S4 Sedan > A4 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
S4 Sedan

S4 Sedan

Sporttisempi kuin koskaan.
Audi S4 Sedan.

Audi S4 Sedan jättää jälkensä sporttisella muotoilullaan: vakiomallista sen erottavat lukuisat S-mallikohtaiset elementit myös sisätiloissa. Voimakas mutta taloudellinen moottori saa auton kiihtymään nollasta sataan vain 4,8 sekunnissa.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
AS4_L_191004.jpg
AS4_L_191004.jpg
  • Audi S4 Sedan erottuu vakiomallista useilla S-mallikohtaisilla elementeillä.

  • Sen voi tunnistaa mattahopean värisistä alumiinisista sivuilmanottoaukoista.

  • Myös S-diffuusoria ympäröivä reunus on mattahopean väristä alumiinia.

  • Audi S4 Sedanin vakiovarustukseen kuuluu 18 tuuman vanteet.

  • Audi S4 Sedan on varustettu 255 kW:n (347 hv) V6 TDI -moottorilla (yhdistetty polttoaineenkulutus*: 6,3–6,2 l / 100 km, yhdistetyt CO₂-päästöt*: 164–163 g/km).

  • Vakiovarusteena saatava S -urheilualusta laskee Audi S4 Sedanin maavaraa 23 mm A4 perusmalliin verrattuna.

  • Sisätilojen kohokohtia ovat vakiovarusteisiin kuuluvat timanttitikatut ja S-logolla koristellut S -urheiluistuimet.

  • Lisävarusteena saatava Audin tarkka virtuaalinen mittaristo tuo tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden ja kierrosluvun, näkyvästi esille.

  • Lisävarusteena saatava MMI Navigointi plus - järjestelmä kosketusnäytöllä tuo käyttöösi monia Audi connect -palveluita.

Luonteeltaan urheilullinen

Audi S4 Sedanin urheilullisuus näkyy monissa elementeissä: esimerkiksi takana S-diffuusoria ympäröivä reunus on mattahopean väristä alumiinia, ja neljä S-pakoputkenpäätä on kromattu. Edessä on hunajakennorakenteinen yksiosainen jäähdyttimen säleikkö, jonka sisäelementit ovat mattahopean väristä alumiinia. Myös sivuilmanottoaukot on muotoiltu vastaavasti. Helmalevikkeet säkenöivät hopeanvärisinä. 18-tuumaiset alumiinivanteet ovat vakiovaruste. Audi Sport -lisävarusteista löydät kuitenkin monia vaihtoehtoja, kuten jopa 19-tuumaisia vanteita.

Sporttinen luonne numeroina¹

Teho

255

kW

(347 hv)

Vääntömomentti

700

Nm

Kiihtyvyys

4.8

s.

0–100 km/h

Audi S4 Sedan ajokuva sivulta

Urheilullinen ajotuntuma

Audi S4 Sedan on varustettu kolmelitraisella V6 TDI -moottorilla. Tehokkaan moottorin ansiosta (255 kW / 347 hv ja 700 Nm) auto kiihtyy nollasta sataan vain 4,8 sekunnissa. Sähköisesti rajoitettu maksiminopeus on 250 km/h. Voimansiirtoon integroitu vakiovarusteisiin sisältyvä 48 voltin kevythybridijärjestelmä (MHEV), johon kuuluu hihnatoiminen käynnistingeneraattori ja litiumioniakku, mahdollistaa paremman taloudellisuuden ja käyttömukavuuden. Näin saadaan aikaan useita etuja: kun esimerkiksi kaasupoljin vapautetaan nopeuden ollessa alle 160 km/h, Audi S4 Sedanin¹ moottori on mahdollista sammuttaa ja kytkeä polttoainetta säästävään rullaustilaan.

