A6 Avant TFSI e | Tilava farmari, ladattava hybridi | Audi
Audi A6 Avant TFSI e sivulta

A6 Avant TFSI e

Audi A6 Avant TFSI e Land of quattro nyt alkaen 63 990 €.

Erikoishinnoitellut Avant-mallit nyt Sedan-mallin hinnalla alk. 63 990 €. Tarjous koskee maassa olevia uusia varastoautoja ja on voimassa 3.6.–31.8.2024. Kysy saatavuudesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinta aiemmin 65 990 €.

Katso tilauskannassa ole nopean toimituksen valikoima.

Videoesittely

Tutustu Audi A6 Land of quattro -malliston ominaisuuksiin ja varusteluun oheisella videolla.

00:00 | 00:00

Sähköinen toimintamatka n.

65–67

km³,¹⁵

Kiihtyvyys (0–100 km/h)

5,7–6,3

s¹⁵

Järjestelmän teho

220–270

kW¹⁵

Sähköistetty ja käytännöllinen

Innovatiivinen pistokehybridi ja erinomainen käytettävyys viidelle arjen menoissa – Audi A6 Avant TFSI e.

Audi A6

Tekniset tiedot ja mitat

Osta Audi A6 Avant TFSI e

Osta A6 Avant TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Tarkan valinnan edut

Audi A6 Avant TFSI e -mallissa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: täyssähköisessä tilassa auto tuottaa erittäin vähän melua eikä yhtään paikallisia päästöjä. Yhdessä TFSI-polttomoottorin kanssa voit myös nauttia Audille luonteenomaisesta ajodynamiikasta. Energian talteenoton ansiosta järjestelmä syöttää akkuun virtaa ajon aikana.

Helppoa latausta

Audi A6 Avant TFSI e -mallin lataamiseen on useita eri vaihtoehtoja sekä kotona että tien päällä.

Kotilataus

Lataaminen kotona: Latauskapasiteetti⁵ kotona on enintään 7,4 kW, ja voit valita kompaktin e-tron-latausjärjestelmän tai kätevästi seinälle asennettavan Audi-kotilatausaseman⁶,⁸ väliltä.

Todellista läsnäoloa

Audi A6 Avant TFSI e tekee vaikutuksen laajalla varustelullaan – dynaamista ja urheilullista ilmettä ulkopuolella, mukavaa ja toiminnallista tunnelmaa sisätiloissa. Tähän kuuluvat muun muassa 19-tuumaiset vanteet, punaiset jarrusatulat, Matrix LED -ajovalot ja urheilulliset etuistuimet.

Urheilullinen muotoilu vakiovarusteena: Audi A6 Avant TFSI e tekee vaikutuksen niin suorituskyvyllään kuin urheilullisella muotoilullaan. Menevää ilmettä tuovat uudistettu Audi Singleframe -säleikkö ja mustaan tyylipakettiin kuuluvat sivun ilmanottoaukkojen somisteet ja musta diffuusori.

Monipuolinen ja käytännöllinen

Avaran tilakonseptin ansiosta Audi A6 Avant TFSI e -mallissa on runsaasti tilaa viidelle henkilölle. Lisäksi sähkömoottorin akku on sijoitettu tavaratilan alapuolelle siten, että matkatavaroille on tilaa noin 1 535 litraa, kun istuimet ovat taitettuina alas.

Animaatio Audi A6 Avant TFSI e:n tavaratiloista

Audin sovelluskauppa omassa Audissasi

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta. Esimerkiksi Amazonin puhepalvelun Alexan⁹ kautta voit kuunnella uutisia, hakea esiin säätietoja tai urheilutuloksia, suoratoistaa musiikkia ja paljon muuta.

MMI-järjestelmä, jossa Apple Music

Sisäänrakennettu Apple Music¹⁰: Nauti äärimmäisestä musiikkikokemuksesta Apple Musicin¹⁰ avulla. Suoratoista saumattomasti yli 100 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia — suoraan autosi MMI-näytöltä. Soita suosikkimusiikkiasi ja löydä uutta musiikkia, josta voisit pitää.

Huomaa: Kuva Audi A6 Sedan -mallista.

Henkilökohtaista, ei tavallista

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi¹² kohdassa Teemat⁸,¹⁴ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: Ambiente-valaistuksen plus⁸-paketti säätää automaattisesti väritunnelman teemaan sopivaksi.

Teemavalaistus ohjaamossaTeemavalaistus ohjaamossa

Huomaa: Kuva Audi A6 Avant -mallista. MMI-näytön tausta: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

1
Yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 29−33 g/km (WLTP); yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,3–1,6 l/100 km (WLTP); yhdistetty virrankulutus¹: 19,6–21,3 kWh/100 km (WLTP).
2
Yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,3–1,6 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 19,6–21,3 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 29–32 g/km. Autoon on saatavissa kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-mittaustavan mukaan.
3
Yhdistetty toimintamatka sähköllä WLTP-mittauksen mukaisesti 18–20 tuuman vanteilla.
4
Voi lisätä polttoaineenkulutusta.
5
Latausteho määräytyy toimitetun voimavirtapistokkeen ja verkkovirran markkinakohtaisten ominaisuuksien mukaan.
6
Saatavilla Volkswagen Group Charging GmbH -yrityksestä (Elli).
7
Lisätietoja e-tron Charging Service -latauspalvelusta on osoitteessa https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-fi.
8
Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
9
-
10
Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjältä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc.:n tai sen sidosyritysten tavaramerkkejä. Apple Music on osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Se edellyttää datapakettia ja Apple Music -käyttäjätiliä. Seurauksena saattaa olla lisäkustannuksia. Apple Music varaa itselleen oikeuden poistaa palvelu käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältäsi.
11
-
12
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
13
Osa Audi connect Navigation & Infotainment (IT3) -palvelua.

Holoride-teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin.

3D VR -lasien käyttö matkan aikana:
- on sallittu vain toisen istuinrivin reunapaikkojen matkustajille
- on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille
- on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi ulottua edessään oleviin esineisiin (esim. etuistuimen takaosaan) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet);
- on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -laseihin.

Lisätietoa Holoride-järjestelmästä saa osoitteesta www.holoride.com.
14
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
15
Ilmoitetut arvot koskevat vain mallia Audi A6 Sedan 55 TFSI e: Polttoaineenkulutus (yhdistetty¹): 1,1–1,6 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 19,6–21,3 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 29–36 g/km. Autoon on saatavissa kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan.
16
Ilmoitetut lataustariffit ja latauskortti ovat saatavissa Volkswagen Group Charging GmbH:lta (Elli). Näiden tariffien käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja myAudi-sovellusta. Audin malli (auton valmistenumero) ja pääkäyttäjä pitää olla rekisteröitynä myAudi-sovellukseen. Sopimus kestää määräaikaisena 12 kuukautta ja päättyy automaattisesti tämän ajan kuluttua. Tänä aikana sopimusta ei voi päättää.
Lisäkustannuksia saattaa muodostua matkapuhelinsopimuksen mukaan.

Kaikki ilmoitetut hinnat ovat arvonlisäverollisia. Koskee Saksaa. Muiden maiden hinnat voi selvittää tariffien tiedoista (katso tariffien yleiskatsaus) ja myAudi-sovelluksen kautta. Auton valmistenumeroa tarvitaan autosi profiilin rekisteröimiseen myAudi-sovelluksessa. Audin lataussopimuksen solmiminen on ollut mahdollista 1.1.2023 lähtien.