• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

 • Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 87–72 g/km

S5 Sportback 2020 > A5 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
The Audi S5 Sportback

S5 Sportback TDI 2020

Tehokas ja upea.
Audi S5 Sportback TDI.

Audi S5 Sportback TDI:ssä on tilaa koko perheelle – ja urheiluauton tehokkuus. Suuret sisätilat ja voimakas TDI-moottori tuovat tähän 5-oviseen malliin jotain erityistä. Audi S5 Sportback miellyttää myös silmää uuden muotokielensä ja S-sarjaan vakiona kuuluvien ulkoasuelementtiensä ansiosta.

Kokonaiskuva? Pienintä yksityiskohtaa myöten

Audi S5 Sportback TDI:n uusi muotokieli antaa urheilullisen ja tyylikkään vaikutelman kaikista katselukulmista. Vakiomalliset S-sarjan elementit luovat erityisen ilmeen auton ulkomuodolle: S-sarjan puskuri, mattatitaaninmusta hunajakennorakenteinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on mattahopeanväriset alumiinikoristeet, sekä leveät kehystetyt ilmanottoaukot ja mattahopeanvärinen alumiininen blade edessä. Sivuilla erottuvat 18-tuumaiset renkaat ja S sport -urheilullinen alusta, mattahopeanväriset ulkopeilit sekä ovien kynnyslistoissa oleva valaistu S-logo. S-sarjan diffuusori, jota kiertää mattahopeanvärinen koristelista, sekä kromiset S-sarjan kaksoispakoputket ja S-sarjan takaspoileri antavat leveälle takaosalle vaikuttavan ilmeen.

Audi S5 Sportback TDI

Sen tavoite? Vastata kaikkiin tavoitteisiin

Audi S5 Sportback TDI -mallin sisätilat erottuvat sporttisuudella ja S-sarjalle tyypillisillä elementeillä, kuten valinnaisilla S urheiluistuimilla, vakiomallisilla harjatusta alumiinista valmistetuilla somistelistoilla sekä kolmipuolaisella nahkaverhoillulla monitoimiurheiluohjauspyörällä, jossa on S-logo ja kontrastitikkaus. Uuteen muotokieleen kuuluvat sisätilan vaakaelementit, korkealaatuiset materiaalit ja viimeisintä teknologiaa edustava infotainment-järjestelmä, jotka yhdessä luovat erityistä tilan tuntua. The Audi exclusive -varusteet tarjoavat lisää yksillöllisiä varustevaihtoehtoja.

Audi S5 Sportback TDI ohjaamo

Intuitio? Ja kaikki tarkasti hallinnassa

Audi Sportback TDI:n toimintoja, kuten lisävarusteena saatavaa MMI navigation plus -järjestelmää, voi käyttää intuitiivisella 10,1-tuumaisella MMI-kosketusnäytöllä, jossa on tuntoaistiin perustuva palaute. Audi S5 Sportback TDI -malliin on saatavilla myös Audi virtual cockpit plus -mittaristo, joka näyttää ajoneuvon keskeiset tiedot 12,3-tuumaisella kuljettajan näkökenttään sijoitetulla Full HD -näytöllä. S-sarjalle tyypillisessä muotoilussa kierroslukumittari on selkeästi esillä.

Audi S5 Sportback TDI Audi virtual cockpit
Urheilullisuus lukuina

Teho

255

kW

(347 hv)

Suurin vääntömomentti

700

Nm

Huippunopeus

250

km/h

rajoitettu

Tunnetko olosi urheilulliseksi? Se alkaa, kun pääset liikkeelle

Kiihtyvyys 0–100 km/h on alle viisi sekuntia. Elektronisesti rajoitettu huippunopeus 250 km/h. 3,0-litrainen TDI-moottori tarjoaa käyttöösi 255 kW:n tehon (347 hv) ja 700 Nm:n vääntömomentin. Tämän lisäksi ominaisuuksiin kuuluu sport-tasauspyörästöllä varustettu quattro-neliveto, joka säätelee vääntömomenttia tasaisesti akselien välillä, yhdistettynä dynaamiseen ohjaukseen, joka mukauttaa ohjauksen välityssuhteen ja ohjausvoiman ajoneuvon nopeuteen. 48 V:n kevythybridijärjestelmä parantaa voimakkaan moottorin hyötysuhdetta. Ja Audi drive select -järjestelmän avulla voit vaikuttaa suoraan auton käsiteltävyyteen valitsemalla sopivan asetuksen: dynaaminen, mukava, automaattinen, yksilöllinen tai taloudellinen.

Front view Audi S5 Sportback TDI