Tuntuvaa sporttisuutta

Dynaaminen linja jatkuu Audi S4 Sedanin sisätiloihin. Alumiinisilla elementeillä ja S-logolla koristellut valaistut ovien kynnyslistat kuuluvat vakiovarusteisiin. Timanttitikkauksilla ja S-logolla koristellut S urheiluistuimet ovat myös vakiovaruste. Istuimen korkeus, asento pituussuunnassa, istuinkulma ja selkänojan kallistus ovat säädettävissä, ja istuimen korotetut sivuosat antavat hyvän tuen kaarreajossa. Lisävarusteena saatava urheilullinen nahkaverhoiltu, kolmipuolainen ohjauspyörä tasaisella alaosalla on myös koristeltu S-logolla ja S-koristesaumoilla.

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee Audi S4 Sedanista juuri sellainen kuin itse haluat.
N6N6_V99_Pyramid_AU49x_A4_Limo_007_01.jpg
Turbo-sininen Turbo-sininen
Daytona-harmaa, helmiäisväri Daytona-harmaa, helmiäisväri
Glacier-valkoinen, metalliväri Glacier-valkoinen, metalliväri
Mythos-musta, metalliväri Mythos-musta, metalliväri
Tango-punainen, metalliväri Tango-punainen, metalliväri
18” 5-Y-puolainen S design 18” 5-Y-puolainen S design
19” 5-V-puolainen "Star" design, titaaninharmaat, Audi Sport 19” 5-V-puolainen "Star" design, titaaninharmaat, Audi Sport
19” 5-puolainen "Torsio" design, Audi Sport 19” 5-puolainen "Torsio" design, Audi Sport
19” 5-puolainen "Rotor" design, titaaninharmaat, Audi Sport 19” 5-puolainen "Rotor" design, titaaninharmaat, Audi Sport
19” 5-puolainen "V" design, kontrastiharmaat, osittain kiillotetut 19” 5-puolainen "V" design, kontrastiharmaat, osittain kiillotetut

Teknologista edelläkävijyyttä

Audi S4 Sedan on intuitiivisen kosketusnäytön myötä erinomaisen helppokäyttöinen. Infotainment-lisävarusteisiin kuuluu esimerkiksi digitaalinen Audi virtual cockpit plus -mittaristo. Kuljettajan eteen sijoitetulla tarkalla 12,3-tuumaisella näytöllä esitetään selvästi kaikki toiminnot, kuten nopeus ja kierrosluku. Muun muassa Audi connect key-² ja Audi phone box² -lisävarusteilla älypuhelin on mahdollista integroida ajoneuvoon.

Audi S4 Sedan virtuaalimittaristo
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä
Audi S4 Sedan

Upean toimivaa valaistusta

Audi S4 Sedan tekee vaikutuksen myös edistyksellisillä ajovaloillaan. LED-ajovalot ovat vakiovaruste. Ne valaisevat näkymän kuin se olisi tulvillaan päivänvaloa. Lisävarusteena saatavien Matrix LED -ajovalojen ominaisuuksia ovat dynaaminen valaistus ja dynaamiset suuntavilkut. Valaistusjärjestelmä koostuu kamerajärjestelmästä, LED-valonlähteistä ja tarkasta optiikasta. Niiden ansiosta tie voidaan valaista tehokkaasti häikäisemättä kuitenkaan vastaantulevia ajoneuvoja. Kun auto lukitaan tai sen lukitus avataan, dynaamiset ajovalot tekevät vaikutuksen. Vakiovarusteiset LED-takavaloissa on dynaamiset suuntavilkut.

Taattu ajomukavuus

Audi S4 Sedanin maavara on 23 mm matalampi kuin A4 perusmallissa vakiovarusteisiin kuuluvan S urheilualustan ansiosta. Jousitus ja vaimennus on säädetty tarkasti. S urheilualustaan on saatavilla myös sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet, jolla ajoneuvo voidaan sovittaa tehokkaasti erilaisiin olosuhteisiin ja joka tarjoaa entistä paremman ajodynamiikan ja -mukavuuden.

Audi S4 Sedan
myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

2
Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-kumppaniltasi tai osoitteesta www.audi.com/bluetooth.
3
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjiltä.
4
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
5
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.