Audi A6 allroad quattro | Tilava neliveto farmari | Audi
A6 allroad quattro takaa

A6 allroad quattro

Audi A6 allroad quattro merkki

Monipuolinen, tehokas, vaikuttava

A6 allroad quattrossa yhdistyvät Avantin edut quattron tunnusomaisiin neliveto-ominaisuuksiin, kuten jatkuva quattro-neliveto sekä huomiota herättävä maastoajoon sopiva muotoilu.

Audi A6 allroad quattro

Tekniset tiedot ja mitat

Osta Audi A6 allroad quattro

Osta A6 allroad quattro.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Ehdoton valinta maastoon – ulkopuoli

Takaosan loppuhuipennuksena ovat allroad-mallikohtainen diffuusori ja pohjasuojus. Etu- ja takapuskurin alaosat, pyöränsuojukset ja kynnykset on vakiovarusteena maalattu kontrastivärisiksi Scandium-mattaharmaalla. Nämä osat ovat lisävarusteena saatavina myös väreinä Manhattan-harmaa, metalliväri⁸ ja korinväri⁸.

Sivu- ja takakuva Audi A6 allroad quattro

Dynaaminen olemus: Sivulta katsottuna maalatut pyöränsuojukset, quattro-logolla varustetut kynnykset ja tukien päälle asennetut kattokaiteet vetävät katseet puoleensa. Audi A6 allroad quattrossa on 18 tuuman vanteet vakiovarusteena. Lisävarusteena on saatavilla jopa 21-tuumaiset Audi Sport -vanteet²,⁸.

Urheilullisuutta ja yksilöllisyyttä – sisätilat

Audi A6 allroad quattron tilavien sisätilojen ansiosta matkustajilla on runsaasti pää- ja jalkatilaa kaikilla istumapaikoilla.

Audin sovelluskauppa omassa Audissasi

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

MMI-järjestelmä ja Apple Music

Sisäänrakennettu Apple Music¹⁰: Nauti äärimmäisestä musiikkikokemuksesta Apple Musicin¹⁰ avulla. Suoratoista saumattomasti yli 100 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia — suoraan autosi MMI-näytöltä. Soita suosikkimusiikkiasi ja löydä uutta musiikkia, josta voisit pitää.

Huomaa: Kuva Audi A6 Sedan -mallista.

Henkilökohtaista, ei tavallista

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi¹² kohdassa Teemat⁸,¹⁴ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: Ambiente-valaistuksen plus⁸-paketti säätää automaattisesti väritunnelman teemaan sopivaksi.

Teemavalaistus Audin ohjaamossaTeemavalaistus Audin ohjaamossa

Huomaa: Kuva Audi A6 Avant -mallista. MMI-näytön tausta: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Intensiivinen ajokokemus

Vakiovarusteinen quattro-neliveto yhdessä ultratekniikan kanssa valvoo jatkuvasti ajo-olosuhteita ja jakaa vääntömomentin etu- ja taka-akselille tilanteen edellyttämällä tavalla. Vakiovarustukseen kuuluu myös ilmajousitus säädettävine iskunvaimentimineen, jotka säätävät auton korkeutta automaattisesti. Maavara on enimmillään 39 millimetriä korkeampi kuin Audi A6 Avantissa.

 Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

1
Yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 155−169 g/km; yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 5,9–6,4 l/100 km (WLTP).
2
Audi Sport GmbH.
3
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
4
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne avustavat kuljettajaa ajon aikana. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
5
Toiminnot voivat vaihdella riippuen saatavuudesta eri maissa ja auton varustelusta. Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
6
-
7
-
8
Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
9
-
10
Lisätietoja saatavuudesta maassasi saat Audi-jälleenmyyjältä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc.:n tai sen sidosyritysten tavaramerkkejä. Apple Music on osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Se edellyttää datapakettia ja Apple Music -käyttäjätiliä. Seurauksena saattaa olla lisäkustannuksia. Apple Music varaa itselleen oikeuden poistaa palvelu käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältäsi.
11
-
12
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
13
Osa Audi connect Navigation & Infotainment (JT3) -palvelua.

Holoride-teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin

3D VR -lasien käyttö matkan aikana:
- on sallittu vain toisen istuinrivin reunapaikkojen matkustajille
- on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille
- on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi ulottua edessään oleviin esineisiin (esim. etuistuimen takaosaan) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet);
- on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -laseihin.

Lisätietoa Holoride-järjestelmästä saa osoitteesta www.holoride.com.
14
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.