Audi A6 Sedan | Tilava kevythybridi | Audi
Audi A6 Sedan sivulta

Klassista kauneutta urheilullisella ilmeellä

Audi A6 Sedanin Advanced-varustetaso edustaa urheilullisuutta ja tyylikkyyttä keulasta perään saakka aina uudistetusta Audi Singleframe -säleiköstä uudelleen muotoiltuun diffuusoriin.

Audi A6

Tekniset tiedot ja mitat

Osta Audi A6 Sedan

Osta A6 Sedan.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Audi-teemavalaistusAudi-teemavalaistus

Huomaa: Kuva Audi A6 Avant -mallista. MMI-näytön tausta: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi A6 Sedan tervetulovalo
Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

1
Yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 145−186 g/km (WLTP); yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 5,5–8,2 l/100 km (WLTP).
2
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
3
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
4
Toiminnot voivat vaihdella riippuen saatavuudesta eri maissa ja auton varustelusta. Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
5
Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi.
6
AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
7
Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
8
-
9
Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjältä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc.:n tai sen sidosyritysten tavaramerkkejä. Apple Music on osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Se edellyttää datapakettia ja Apple Music -käyttäjätiliä. Seurauksena saattaa olla lisäkustannuksia. Apple Music varaa itselleen oikeuden poistaa palvelu käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältäsi.
10
-
11
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
12
Osa Audi connect Navigation & Infotainment (IT3) -palvelua.

Holoride-teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin.

3D VR -lasien käyttö matkan aikana:
- on sallittu vain toisen istuinrivin reunapaikkojen matkustajille
- on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille
- on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi ulottua edessään oleviin esineisiin (esim. etuistuimen takaosaan) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet);
- on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -laseihin.

Lisätietoa Holoride-järjestelmästä saa osoitteesta www.holoride.com.
13
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.