S4 Avant > A4 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
S4 Avant

S4 Avant

Urheilullinen monitaituri.
Uusi Audi S4 Avant.

Audi S4 Avantissa erinomainen dynamiikka yhdistyy tyylikkyyteen ja farmariauton monipuolisuuteen. S-mallille ominaiset elementit sisällä ja ulkona viestivät auton urheilullisesta taustasta. 255 kW:n (347 hv) moottorin voima todella tuntuu. Suuren tavaratilansa ansiosta Audi S4 Avant suoriutuu arjen kuljetuksista vaivattomasti.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_AS4_A_191002.jpg
1920x1080_AS4_A_191002.jpg
  • Audi S4 Avantissa yhdistyvät farmariauton kätevyys ja urheiluauton dynamiikka.

  • Audi S4 Avantin¹ lisävarusteena saatava panoraamalasikatto päästää sisätilaan enemmän valoa parantaen sen viihtyisyyttä.

  • Värivalikoimassa on saatavilla myös laaja valikoima Audi exclusive -värejä (ks. kuva).

  • 255 kW:n (347 hv) 3.0 TDI -moottori (yhdistetty polttoaineenkulutus*: 6,3 l/100 km, yhdistetyt CO₂-päästöt*: 166–165 g/km) vääntömomentti on 700 Nm.

  • Audi S4 Avantin LED-takavalot ovat näyttävät ja helposti tunnistettavat.

  • Voit räätälöidä Audi S4 Avantin¹ sisätiloja esimerkiksi Audi exclusive -valikoiman nahkapaketeilla (ks. kuva).

  • Audi S4 Avantin tavaratilan koko on jopa 1 495 litraa takaistuimet laskettuina alas.

  • Lisävarusteena saatava MMI Navigointi plus - järjestelmä kosketusnäytöllä tuo käyttöösi monia Audi connect -palveluita.

  • Lisävarusteena saatava Audin tarkka virtuaalinen mittaristo tuo tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden ja kierrosluvun, näkyvästi esille.

Ulkopuoli – yksilöllistä urheilullisuutta

Audi S4 Avantin urheilullisuus käy erityisen selväksi sivunäkymästä. Vakiovarustukseen kuuluu S urheilualusta, joka laskee maavaraa 23 mm A4 perusmalliin verrattuna. Jousitus ja vaimennus on säädetty tarkasti. Auto erottuu perusmallista myös edessä ja takana näkyvillä S-mallikohtaisilla elementeillä, kuten jäähdyttimen säleiköllä ja S-diffuusorilla. Audi S4 Avantin vakiovakiovarusteisiin kuuluu 18 tuuman vanteet, ja lisävarusteina on laaja valikoima muitakin vaihtoehtoja. Kuvan ajoneuvossa on lisävarusteena saatavat 19-tuumaiset Audi Sport -alumiinivanteet, joissa on 5-puolainen tähtimäinen rakenne. Valitse suosikkisi 12 ulkoväristä tai persoonallinen ilme räätälöidyllä Audi exclusive -ulkovärillä.

Tehokas ja taloudellinen moottori

Audi S4 Avantin ajonautinnon takaa 3.0 TDI -moottori. V6-moottorin teho on 255 kW (347 hv) ja enimmäisvääntömomentti 700 Nm. Audi S4 Avant vakuuttaa suorituskykynsä lisäksi myös taloudellisuudellaan ja ajomukavuudellaan. Tämän perustana toimii voimansiirtoon integroitu vakiovarustukseen sisältyvä 48 voltin kevythybridijärjestelmä (MHEV), johon kuuluu hihnatoiminen käynnistingeneraattori ja litiumioniakku. Näin saadaan aikaan useita etuja: kun esimerkiksi kaasupoljin vapautetaan nopeuden ollessa alle 160 km/h, moottori on mahdollista sammuttaa ja kytkeä polttoainetta säästävään rullaustilaan.

Sporttinen ja persoonallinen myös sisältä

Dynaaminen linja jatkuu Audi S4 Avantin sisätiloissa. Alumiinisilla elementeillä ja S-logolla koristellut valaistut ovien kynnyslistat kuuluvat vakiovarusteisiin. Timanttitikkauksilla ja S-logolla koristellut S urheiluistuimet ovat myös vakiovaruste. Istuimen korkeus, asento pituussuunnassa, istuinkulma ja selkänojan kallistus ovat säädettävissä, ja istuimen korotetut sivuosat antavat hyvän tuen kaarreajossa. Kuvassa näkyy Audi exclusive -nahkatepaketti. Siihen kuuluu muun muassa musta nappanahkainen istuinverhoilu näyttävän punaisin kontrastiompelein. Tehosteväriä on myös ovien käsinojissa, keskikonsolissa sekä vaihdetangon suojuksessa.

Lue lisää säilytystilakonseptista

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee Audi S4 Avantista juuri sellainen kuin itse haluat.
6Y6Y_V99_Pyramid_AU49x_A4_Avant_001_00.jpg
Daytona-harmaa, helmiäisväri Daytona-harmaa, helmiäisväri
Mythos-musta, metalliväri Mythos-musta, metalliväri
Turbo-sininen Turbo-sininen
Navarra-sininen, metalliväri Navarra-sininen, metalliväri
Tango-punainen, metalliväri Tango-punainen, metalliväri
18” 5-Y-puolainen S design 18” 5-Y-puolainen S design
19” 10-puolainen "Turbine" design, platinanväriset, Audi Sport 19” 10-puolainen "Turbine" design, platinanväriset, Audi Sport
Alumiinivanteet, 5-puolainen "V" design, kontrastiharmaat, osittain kiillotetut Alumiinivanteet, 5-puolainen "V" design, kontrastiharmaat, osittain kiillotetut
19” 10-V-puolainen design, Audi Sport 19” 10-V-puolainen design, Audi Sport

Teknologista edelläkävijyyttä

Audi S4 Avant on intuitiivisen kosketusnäytön myötä erinomaisen helppokäyttöinen. Infotainment-lisävarusteisiin kuuluu esimerkiksi digitaalinen Audi virtual cockpit plus -mittaristo. Kuljettajan eteen sijoitetulla tarkalla 12,3-tuumaisella näytöllä esitetään selvästi kaikki toiminnot, kuten nopeus ja kierrosluku. Muun muassa Audi connect key-² ja Audi phone box² -lisävarusteilla älypuhelin on mahdollista integroida ajoneuvoon.

Audi S4 Avant virtuaalinen mittaristo
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Näyttävä ja toimiva valaistus

Audi S4 Avant tekee vaikutuksen myös edistyksellisillä ajovaloillaan. LED-ajovalot ovat vakiovaruste. Ne valaisevat näkymän kuin se olisi tulvillaan päivänvaloa. Lisävarusteena saatavien Matrix LED -ajovalojen ominaisuuksia ovat dynaaminen valaistus ja dynaamiset suuntavilkut. Valaistusjärjestelmä koostuu kamerajärjestelmästä, LED-valonlähteistä ja tarkasta optiikasta. Niiden ansiosta tie voidaan valaista tehokkaasti häikäisemättä kuitenkaan vastaantulevia ajoneuvoja. Kun auto lukitaan tai sen lukitus avataan, dynaamiset ajovalot tekevät vaikutuksen. Vakiovarusteiset LED-takavaloissa on dynaamiset suuntavilkut.

Audi S4 Avant
myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

1
-
2
Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-kumppaniltasi tai osoitteesta www.audi.com/bluetooth.
3
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjiltä.
4
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
5
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.