• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

 • Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 87–72 g/km

S5 Coupe 2020 > A5 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
The Audi S5 Coupé TDI

S5 Coupé TDI 2020

Urheilullista eleganssia.
Audi S5 Sportback TDI.

Eleganssia ja urheilullisuutta. Ulkopuolella uusi muotokieli ja S-sarjan elementit antavat Audi S5 Coupe TDI:lle sporttisuutta. Sisäpuolella tehokas TDI-moottori tuo ajamiseen vastustamatonta urheiluauton tuntua.

Sen tavoite? Vastata kaikkiin tavoitteisiin

Audi S5 Coupe TDI -mallin urheilullinen ilme jatkuu sisätiloissa S-sarjalle tyypillisillä elementeillä, kuten valinnaisilla S urheiluistuimilla, vakiomallisilla harjatusta alumiinista valmistetuilla somistelistoilla ja kolmipuolaisella nahkaverhoillulla monitoimiurheiluohjauspyörällä, jossa on S-logo ja kontrastitikkaus. Sisätilan korostetut vaakaelementit, korkealaatuiset materiaalit ja viimeisintä teknologiaa edustava infotainment-järjestelmä luovat erityisen tilan tunteen, jota voit muokata yksilöllisemmäksi Audi exclusive -varustevalikoiman avulla.

Audi S5 Coupé TDI ohjaamo

Intuitio? Ja kaikki tarkasti hallinnassa

Audi S5 Coupe TDI:n infotainment-järjestelmää voi käyttää intuitiivisesti 10,1-tuumaisella MMI-kosketusnäytöllä, jossa on tuntoaistiin perustuva palaute. Lisävarusteena on saatavilla Audi virtual cockpit plus -mittaristo, jossa ajoneuvon keskeiset tiedot näkyvät 12,3-tuumaisella Full HD -näytöllä, joka on sijoitettu kuljettajan näkökenttään. S-sarjan muotoiluteeman mukaisesti kierroslukumittari on sijoitettu näytön keskelle.

Audi S5 Coupé TDI, Audi virtual cockpit -mittaristo
Urheilullisuus lukuina

Teho

255

kW

(347 hv)

Suurin vääntömomentti

700

Nm

Huippunopeus

250

km/h

rajoitettu

Tunnetko olosi urheilulliseksi? Se alkaa, kun pääset liikkeelle

Audi S5 Coupe TDI:n voimanpesä on 3,0-litrainen TDI-moottori, jonka teho on 255 kW (347 hv) ja suurin vääntömomentti 700 newtonmetriä. Kiihtyvyys 0–100 km/h on alle viisi sekuntia, ja elektronisesti rajoitettu huippunopeus on 250 km/h. Sport-tasauspyörästöllä varustettu quattro-neliveto säätelee vääntömomenttia aktiivisesti akselien välillä. Dynaaminen ohjaus säätää ohjauksen välityssuhdetta ja ohjausvoimaa ajonopeuden mukaan ja parantaa siten ajomukavuutta ja hyötysuhdetta. Tässä osansa tekee myös 48 V:n kevythybridijärjestelmä. Kaikkien näiden järjestelmien yhdistelmä tuottaa lumoavan ajokokemuksen. Audi drive select -järjestelmän avulla voit valita toimintatiloja yksilöllisten mieltymystesi mukaan: dynaaminen, mukava, automaattinen, yksilöllinen tai taloudellinen.

The Audi S5 Coupé TDI