Audi A6 Avant | Tilava kevythybridi farmari | Audi

Videoesittely

Tutustu Audi A6 Land of quattro -malliston ominaisuuksiin ja varusteluun oheisella videolla.

00:00 | 00:00

Esteettistä monipuolisuutta

Tilavuutta ja mukavuutta, tulevaisuuden digitaalista teknologiaa sekä urheilullinen ulkomuoto: Audi A6 Avant on täydellinen valinta kaikkiin olosuhteisiin. Urheilullinen ja tyylikäs ulkoa, hienostunut ja tilava sisältä. Uudistunut Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö antaa muun houkuttelevan ulkomuodon lisäksi uuden keulailmeen. Innovatiivisten kuljettajaa avustavien järjestelmiensä ansiosta A6 Avant asettaa business-luokalle aivan uudet standardit – jälleen kerran.

Audi A6

Tekniset tiedot ja mitat

Osta Audi A6 Avant

Osta Audi A6 Avant.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Dynaamisuutta kaikissa yksityiskohdissa

Audi A6 Avantin kevyesti laskeva kattolinja ja litteä D-pilari luovat ainutlaatuisen silhuetin. Takaosa vetää katseet puoleensa urheilullisella kattospoilerillaan sekä uudistetulla tummalla mattakromisella diffuusorillaan ja platinanharmailla somistelistoillaan.

Audi A6 Avant ylhäältä

Panoraamalasikatto: Lisävarusteena saatava kaksiosainen panoraamalasikatto⁸ tuo sisätiloihin valoa ja kutsuvan tunnelman. Voimakkaassa auringonpaisteessa sähkötoimisesti säädettävä aurinkoverho ehkäisee lämpenemistä ja suojaa valolta.

Näyttää todelliset kykynsä

Audi A6 Avantin optimoitu tilakonsepti tarjoaa kaikille matkustajille enemmän jalkatilaa, päätilaa ja hartiatilaa tunnetusti tilavan tavaratilansa lisäksi. Takaistuimen läpilastausmahdollisuudella varustettu selkänoja voidaan taittaa alas suhteessa 40:20:40. Kun tilavuutta 1 680 litraa, kaikki mahdollisuudet ovat avoinna.

Tyylikäs ja intuitiivinen

Audi A6 Avantin sisätilojen muotoilun ohjenuorana on ollut minimalismi. Ei montaakaan katkaisijaa ja vain muutamia painikkeita – MMI-kosketusnäyttöön avautuvat näytöt on integroitu suoraan pintaan.

Audin sovelluskauppa omassa Audissasi

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

MMI-järjestelmä, jossa Apple Music

Sisäänrakennettu Apple Music¹⁰: Nauti äärimmäisestä musiikkikokemuksesta Apple Musicin¹⁰ avulla. Suoratoista saumattomasti yli 100 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia — suoraan autosi MMI-näytöltä. Soita suosikkimusiikkiasi ja löydä uutta musiikkia, josta voisit pitää.

Huomaa: Kuva Audi A6 Sedan -mallista.

Henkilökohtaista, ei tavallista

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi¹² kohdassa Teemat⁸,¹⁴ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: Laajennettu LED-sisävalopaketti⁸i säätää automaattisesti väritunnelman teemaan sopivaksi.

Valoteema ohjaamossaValoteema ohjaamossa

Huomaa: MMI-näytön tausta: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Kevythybriditekniikka

Audi A6 Avantin kaikissa moottoreissa käytetään Audin kevythybriditekniikkaa, joka voi alentaa polttoaineenkulutusta hyödyntämällä talteen otettua energiaa päivittäisessä käytössä. Tällöin hihnakäyttöinen laturi-käynnistysmoottori toimii yhteistyössä litiumioniakun kanssa ja muodostaa lisäenergiaa, mikä parantaa kiihdytystä ja taloudellisuutta sekä lisää ajomukavuutta.

Audi A6 Avant sivu ja yläkuva avustavista järjestelmistä

Avustavat järjestelmät: Valitse haluamasi järjestelmät kuljettajaa avustavista järjestelmäpaketeista²,⁵ pitkille matkoille sekä kaupunkiajoon ja pysäköintiin.

Erehtymättömän ainutlaatuinen. Audi exclusive⁶

Tee Audi A6 Avantista inspiroivan ainutlaatuinen ja itsesi näköinen Audi exclusiven⁶ avulla. Valittavissa on valikoituja koristelistoja, värillistä nahkaa ja useita erilaisia kustomoituja ulkovärejä. Juuri niin kuin sinä haluat.

Audi A6 Sedan

Audi A6 Sedan

1
Yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 148−167 g/km (WLTP); yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 5,6–6,4 l/100 km (WLTP).
2
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
3
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
4
Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste. Toiminnot voivat vaihdella riippuen saatavuudesta eri maissa ja auton varustelusta.
5
Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi.
6
Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
7
-
8
Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjältä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc.:n tai sen sidosyritysten tavaramerkkejä. Apple Music on osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Se edellyttää datapakettia ja Apple Music -käyttäjätiliä. Seurauksena saattaa olla lisäkustannuksia. Apple Music varaa itselleen oikeuden poistaa palvelu käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältäsi.
9
-
10
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
11
¹³Osa Audi connect Navigation & Infotainment (IT3) -palvelua..

Holoride-teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin.

3D VR -lasien käyttö matkan aikana:
- on sallittu vain toisen istuinrivin reunapaikkojen matkustajille
- on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille
- on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi ulottua edessään oleviin esineisiin (esim. etuistuimen takaosaan) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet);
- on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -laseihin.

Lisätietoa Holoride-järjestelmästä saa osoitteesta www.holoride.com.
12
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.