Audi A6 Avant | Mallisto | Audi
 • stage_exterior_front.jpg
Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Esteettistä monipuolisuutta.
Uusi Audi A6 Avant.

Tilavuutta ja mukavuutta, tulevaisuuden digitaalista teknologiaa sekä urheilullinen ulkomuoto: Uusi Audi A6 Avant on täydellinen valinta kaikkiin olosuhteisiin. Urheilullinen ja tyylikäs ulkoa, hienostunut ja tilava sisältä – Avantissa on houkuttelevan ulkomuodon lisäksi kattava valikoima digitaalisia palveluita. Innovatiivisten kuljettajaa avustavien järjestelmiensä ansiosta se asettaa business-luokalle aivan uudet standardit. Jälleen kerran.

Ota yhteyttä

Osta Audi A6 Avant.

Kiinnostaako tämä auto?
Siirry kaupan puolelle ja kysy koeajoa, pyydä tarjous tai kysy lisätietoja tästä autosta lähimmästä Audi-liikkeestäsi.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_AA6_A_181003.jpg
1920x1080_AA6_A_181003.jpg
 • Nauti auringonpaisteesta ilman kuumuutta. Lisävarusteen saatavilla olevaan Panoraamalasikattoon sisältyy sähköisesti säädettävä aurinkoverho, jonka avulla sisätilat pysyvät viileinä voimakkaassakin auringonpaisteessa.

 • Pitkällä etuosalla ja matalaprofiilisella takaikkunalla varustettu Avant huokuu sporttista tyylikkyyttä koko lähes viisimetrisellä olemuksellaan.

 • Terävät ja virtaviivaiset linjat. A6 Avantin edistyksellisyydestä ja dynamiikasta kertoo erityisesti mallin upea profiili.

 • Urheilullinen kattokaari ja coupémaiset linjat. A6 Avant on täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia.

 • Ole aina valmiina seikkailuun: kahdeksannen sukupolven A6 Avantissa on riittävästi tilaa ja vetokykyä lähes kaikkiin vapaa-ajan aktiviteetteihin.

 • Kiehtovaa teknistä valo-optiikkaa: omaleimaisten LED-takavalojen linja voidaan yhdistää lisävarusteena saatavalla tyylikkäällä kromilistalla.

 • Lisävarusteena saatava panoraamalasikatto tarjoaa 30 % enemmän ikkunapintaa edeltäjiinsä verrattuna ja avautuu sähköisesti.

 • Uuden A6 Avantin 17–21 tuuman vannevalikoimasta voit valita niin tyylikkäitä kuin urheilullisiakin vaihtoehtoja.

 • Sisätilojen suunnittelultaan Audi A6 Avant on tyylikkään minimalistinen. MMI-käyttökonseptin kosketusnäytöt on integroitu tyylikkääseen mustaan paneelipintaan, joten painikkeita ja katkaisimia tarvitaan vain vähän.

 • Uudessa Audi A6 Avantissa on uusimman sukupolven kuljettajaa avustavat järjestelmät. Voit ajaa turvallisesti ja keskittyä tärkeimpiin asioihin.

Dynamiikkaa vailla vertaa.
Omaleimainen Avant.
Matalampi, leveämpi ja syvempi – uuden A6 Avantin etuosa kertoo sen uskomattomasta suorituskyvystä ja kiinnittää huomion heti ensihetkestä alkaen. Katseita keräävät pyöränkaaret, pidempi kattolinja ja matalaprofiilinen D-pilari korostavat dynaamisia mittasuhteita ja tyylikkäitä linjoja. Takaosaa koristavat erityisesti urheilullinen kattospoileri ja tunnusomainen kromilista. Urheilullista ulkomuotoa tilavuudesta tinkimättä.
Lue lisää ulkoasusta
Aiempaa enemmän tilaa
+ 21

mm

Sisätilojen pituus

+ 14

mm

Sisäkorkeus takana

+ 7

mm

Leveys hartioiden kohdalla

Huomattavaa tilan tuntua

Mukavuudesta tinkimättä: Uuden Audi A6 Avantin optimoitu tilakonsepti tarjoaa kuljettajalle ja matkustajille entistä enemmän tilaa niin korkeus- kuin leveyssuunnassa – jalkatilaa unohtamatta ja tavaratilan tilavuudesta tinkimättä. Kaksiosaisia ja kokonaan alas taittuvia takaistuimia voidaan taittaa joustavasti 40:20:40-suhteessa, joten ne mukautuvat optimaalisesti toiveittesi ja tarpeittesi mukaisesti. Olitpa sitten hiihtämässä perheesi kanssa vuoristossa tai pidemmällä työmatkalla: 565–1 680 litran tavaratilan ansiosta voit lähteä minne vain.

Kofferraumanimation
Lue lisää tilankäytöstä
Das Ambientelicht des neuen A6 Avant bereichert das stimmige Interieur-Design.

Varustelu

Asiakkaan toiveista riippuen uuden Audi A6 Avantin sisätilat ilmentävät hyvin erilaisia ominaisuuksia. Business-mallin lisäksi saatavilla on myös kaksi muuta varustetasoa: Business Sport ja Business Design sekä näihin liittyvät Design selection-varustepaketti ja kuvassa näkyvä S line sport –varustepaketti. Värit ovat sekä edistyksellisiä että tyylikkäitä. Materiaalit ovat aina Valcona-nahasta ja harjatusta alumiinista valmistettuihin koristelistoihin saakka korkealuokkaisia niin laadultaan kuin työn jäljeltään.

Minimalistista muotoilua.
Maksimaalista käyttömukavuutta.

Vakiovarusteena A6 –malleissa on 8,8 tuuman ylänäyttö ja 8,6 tuuman alanäyttö. Molemmat korkearesoluutioiset kosketusnäytöt yhdistyvät saumattomasti tyylikkääseen kojelautaan. MMI Navigointi plus –järjestelmän yhteydessä ylänäyttö on 10,1 tuumainen. MMI Navigointi plus –järjestelmän yhteydessä autoon tulee myös 12,3 tuuman Audi virtuaali mittaristo. Useiden mukautusvaihtoehtojen ansiosta jopa seitsemän kuljettajaa voi tallentaa suosikkiasetuksensa yksilöllisiin käyttäjäprofiileihinsa. Älypuhelimien tapaan keskeiset ajoneuvotoiminnot voidaan raahata ja pudottaa haluttuihin kohtiin MMI-näytöllä. Joustavaa, mukavaa ja mikä tärkeintä – yksinkertaista.

Bedienkonzept
Lue lisää käyttökonseptista
Lisätietoja valaistustekniikasta
400

mukautettavaa toimintoa lisävarusteena

38

kuljettajan avustusjärjestelmää lisävarusteena

12.3

tuuman

virtuaalimittaristonäyttö lisävarusteena

Lue lisää apujärjestelmistä

Huippuluokan suorituskykyä

Suomessa Audi A6 Avant on saatavilla ladattavana TFSI e -versiona (220 kW tai 270 kW) tai kevythybriditeknologiallalla (MHEV) varustettuna TDI-mallina (150 kW).

A6 Avant Motor
Lisätietoa moottorista
Fahrdynamik

Ketterämpi. Nopealiikkeisempi. Urheilullisempi.

Audi A6 -malleissa on vakiovarusteena progressiivinen ohjaus, joka tarjoaa mukavan ja urheilullisen ajotuntuman. Lisävarusteena on tarjolla Dynaaminen nelipyöräohjaus joka tekee autosta vieläkin ketterämmän käsitellä.

Lue lisää ajodynamiikasta
A6 Avant