• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

 • Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 88–72 g/km

RS 4 Avant > A4 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
The new Audi RS 4 Avant combines performance with everyday convenience.

RS 4 Avant

Urheilullisuus ja toiminnallisuus yhdistyvät. Audi RS 4 Avant.Uusi RS 4 Avant edustaa jo neljättä sukupolvea, ja siinä yhdistyvät runsaiden hevosvoimien tuoma suorituskyky sekä toiminnalliset sisätilat. Samalla se inspiroi RS-mallille tyypillisellä linjakkuudellaan. Kaikki alkaa hunajakennomaisesta Audi Singleframe -jäähdyttimensäleiköstä ja RS 4-logosta jatkuen voimakkaita linjoja pitkin korostettujen pyöränkaarien kautta lisävarusteena saataviin urheilullisiin RS-pakoputkenpäihin saakka. Nämä suuret ovaalinmuotoiset pakoputkenpäät ovat merkki siitä, että jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu osoitus urheilullisuudesta. Samalla sisätilat tarjoavat runsaasti tilaa arkipäivän haasteisiin.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
 • Audi RS 4 Avant edustaa A4-sarjan terävintä kärkeä ja ajodynamiikan huippua. Se aloittaa uudenlaisen RS-muotoiluaikakauden upealla atleettisuudellaan. Sen voimakas urheilullisuus on uudenlaisen RS-muotoiluaikakauden tunnusmerkki. Se on saanut inspiraationsa lukuisiin autourheilun yksityiskohtiin legendaarisesta Audi 90 quattro IMSA GTO -mallista.

 • Leveät pyöränkaaret ja helmat, voimakkaat linjat ja erottuva RS-kattospoileri – nämä ovat osoitus Audi RS 4 Avantin moottoriurheilun geeneistä.

 • Maskuliininen ja urheilullinen: RS-etupuskuri ja erottuva hunajakennomainen Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö kiiltävän mustana sekä matta-alumiininen yksiosainen kehys. Ne istuvat tyylikkäästi lisävarusteena saatavaan ulkoväriin Nogaro Blue (helmiäisväri).

 • Keskimääräinen polttoaineenkulutus on 8,8 litraa / 100 kilometriä (CO2-päästöt 199 grammaa / kilometri). Näin ollen taloudellisuus on parantunut 17 prosenttia edeltävään malliin verrattuna. Myös painoa on pystytty alentamaan: uusi Audi RS 4 Avant painaa 1 790 kilogrammaa, joten se on 80 kilogrammaa edeltäjäänsä kevyempi.

 • Jokainen yksityiskohta on osoitus niin urheilullisuudesta kuin toiminnallisuudestakin. Halutessasi voit lisätä autoosi ominaisuuksia tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi Carbon-hiilikuitupaketti, joka sisältää mustat asennuskiinnikkeet, etu- ja takaspoilerin, ovilistat ja takaosan diffuusorin.

 • Erottuvasta RS-kattospoilerista korostetun diffuusorin kautta kohti lisävarusteena saatavia suuria, kiiltävän mustia, urheilullisia ovaalinmuotoisia RS-pakoputkenpäitä – Audi RS 4 Avant tekee vaikutuksen jokaisella matkalla.

 • Rei'itettyä nahkaa, RS-logo, kontrastiväriset ompeleet: alaosastaan tasainen 3-puolainen urheilullinen nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Plus on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä ja tarkkuutta.

 • Audi RS 4 Avantissa yhdistyvät toiminnallisuus ja suorituskyky parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi urheilulliset RS-etuistuimet luovat kilpa-autoilun tunnelmaa. Istuimien kunnolliset sivutuet tarjoavat tukea myös tiukissa kaarteissa. Lisävarusteena on saatavissa Nappa-nahkaiset istuimet hunajakennomaisella tikkauksella ja kontrastivärisillä saumaompeleilla. Laadukkaat somistelistat aina alumiinisista Race-listoista lisävarusteena saatavaan hiilikuituun tuovat arkiseenkin ajoon täydellistä kilpa-autoilun tunnelmaa.

 • Vakiovarustukseen kuuluva urheilullinen RS-jousitus madaltaa Audi RS 4 Avantia seitsemän millimetriä verrattuna urheilullisella jousituksella varustettuun A4-perusversioon. Lisävarusteena ovat saatavissa urheilullinen RS Plus -jousitus Dynamic Ride Control (RDC), keraamiset jarrut ja RS-mallikohtainen dynaaminen ohjaus.

 • Uusi Audi RS 4 Avant tarjoaa käyttöösi ainutlaatuisen yhdistelmän suorituskykyä ja muotoilua arkipäivän tarpeisiin.

RS 4 Avantin teknisiä tietoja

250

km/h

Rajoitettu huippunopeus

280

km/h

Rajoitettu huippunopeus (lisävaruste)

4.1

sekuntia

Kiihtyvyys 0–100 km/h

Lisätietoa moottorista
Lisätietoa ajovaloista
Hämmästyttävän nopea. Jarrutus tätäkin nopeampi.

Hämmästyttävän nopea. Jarrutus tätäkin nopeampi.

Audi RS 4 Avantin itsevarmaa ulkomuotoa korostavat kiiltävän antrasiitinmustat 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset alumiinivanteet. Lisävarusteena saatavat kiiltävän punaiseksi maalatut jarrusatulat ovat osoitus urheilullisesta luonteesta.

Lisätietoa sisätiloista