Uusi A5 Cabriolet > A5 > Audi Finland

Uusi A5 Cabriolet

Uusi Audi A5 Cabriolet.

Avaa ovi uuteen aikakauteen – uusi Audi A5 Cabriolet saa innostumaan pelkällä olemuksellaan. Ajoneuvon virtaviivaista ulkoasua on terävöitetty erityisesti linjakkaan olkalinjan kohdalta. Vaikka uuden A5 Cabriolet -mallin kori on yksi segmenttinsä kevyimmistä koriratkaisuista, se on silti luokkansa vahvin. Myös ajoneuvon sisätilat vaikuttavat muotoilullaan. Ajoneuvon ylellinen viimeistely ja tilavat mittasuhteet takaavat, että ajatuksillesi löytyy tilaa. Audi virtual cockpit -mittaristo, Bang & Olufsen -äänijärjestelmä ja jopa 30 erilaista kuljettajaa avustavaa järjestelmää viimeistelevät kattavat ominaisuudet.

Kuvat ja videot

Päivitä tietosi ennen kuin aloitat varustelun ja katso hyviä ehdotuksia kokoamaasi mallia varten. Kaikki kuvat ovat ladattavissa myös yksitellen tai pakettina.

Tutustu nyt

Kehittyneet akustiikkaratkaisut.

Akustisesti suunniteltu pehmeä katto vähentää melun kantautumista auton sisätiloihin. Polyuretaanivaahdosta valmistettu eristys parantaa merkittävästi auton sisätilojen akustiikkaa. Julkaisupäivästä alkaen A5- ja S5 Cabriolet -mallien kangaskattoa on saatavilla myös useissa eri väreissä. Helppokäyttöisen avausjärjestelmän ansiosta katto avautuu vain 15 sekunnissa ja sulkeutuu 18 sekunnissa. Katon voi avata jopa ajon aikana, kun ajonopeus on enintään 50 km/h.

  • 563x317_AA5_D_161043.jpg
    A5:n teknologiavalikoima

    Visioista tulee totta. Tee Audi A5 Cabriolet’sta entistäkin innovatiivisempi lisävarusteena tarjottavalla teknologialla.

    Lue lisää