• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

 • Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 88–72 g/km

A5 Sportback g-tron 2019 > A5 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
Der A5 Sportback g-tron

A5 Sportback g-tron

Urheilullinen ja tyylikäs – ja aivan omaa luokkaansa.
A5 Sportback g-tron.

Yhdistetty polttoaineenkulutus *: bio-/maakaasu 3,8–4,1 kg / 100 km
Yhdistetyt CO₂-päästöt *: bio-/maakaasu 125–131 g/km

Audi A5 Sportback g-tron on kiehtova yhdistelmä dynaamisuutta ja coupé-mallin sulavaa linjakkuutta.

Tehokas ja taloudellinen

g-tron tarkoittaa ajoneuvoa, joka on suunniteltu käytettäväksi bio-/maakaasulla (CNG). Voit tankata sen millä tahansa bio-/maakaasutankkausasemalla. Voit käyttää esimerkiksi tavaratilaa tavalliseen tapaan, sillä maakaasusäiliöt on sijoitettu tilan säästämiseksi varapyöräsyvennykseen. Maakaasun ollessa lopussa auto siirtyy käyttämään bensiiniä ilman, että edes huomaat sitä.

Moottori
Lue lisää ajojärjestelmästä

Urheilullinen luonne

Audi A5 Sportback g-tron näyttää dynaamisen luonteensa kaasupoljinta painettaessa. 125 kW:n (170 hv) ja 2,0 litran TFSI-moottorin ansiosta auto kiihtyy nollasta sataan 8,4 sekunnissa. Enimmäisvääntö on 270 Nm.

A5 Sportback g-tron edestä

Vaikuttava ulkonäkö

Urheilullinen Audi A5 Sportback g-tron hurmaa ensisilmäyksellä. Lähemmässä tarkastelussa voi huomata useita ajoneuvon urheilullista luonnetta korostavia suunnitteluominaisuuksia. Sivusuunnasta erottuvat hyvin edukseen etenkin aaltomainen olkalinja ja voimakkaat kaarevat linjat pyöränkotelojen yläpuolella. Etuosaa hallitsevat suuri yksiosainen säleikkö ja leveät ilmanottoaukot.

A5 Sportback g-tron sivulta

Suunnitellaan yhdessä

Kun valintasi on Audi A5 Sportback g-tron, voit odottaa korkealaatuisia materiaaleja ja tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Voit myös muokata sisätilaa toiveidesi ja mieltymystesi mukaiseksi. Valitse lisävarusteina vaikka urheiluistuimet ja ylelliset nahkayksityiskohdat. Infotainment-järjestelmässä on laaja valikoima lisävarusteita aina korkean resoluution käyttöelementeistä tehokkaisiin äänentoistojärjestelmiin ja erikoisominaisuuksiin, kuten Audi phone boxiin, jolla voit yhdistää älypuhelimesi saumattomasti ajoneuvoon.

A5 Sportback g-tron sisätilat

Kaikki yhdellä silmäyksellä

Näet kaikki tärkeimmät tiedot, lukemat ja näytöt maakaasutason ilmaisin mukaan luettuna sekä edessä olevasta mittaristosta että lisävarusteena saatavasta MMI navigointi plus -järjestelmästä.

Audi A5 Sportback g-tron ohjaamo
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Tasapainoinen kokonaisuus

Urheilullinen ja dynaaminen. Tyylikästä muotoilua ja toiminnallisuutta. Audi A5 Sportback g-tronissa yhdistyvät kaikki nykyaikaisen premium coupé -mallin parhaat puolet.

A5 Sportback g-tron