• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,8–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 199–192 g/km

A4 Sedan > A4 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
Die neue A4 Limousine

A4 Sedan

Täyttä asiaa keulasta perään saakka. Audi A4 Sedan.

Audi A4 Sedan tekee vaikutuksen innovatiivisilla tekniikoillaan ja yksilöllisyydellään. Vanteiden ilmeeseen hyvin sopivat puskurit korostavat auton urheilullista luonnetta. Kiehtovan edistyksellinen yhdistelmä tekniikkaa ja estetiikkaa: Audi A4 Sedanin lisävarustevalikoimaan kuuluu huippuluokan infotainment-järjestelmä MMI Navigointi Plus, MMI kosketuspaneelilla. Järjestelmä sisältää myös AUDI Connect Infotainment toiminnot. Lisäksi auton useat kuljettajaa avustavat järjestelmät parantavat turvallisuutta ja lisäävät ajomukavuutta.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
 • Dynaamisesti muotoiltu Audi A4 Sedan: Diffuusorin ja puolisuunnikkaan muotoisten pakoputkien ulostulojen luomaa ilmettä täydentää dynaamisilla vilkuilla varustetuilla LED-yhdistelmätakavaloilla, jotka ovat vakiovarusteena.

 • Audi A4 Sedan: Huomiota herättävä tyylikkyys on luotu selkeillä pinnoilla ja terävillä linjoilla.

 • Kattolinja on suora, ja terävässä, auton ympäri jatkuvassa olkalinjassa on loivasti kapeneva varjoreuna.

 • Ilmanottoaukkoja kehystävät vahvat viisikulmaiset muodot, ja aukkojen sisäosia koristavat alumiininväriset tuet.

 • Lisävarusteena saatavana olevat Matrix LED -tekniikalla toteutetut ajovalot on varustettu dynaamisilla vilkuilla, ja ne tekevät tästä tekniikasta visuaalisen tavaramerkin.

 • Audi A4 Sedanista puhuttaessa on ehdottomasti mainittava siihen saatavana olevat varustelupaketit.

 • Audi Smarphone Interface yhdistää iOS- ja Android-puhelimet MMI:n tätä varten kehitettyyn ympäristöön.

 • Järjestelmä heijastaa tärkeät tiedot tuulilasille. TFT-näytön taustavalona on valkoinen LED-valo, jolla saadaan luotua värillinen kuva.

 • Lisävarusteena saatava Audi virtual cockpit - virtuaalimittaristo on täysin digitaalinen mittaristo, joka avaa lähestulkoon näkymän tulevaisuuteen korkearesoluutioisella 12,3 tuuman värinäytöllään.

Ensiluokkaista ajomukavuutta

Sekä urheilullinen että mukava. Dynaaminen ajettavuus ja ensiluokkainen ajomukavuus perustuvat akselien viisipistetuentaan ja sähkömekaaniseen ohjaustehostimeen, jotka ovat myös erittäin kevyitä ratkaisuja ja näin osaltaan pienentävät polttoaineen kulutusta. Dynaaminen ohjaus on saatavana lisävarusteena. Tämä järjestelmä muuttaa ohjauksen välityssuhdetta ajonopeuden ja ohjauskulman mukaan, mikä tukevoittaa ohjausta ja tarjoaa entistä urheilullisemman ajokokemuksen.

driving dynamics
Lue lisää ajodynamiikasta
Lue lisää valaistustekniikasta
driver assistance systems

Turvallinen. Mukava. Tehokas.

Audi A4 Sedan on varustettu useilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä, jotka esimerkiksi lisäävät ajomukavuutta, parantavat turvallisuutta tai pienentävät polttoaineen kulutusta. Esimerkiksi lisävarusteena saatava ennakoiva taloudellisuusavustin helpottaa ennakoivaa ajamista ja voi pienentää kulutusta jopa 10 %. Stop & Go -toiminnolla ja Traffic Jam Assist -ruuhka-avustimella varustettu mukautuva vakionopeussäädin tekee hitaasti kulkevassa liikenteessä ajamisesta helppoa ja toimii ohjauksen apuna aina 65 km/h nopeuteen asti.

Tärkeitä tietoja kiehtovasti esitettynä

Audi A4 Sedan tarjoaa laajan valikoiman älykkäitä tekniikoita, ja se voidaan varustaa huippuluokan infotainment-järjestelmällä – MMI Navigointi Plus. Lisäksi järjestelmän käytöstä on saatu entistä intuitiivisempaa: Innovatiivista navigointitekniikkaa edustava MMI Navigointi Plus tarjoaa laajan toimintavalikoiman, erinomaisen käyttömukavuuden ja paljon muuta. Lisävarusteena saatava Audi virtual cockpit -virtuaalimittaristo on täysin digitaalinen mittaristo, joka esittää tärkeimmät tiedot graafisessa muodossa korkearesoluutioisella, kirkkaan ja yksityiskohtaisen kuvan tarjoavalla 12,3 tuuman LCD-näytöllä, jolloin kuljettaja saa helposti hyvän yleiskuvan tilanteesta.

operating concept
Lue lisää käyttökonseptista & infotainment-järjestelmästä

Voimakkaampi, taloudellisempi ja älykkäämpi

Audi A4 Sedan valloittaa kuljettajat huipputekniikallaan ja dynaamisella muotoilullaan. Sen urheilullista luonnetta on myös helppo korostaa juuri halutulla tavalla erilaisten varustelupakettien avulla. Audi A4 Sedan on täyttä asiaa keulasta perään saakka – loistava kumppani sekä työhön että vapaa-aikaan.

Design