Audi A6 allroad quattro - A6-mallisto - Audi.fi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A6 allroad quattro

A6 allroad quattro

Monipuolinen, tehokas, vaikuttava.
The Audi A6 allroad quattro.

Audi A6 allroad quattro on yhdistelmä farmariauton ajomukavuutta ja monikäyttöisyyttä sekä allroad-auton tyypillisiä ominaisuuksia, joita ovat muun muassa jatkuvatoiminen quattro-neliveto, vaikuttava ajokokemus ja erottuva offroad-muotoilu. Käytettävissä on myös runsaasti digitaalista teknologiaa. Vuonna 1999 julkaistu Audi A6 allroad quattro juhlistaa 20-vuotispäiviään neljännen sukupolven mallilla.

Ota yhteyttä

Kysy myyjältä!

Pyydä tarjous, tiedustele toimitusaikaa tai kysy lisätietoja tästä autosta suoraan lähimmältä Audi-liikkeeltäsi.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-design-AA6_D_181044_1.jpg
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-design-AA6_D_181044_1.jpg
  • Audi A6 allroad quattrossa on vakiovarusteena jatkuvatoiminen quattro-neliveto.

  • Monet Audi A6 allroad quattron ominaisuudet viittaavat maastoajoon: esimerkiksi pyöränkaarissa on väritehoste.

  • Single frame jäähdyttimen säleikön pystytuet antavat Audi A6 allroad quattrolle järeän ilmeen.

  • Audi A6 allroad quattron vetokyky on peräti 2,5 tonnia.

  • Monien allroad-jousitusominaisuuksiensa ansiosta Audi A6 allroad quattro soveltuu myös maastoajoon.

  • Audi A6 allroad quattron sisätilat voidaan yksilöidä omien mieltymysten mukaan esimerkiksi istuinverhoilulla ja somistelistoilla.

  • Maastoajossa Audi A6 allroad quattron kallistuskulma näkyy lisävarusteisen MMI Navigointi plus -infotainment -järjestelmän ylemmässä näytössä.

Intensiivinen ajokokemus

Ajodynamiikassa ja ajomukavuudessa Audi A6 allroad quattro on todellinen monitaituri. Vakiovarusteisen quattro-nelivedon ansiosta pito, turvallisuus ja käsiteltävyys ovat entistä paremmat. Itselukittuvalla keskitasauspyörästöllä varustettu quattro -neliveto jakaa vääntömomentin tilanteen mukaan etu- ja taka-akselille. Vakiovarusteinen mukautuvilla ilmajousitus säätää ajoneuvon iskunvaimennusta automaattisesti. Maavara on enimmillään 45 millimetriä korkeampi kuin Audi A6 Avantissa. Vakiovaruste on myös Audi drive select -ajodynamiikkajärjestelmä, jolla voidaan aktiivisesti vaikuttaa Audi A6 allroad quattron ominaisuuksiin. Käytettävissä on seitsemän tilaa, mukaan lukien allroad- ja offroad-tilat maastoajoon. 3.0 TDI -moottorista on valittavissa kolme tehoversiota (yhdistetty polttoaineenkulutus*: 6,6–5,8 l / 100 km, yhdistetyt CO₂-päästöt*: 172–152 g/km): 170 kW (231 hv), 210 kW (286 hv) tai 257 kW (349 hv). Tehokkaimmalla moottorilla Audi A6 allroad quattron kiihtyvyys 0–100 km/h on 5,2 sekuntia.

A6 allroad quattro
Lue lisää ajodynamiikasta
Lisätietoja säilytystilasta

Digitaalinen kokemus

Kuljettajan näkökentässä ja ohjauspaneelissa on tärkeää infotainment-teknologiaa. Lisävarusteisessa Audi virtual cockpit plus -mittaristossa on digitaalinen ja erittäin tarkka 12,3 tuuman infonäyttö, josta nopeus, kierrosluku ja muut tiedot on helppo katsoa. Valittavana on klassinen, dynaaminen ja urheilullinen esitystila. Lisävarusteena on saatavilla myös MMI Navigointi plus -järjestelmä kosketusnäytöllä, joka mahdollistaa Audi connect¹ -palveluiden käytön.

Audi A6 allroad quattron ohjaamo
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Näyttävät ja tehokkaat ajovalot

Edistykselliset ajovalot sulautuvat hyvin Audi A6 allroad quattron ainutlaatuiseen ulkoasuun. LED-ajovalot ovat vakiovaruste. Lisävarusteena saatavilla olevat HD Matrix LED -ajovalot dynaamisella valaistuksella ja dynaamisilla suuntavilkuilla parantavat turvallisuutta, tehokkuutta ja tunnistettavuutta.

Audi A6 allroad quattron valot
1
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjiltä.
2
Huomaa, että avustavat järjestelmät ainoastaan tukevat kuljettajaa ajamisessa järjestelmän rajojen puitteissa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja siihen tarvittavasta huomiokyvystä.