A5 Sportback g-tron > A5 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
A5 Sportback g-tron

A5 Sportback g-tron

Elegantti kaasutoiminen coupé.
A5 Sportback g-tron.

Audi A5 Sportback g-tron on perheille sopiva innovatiiviseen maakaasuteknologiaan perustuva viisiovinen auto. Erinomaisen taloudellisuuden lisäksi se tekee vaikutuksen elegantilla muotoilullaan, toiminnallisilla sisätiloillaan sekä laajalla valikoimalla edistyksellisiä teknologioita.

Audi A5 Sportback g-tron numeroina

Kaasusäiliön tilavuus

17,3

kg

paineistettu bio-/maakaasu

Polttoainesäiliön tilavuus

7

litraa

bensiini

Yllä olevat tiedot koskevat autoja, joissa on 17–20-tuumaiset renkaat.
Dynamic driving shot Audi A5 Sportback g-tron

Tehokas tiellä

Käytämme termiä g-tron, kun viittaamme paineistettua maakaasua käyttävään teknologiaan. Kaasun palaessa ajoneuvo tuottaa vain pieniä hiukkasmääriä. Audi A5 Sportback g-tronin paineistetulla bio-/maakaasulla toimiva 2,0 litran TFSI-moottori tuottaa 125 kW:n (170 hv) tehon ja suurimman vääntömomentin 270 Nm. Kiihtyvyys nollasta sataan 8,4 sekuntia.

A5 Sportback g-tron takaa

Vaihtoehtoinen käyttövoima

Vakiovarusteluun kuuluvassa kuljettajan informaatiojärjestelmässä on 7-tuumainen värinäyttö, josta näet yhdellä silmäyksellä esim. polttoainemittarin ja jäljellä olevan toimintasäteen. Audi A5 Sportback g-tronin¹ kaasusäiliön tilavuus on 17,3 kg. Jos kaasu on vähissä, auto vaihtaa automaattisesti varakäytölle, jossa käytettävissä on seitsemän litraa bensiiniä.

Audi A5 Sportback g-tronin ohjaamo
Lue lisää digitaalisista palveluista

Lisäarvoa älypuhelimella

Innovatiivisen tekniikan ansiosta voit hyödyntää älypuhelintasi⁴ Audi A5 Sportback g-tronin¹ arkisessa käytössä. Avaa ja sulje auton lukitus lisävarusteena saatavalla Audi connect key-älypuhelinavaimella (Käytettävissä vain Android -älypuhelimilla). Sinun tarvitsee vain pitää älypuhelinta ajajan ovenkahvan keskikohdan lähellä, kun ominaisuus on kytketty. Sisällä lisävarusteena saatava Audi phone box (ks. kuva) kytkee älypuhelimesi⁴ Audi A5 Sportback g-tronin¹ ulkoiseen antenniin ja mahdollistaa laadukkaan puheluyhteyden. Jos älypuhelimesi on Qi-standardin mukainen, voit ladata sen induktiivisesti Audi phone boxissa.

Audi A5 Sportback g-tron ja Audi phone box

Tilava ja muunneltava

Audi A5 Sportback g-tronin¹ sisätiloissa on avaraa tilan tuntua. Tilaa on runsaasti jopa viidelle henkilölle. Edessä esimerkiksi yhtenäinen, nauhamainen ilmastointiaukko ja pidennetty yläpuolinen käyttöpalkki korostavat sisätilojen leveyttä. Uudelleen muotoillun keskikonsolin sisäosa, ovipaneeli, kuljettajan sivuilmaventtiili ja muut elementit ovat laadukasta lasimaista materiaalia. Uuden kiinnitysjärjestelmän avulla voit mukauttaa sisätiloja tarpeidesi mukaan. Lisävarusteena saatava Design selection -sisätilapakettiin kuuluu esim. monivärinen tunnelmavalaistus.

Audi A5 Sportback g-tronin takaistuimet

Kirkkaat ajovalot

Audi A5 Sportback g-tronissa¹ on vakiovarusteena Matrix LED -ajovalot. Lisävarusteena saatavilla Matrix LED -ajovalot Laser kaukovaloilla. Audi Laser kaukovalo täydentää LED kaukovaloa noin 70 km/h nopeudesta alkaen. Lähes kaksinkertainen valojen kantama auttaa parantamaan turvallisuutta huomattavasti.

Audi A5 Sportback g-tronin LED-ajovalot

Elegantti ja urheilullinen – muotoilu

Muotokielessä on vaikutteita ylellisestä mallistostamme, joten Audi A5 Sportback g-tron¹ on esteettisesti erittäin näyttävä – samalla uudet elementit välittävät entistä urheilullisempaa ilmettä. Leveä ja matalaprofiilinen Singleframe-säleikkö, yläpuoliset ilmaraot ja sivulla olevat suuret ilmanottoaukot antavat keulalle dynaamisen ilmeen. Keskikohtaan päin sisennetty kynnyslista saa auton näyttämään kapeammalta. Takaosaa hallitsee vaakasuoralla tasolla varustettu diffuusori ja puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät. Takaluukun g-tron -logo ilmaisee, että auto on maakaasukäyttöinen. Varapyörän tilalle sijoitetut kaasusäiliöt säästävät tilaa – joten voit käyttää tavaratilaa normaalisti.

myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

1
Yhdistetty polttoaineenkulutus*: Paineistettu bio-/maakaasu 4,5 kg / 100 km Yhdistetyt CO₂-päästöt *: Paineistettu bio-/maakaasu 122-134 g/km.
2
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect tai Audi-jälleenmyyjältäsi.
3
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
4
Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-jälleenmyyjältäsi tai osoitteesta www.audi.com/bluetooth