Audi A4 Sedan | Tilava kevythybridi | Audi
Audi A4 Sedan takaa

Audi A4 Sedan­­­

Videoesittely

Tutustu Audi A4 Land of quattro -malliston ominaisuuksiin ja varusteluun oheisella videolla.

00:00 | 00:00
Audi A4 Sedan sivulta

Aitoa urheilullisuutta

Edistyksellisen muotoilun ansiosta Audi A4 Sedanin urheilullinen luonne tulee esiin enemmän kuin koskaan ennen.

A4 Sedan

Mittatiedot

Osta Audi A4 Sedan

Osta Audi A4 Sedan.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Yksilöllinen ilme

Audi A4 Sedan edustaa urheilullisuutta, tunnetta ja arvokkuutta. Dynaamiset quattro-elementit ja harmoniset mittasuhteet on nähtävillä joka katselukulmasta.

Audi A4 Sedan edestä

Vaikuttava näky: Edessä upea Singleframe -jäähdyttimen säleikkö ja leveät ilmanottoaukot muodostavat näyttävän kokonaisuuden.

Ylelliset ja tilavat sisätilat

Sisätiloissa ajoneuvon leveyttä korostavat muun muassa yhtenäinen kromisomisteella varustettu tuuletussuutin.

Taustatukea

Audi A4 Sedanin lisävarusteena saatavat kuljettajan avustusjärjestelmät³ auttavat sinua ajon aikana. Voit valita esimerkiksi Teknologia-paketin ”City”. Paketin järjestelmät, kuten Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmän edessä ja takana⁵ ja peruutuskamera⁵, on suunniteltu avustamaan kuljettajaa kaupunkiliikenteessä.

Dynamic Side view Audi A4 Sedan

Sinulle räätälöityjä ratkaisuja

Lukuisilla Audi Genuine Accessories lisävarusteilla⁵ saat Audi A4 -malliisi vielä enemmän haluamiasi ominaisuuksia.

Audi A4 Sedan with LED projection

Functions on Demand -toiminnot

Functions on Demand -palvelulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Useita toimintoja voidaan lisätä milloin tahansa. myAudi sovellus⁶ tekee toimintojen valinnasta intuitiivista ja nopeaa.

myAudi App
A4 Avant

Audi A4 Avant

1
Mainittu arvo on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
2
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
3
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
4
Audi exclusive on Audi Sport GmbH:n lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi.
5
AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
6
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on kerrottu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.