• Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 88–72 g/km

S4 Avant > A4 > Audi Finland
S4 Avant

S4 Avant

Urheilullinen monitaituri.
Uusi Audi S4 Avant.

Audi S4 Avantissa erinomainen dynamiikka yhdistyy tyylikkyyteen ja farmariauton monipuolisuuteen. S-mallille ominaiset elementit sisällä ja ulkona viestivät auton urheilullisesta taustasta. 255 kW:n (347 hv) moottorin voima todella tuntuu. Suuren tavaratilansa ansiosta Audi S4 Avant suoriutuu arjen kuljetuksista vaivattomasti.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_AS4_A_191004.jpg
1920x1080_AS4_A_191004.jpg
 • Audi S4 Avantin¹ lisävarusteena saatava panoraamalasikatto päästää sisätilaan enemmän valoa parantaen sen viihtyisyyttä.

 • Audi S4 Avantissa¹ yhdistyvät farmariauton kätevyys ja urheiluauton dynamiikka.

 • Värivalikoimassa on saatavilla myös laaja valikoima Audi exclusive -värejä (ks. kuva).

 • 255 kW:n (347 hv) 3.0 TDI -moottori (yhdistetty polttoaineenkulutus*: 6,3 l/100 km, yhdistetyt CO₂-päästöt*: 166–165 g/km) vääntömomentti on 700 Nm.

 • Audi S4 Avantin¹ LED-takavalot ovat näyttävät ja helposti tunnistettavat.

 • Voit räätälöidä Audi S4 Avantin¹ sisätiloja esimerkiksi Audi exclusive -valikoiman nahkapaketeilla (ks. kuva).

 • Audi S4 Avantin¹ tavaratilan koko on jopa 1 495 litraa takaistuimet laskettuina alas.

 • Lisävarusteena saatava MMI Navigointi plus - järjestelmä kosketusnäytöllä tuo käyttöösi monia Audi connect -palveluita.

 • Lisävarusteena saatava Audin tarkka virtuaalinen mittaristo tuo tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden ja kierrosluvun, näkyvästi esille.

Ulkopuoli – yksilöllistä urheilullisuutta

Audi S4 Avantin¹ urheilullisuus käy erityisen selväksi sivunäkymästä. Vakiovarustukseen kuuluu S urheilualusta, joka laskee maavaraa 23 mm A4 perusmalliin verrattuna. Jousitus ja vaimennus on säädetty tarkasti. Auto erottuu perusmallista myös edessä ja takana näkyvillä S-mallikohtaisilla elementeillä, kuten jäähdyttimen säleiköllä ja S-diffuusorilla. Audi S4 Avantin¹ vakiovakiovarusteisiin kuuluu 18 tuuman vanteet, ja lisävarusteina on laaja valikoima muitakin vaihtoehtoja. Kuvan ajoneuvossa on lisävarusteena saatavat 19-tuumaiset Audi Sport -alumiinivanteet, joissa on 5-puolainen tähtimäinen rakenne. Valitse suosikkisi 12 ulkoväristä tai persoonallinen ilme räätälöidyllä Audi exclusive -ulkovärillä.

Audi S4 Avant

Tehokas ja taloudellinen moottori

Audi S4 Avantin ajonautinnon takaa 3.0 TDI -moottori. V6-moottorin teho on 255 kW (347 hv) ja enimmäisvääntömomentti 700 Nm. Audi S4 Avant¹ vakuuttaa suorituskykynsä lisäksi myös taloudellisuudellaan ja ajomukavuudellaan. Tämän perustana toimii voimansiirtoon integroitu vakiovarustukseen sisältyvä 48 voltin kevythybridijärjestelmä (MHEV), johon kuuluu hihnatoiminen käynnistingeneraattori ja litiumioniakku. Näin saadaan aikaan useita etuja: kun esimerkiksi kaasupoljin vapautetaan nopeuden ollessa alle 160 km/h, moottori on mahdollista sammuttaa ja kytkeä polttoainetta säästävään rullaustilaan.

Audi S4 Avant

Sporttinen ja persoonallinen myös sisältä

Dynaaminen linja jatkuu Audi S4 Avantin¹ sisätiloissa. Alumiinisilla elementeillä ja S-logolla koristellut valaistut ovien kynnyslistat kuuluvat vakiovarusteisiin. Timanttitikkauksilla ja S-logolla koristellut S urheiluistuimet ovat myös vakiovaruste. Istuimen korkeus, asento pituussuunnassa, istuinkulma ja selkänojan kallistus ovat säädettävissä, ja istuimen korotetut sivuosat antavat hyvän tuen kaarreajossa. Kuvassa näkyy Audi exclusive -nahkatepaketti. Siihen kuuluu muun muassa musta nappanahkainen istuinverhoilu näyttävän punaisin kontrastiompelein. Tehosteväriä on myös ovien käsinojissa, keskikonsolissa sekä vaihdetangon suojuksessa.

Audi S4 Avant
Lue lisää säilytystilakonseptista

Teknologista edelläkävijyyttä

Audi S4 Sedan¹ on intuitiivisen kosketusnäytön myötä erinomaisen helppokäyttöinen. Infotainment-lisävarusteisiin kuuluu esimerkiksi digitaalinen Audi virtual cockpit plus -mittaristo. Kuljettajan eteen sijoitetulla tarkalla 12,3-tuumaisella näytöllä esitetään selvästi kaikki toiminnot, kuten nopeus ja kierrosluku. Muun muassa Audi connect key-² ja Audi phone box² -lisävarusteilla älypuhelin on mahdollista integroida ajoneuvoon.

Audi virtual cockpit Audi S4 Avant
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Näyttävä ja toimiva valaistus

Audi S4 Avant¹ tekee vaikutuksen myös edistyksellisillä ajovaloillaan. LED-ajovalot ovat vakiovaruste. Ne valaisevat näkymän kuin se olisi tulvillaan päivänvaloa. Lisävarusteena saatavien Matrix LED -ajovalojen ominaisuuksia ovat dynaaminen valaistus ja dynaamiset suuntavilkut. Valaistusjärjestelmä koostuu kamerajärjestelmästä, LED-valonlähteistä ja tarkasta optiikasta. Niiden ansiosta tie voidaan valaista tehokkaasti häikäisemättä kuitenkaan vastaantulevia ajoneuvoja. Kun auto lukitaan tai sen lukitus avataan, dynaamiset ajovalot tekevät vaikutuksen. Vakiovarusteiset LED-takavaloissa on dynaamiset suuntavilkut.

Audi S4 Avant
1
Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-kumppaniltasi tai osoitteesta www.audi.com/bluetooth.
2
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjiltä.
3
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
4
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.