketti laajennetuin toiminnoin

 • Audi A4 Sedan sulautuu digitaaliseen elämääsi uraauurtavilla teknologioilla, joihin kuuluu esimerkiksi MM-kosketusnäyttö sekä lisävarusteinen MMI Navigointi plus –järjestelmä.

Laadukkaat sisätilat

Audi A4 Sedanin sisätilat on suunniteltu mahdollisimman valoisiksi ja avariksi. Esimerkiksi ajoneuvon leveyttä korostaa kromisella koristelistalla varustettu yhtenäinen tuuletussuutin. Keskikonsolissa on kätevä suurikokoinen säilytyslokero. Yksi Audi A4 Sedanin erityisominaisuuksista on modulaarinen varustelukonseptimme. Sen myötä erilaisia varustepaketteja on mahdollista yhdistellä entistä joustavammin monipuolisiksi kokonaisuuksiksi.

Audi A4 Saloon

Teknologista edelläkävijyyttä

Audi A4 Sedan¹ on intuitiivisten kosketus- ja puhetoimintojen myötä erinomaisen helppokäyttöinen. Infotainment-lisävarusteisiin kuuluu esimerkiksi Audi virtuaalinen mittaristo. Kuljettajan eteen sijoitetulla tarkalla 12,3-tuumaisella näytöllä esitetään selvästi kaikki toiminnot, kuten nopeus ja kierrosluku. Muun muassa Audi connect key-¹ ja Audi phone box¹ -lisävarusteilla älypuhelin on mahdollista integroida ajoneuvoon.

Audi A4 Saloon
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Tehokkaat moottorivaihtoehdot

Audi A4 Sedanille on saatavilla useita moottorivaihtoehtoja. Bensiinikäyttöisestä 2.0 TFSI -moottorista on saatavilla mm. vaihtoehdot 110 kW (150 hv), 150 kW (204 hv) ja 195 kW (265 hv). Nelivetoisissa versioissa on käytössä ultra-tekniikkaa, joka aktivoi muutamassa millisekunnissa quattro-nelivedon, kun ajotilanne sitä vaatii, mikä varmistaa optimaalisen pidon ja ajodynamiikan. Dieselkäyttöisistä moottoreista on saatavilla mm. vaihtoehdot 100 kW (136 hv), 140 kW (190 hv) ja 170 kW (231 hv). Suurin osa moottoreista on varustettu 12-voltin MHEV-kevythybridijärjestelmällä, joka vähentää polttoaineenkulutusta ja lisää ajomukavuutta. Tämän teknologian myötä on esimerkiksi mahdollista sammuttaa moottori ajon aikana – eli siirtyä rullaustilaan pienentäen kulutusta.

Nyt saatavilla myös uusi TFSI 150 kW/204 hv MHEV quattro-neliveto.

Audi A4 Saloon

Taustatukea

Audi A4 Sedanissa on erilaisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä⁵. Voit valita ennalta koottuja varustepaketteja eri tarpeisiin, kuten Teknologia-paketti ”City”. Siihen kuuluu kaupunkiajossa tarvittavia järjestelmiä, kuten Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana sekä peruutuskamera. Poistumisvaroitin, joka kuuluu myös pakettiin, havaitsee takaa tulevia tienkäyttäjiä ja varoittaa tarvittaessa LED-merkkivalolla, kun olet avaamassa ovea. Audi A4 Sedanissa on vakiona Audi pre sense city -paketti. Kun nopeus on enintään 85 km/h, se voi varoittaa törmäyksen vaarasta valo- ja äänimerkein sekä nykäisemällä jarrua.

Upean toimivaa valaistusta

Audi A4 Sedan tekee vaikutuksen myös edistyksellisellä valaistuksellaan. Vakiovarustukseen kuuluvat LED-ajovalot. Järjestelmä on päivänvalon kaltainen ja nopeatoiminen. Lisävarusteena saatavien LED Matrix ajovalojen ominaisuuksia ovat dynaaminen valaistus ja dynaamiset suuntavilkut. Valaistusjärjestelmä koostuu kamerajärjestelmästä, LED-valonlähteistä ja tarkasta optiikasta. Lopputuloksena tie voidaan valaista tehokkaasti häikäisemättä kuitenkaan vastaantulevia ajoneuvoja. Ajoneuvon avaaminen ja lukitseminen ilmaistaan näyttävästi ajovaloilla. Näyttävä LED-valaistus ja dynaaminen suuntavilkku ovat saatavilla myös taakse.

Audi A4 Saloon
1
Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-kumppaniltasi tai osoitteesta www.audi.com/bluetooth.
2
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.com/connect sekä Audi-kumppaniltasi.
3
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
4
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.
5
Huomaa, että avustavat järjestelmät ainoastaan tukevat kuljettajaa ajamisessa järjestelmän rajojen puitteissa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja siihen tarvittavasta huomiokyvystä.