A5 Coupé > A5 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
A5 Coupé

A5 Coupé

Huomion keskipiste?

Uudet elementit edessä, sivuilla ja takana saavat Audi A5 Coupén näyttämään entistä matalammalta ja leveämmältä ja antavat sille ripauksen eleganssia. Pinnan alta löytyy uusinta teknologiaa ja voimakkaat moottorit.

Kauniit näkymät kaikista katselukulmista

Audi A5 Coupén urheilullisuus tekee vaikutuksen – jo ennen ensimmäistä ajoa. Elegantissa kolmiovisessa mallissa on uudenlaista muotoilukieltä edustavat leveät ilmanottoaukot ja kromilistat, jotka antavat keulalle terävän sporttisen vaikutelman. Sivuilla urheilullisuutta alleviivaavat keskeltä korostetut ovilistat. Ulkonevat pyöränkotelot korostavat lisävarusteisiin kuuluvia 20 tuuman alumiinivanteita. Diffuusorin mattahopeanväriset vaakasuuntaiset alumiinikoristeet ja puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäiden koristeet antavat leveälle takaosalle vaikuttavan ilmeen. Muita Audi A5 Coupén varusteluvaihtoehtoja tarjoavat Advanced- ja S line -varustepaketit.

Front view Audi A5 Coupé

Näe se, mitä muut eivät näe

Audi A5 Coupén vakiomalliset LED-ajovalot edessä ja takana edustavat uutta pelkistettyä suunnittelua ja tekevät vaikutuksen älykkäällä olosuhteisiin muuntautuvalla valollaan. Lisävarusteena saatavilla on myös Matrix LED -ajovalot sekä Matrix LED-ajovalot Laser kaukovalolla, jolla on pitempi kantomatka ja parempi näkymä pitkilläkin etäisyyksillä.

A5 Coupé LED-valot

Yhteydet? Henkilökohtaiset ja digitaaliset

Lisävarusteena saatavan Audi phone boxin avulla voit kytkeä älypuhelimesi suoraan Audi A5 Coupé:en ja nauttia paremmasta puheluiden äänenlaadusta sekä johdottoman lataamisen eduista. Audi connect key -älypuhelinavaimen³ avulla voit myös lukita tai avata Audi A5 Coupén älypuhelimellasi³ – ilman varsinaista avainta.

Audi A5 Coupé
Audi A5 Coupe ambient light

Kompromissit? Tarpeettomia

Audi A5 Coupén vaakasuuntaisesti tyylitellyt sisätilojen elementit luovat upean tilan tunteen, jota hienostuneet materiaalit ja infotainment-järjestelmän uusin Audi-tekniikka korostavat. Lisäksi mallissa on uudenlainen keskikonsoli, lasia muistuttavat oviverhoilun listat ja valinnainen LED -sisävalopaketti. Sisätiloja voi muokata valitsemalla design-valikoimasta okapinruskean ja S line -designpaketin.

Paras ajotyyli? Valinnanvapaus

Audi A5 Coupén dynaaminen ohjaus tuo ajamiseen vastustamatonta sporttisuutta ja parantaa ajomukavuutta. Ohjauksen välityssuhde ja ohjausvoima mukautuvat tarkasti ajonopeuteen. Koe omien mieltymystesi mukaan räätälöity ajonautinto Audi drive select -järjestelmän avulla. Voit valita useista vaihtoehdoista: dynaaminen, mukava, automaattinen, yksilöllinen ja taloudellinen. Hyötysuhteen parantamiseksi useimmissa TFSI- ja TDI-moottoreissa on myös 12 V:n kevythybridijärjestelmä. Joidenkin moottorivaihtoehtojen yhteydessä on saatavilla myös huipputeknologiaan perustuva quattro ultra-neliveto, joka luo poikkeuksellisen dynaamisen ajokokemuksen.

Audi A5 Coupé takaa
myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

1
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
2
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
3
Ota yhteyttä Audi-jälleemyyjään tai vieraile osoitteessa www.audi.com/bluetooth, jos haluat lisätietoja Audi-yhteensopivista älypuhelimista.