• Q7 TFSI e
    Q7 TFSI e
    Hinta: alkaen 79 606,35 EUR

    Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,0–2,6 l/100km | Sähkö: 25,0–23,6 kWh/100 km

    CO2-päästöt, yhdistetty: 68–58 g/km

A5 Cabriolet > A5 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
A5 Cabriolet

A5 Cabriolet

Koe tunteet.
Audi A5 Cabriolet.

Koe ajonautinto, jossa vain taivas on rajana. Tunne Audi A5 Cabrioletin dynaamisuus eri tasoilla: modernisoidussa muotokielessä, edistyneissä teknologioissa ja voimakkaassa moottorissa.

Kauniit näkymät kaikista katselukulmista

Koe lumoava ajonautinto uudessa Audi A5 Cabrioletissa – etenkin, kun katto on alhaalla. Visuaalisesti auton muotoilu erottuu sporttisuudellaan kaikista eri kulmista. Leveät ilmanottoaukot ja kromilista antavat keulalle urheilullisen ja terävän ulkonäön. Sivuilla on sporttiset, keskeltä korostetut ovilistat. Ulkonevat pyöränkotelot korostavat 20 tuuman alumiinivanteita, jotka ovat saatavana lisävarusteena. Diffuusorin mattahopeanväriset vaakasuuntaiset alumiinikoristeet ja puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäiden koristeet antavat leveälle takaosalle vaikuttavan ilmeen. Katto avautuu ja sulkeutuu 15 sekunnissa jopa 50 kilometrin tuntinopeudessa.

Side and rear view Audi A5 Cabriolet

Kompromissit? Tarpeettomia

Audi A5 Cabrioletin sisätilassa korostetut vaakaelementit, uudelleen muotoiltu keskikonsoli ja lasia muistuttavat oviverhoilun listat luovat kiehtovaa tilan tuntua. Edistyneesti suunniteltuja sisätiloja täydentävät korkealaatuiset materiaalit, uusinta teknologiaa edustava infotainment-järjestelmä ja lisävarusteena saatava LED -sisävalopaketti. Okapinruskea nahkaverhoilu tai S line -designpaketti tuovat sisätilaan visuaalista lisäilmettä.

Audi A5 Cabriolet

Paras ajotyyli? Valinnanvapaus

Audi A5 Cabrioletin dynaaminen ohjaus tuo ajamiseen vastustamatonta sporttisuutta ja parantaa ajomukavuutta. Ohjauksen välityssuhde ja ohjausvoima mukautuvat tasaisesti ajonopeuteen. Koe omien mieltymystesi mukaan räätälöity ajonautinto Audi drive select -järjestelmän avulla. Voit valita useista vaihtoehdoista: dynaaminen, mukava, automaattinen, yksilöllinen ja taloudellinen. Hyötysuhteen parantamiseksi useimmissa TFSI- ja TDI-moottoreissa on myös 12 V:n kevythybridijärjestelmä, joka parantaa hyötysuhdetta. Joidenkin moottorivaihtoehtojen yhteydessä on saatavilla myös huipputeknologinen quattro-neliveto, joka luo poikkeuksellisen dynaamisen ajokokemuksen.

Audi A5 Cabriolet sivulta

Näe se, mitä muut eivät näe

Audin vakiomalliset LED-ajovalot edessä ja takana edustavat uutta pelkistettyä suunnittelua ja tekevät vaikutuksen älykkäällä olosuhteisiin muuntautuvalla valollaan. Lisävarusteena saatavilla on myös Matrix LED –ajovalot sekä Matrix LED-ajovalot Laser kaukovalolla, jolla on pitempi kantomatka ja parempi näkymä pitkilläkin etäisyyksillä.

Audi A5 Cabriolet takaa
1
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
2
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.